Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 TD)Pentagram said: Loxias said: TD)Pentagram said: abi niye sürekli bu kömür ve makarna konusunu konuşur insanlar anlamam.Bir insan bedava kömüre ve makarnaya muhtaçsa,burda aşalancak ve sorgulancak hiç birşey görmüyorum.Keşke tüm partiler dağıtsada fakir insanların evinde ısınma ve beslenme sıkıntısı aza inse. şunu partinin verdiğini sanmak bile aslında cahilliğin göstergesi halkta. verilmenin nedeni sosyal devlet olduğumuzdan göya. ama bunu devlet değil, akp vermiş sayılıyor. sen devletin parasıyla kendi partinin reklamını yapmış oluyorsun ki bu etik değil. ayrıca millete kömür makarna vererek fakirliklerini yok edemezsin abi açıklıktan ölen çocuk haberi görünce insanlığımdan utanıyorum.biz burda pc başında bi ribrine laf sölerken gerçekten açlıktan ölen çocuklar var.Sosyal devlet olduğunu unutan hükümetlere alışkınız belki bu yüzden bu iktidarın yapması irilti geldi.Normal bu takdir edilcek bile bişi değil.Bu sadece olması gereken birşey.Alışkın olunmadığı için oy sebebi oluyor. tamamda olması gereken bu değil. akp bana ayda 80-100 lira verse gidipde oyumu akp ye vermem. ha vericem derim vermem o ayrı. 50-100 liraya oyumu satıyorsam da milletin bana bidon kafalı demesi normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 adamlar "oha arabaya bak" dedi diye 7 saat üni. öğrencisini gözaltında tutturan, sırf karikatür çizdi diye tazminat davası açan başbakanın hükümetine "herkes daha rahat konuşuyor" diyor. adamlar tüm benzin gıda ve tüm diğer zamlara rağmen halk zenginleşti diyor. adamlar tüm kapatılan şirketlere, yerel krizlere, tüm torpilli ihalelere, tüm şirket ve hatta belediyelere sırf "kendilerinden olmadığı için" çıkartılan zorluklara rağmen ülke refahı ekonomisi diyor. bu adamlara laf anlatılmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Napolyonn said: ülkenin durumu şu anda çok güzel çok mutluyum. artık yabancılarda rahat bir biçimde geliyor, milliyetçilik tehlikesi her geçen gün azalıyor ve insanı hoş rahat yaşanabilir bi ülke olmaya başlıoruz. 90 larda her hafta birisi öldürülürdü 9 yıldır kaç tane faili meçhuul var? Sen ciddi misin? Bu kafayı ne koklayarak elde ediyorsunuz ya bi yazı verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 di mi oldurmek yerine iceri atiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 napolyon lütfen allahına kadar trollüm de. vallahi kızmıcam. yoksa ağlamak istiyorum ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Napolyonn said: ülkenin durumu şu anda çok güzel çok mutluyum. artık yabancılarda rahat bir biçimde geliyor, milliyetçilik tehlikesi her geçen gün azalıyor ve insanı hoş rahat yaşanabilir bi ülke olmaya başlıoruz. 90 larda her hafta birisi öldürülürdü 9 yıldır kaç tane faili meçhuul var? 13yaşındaki kızlara liselerde zorla hamilelik testi yapılıp zihinsel özürlü falan deniliyor mesela. puanı meçhullar kpss'ye ygs'ye bakmadan girebiliyorlar. Çok güzel lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Polyushka said: TD)Pentagram said: abi niye sürekli bu kömür ve makarna konusunu konuşur insanlar anlamam.Bir insan bedava kömüre ve makarnaya muhtaçsa,burda aşalancak ve sorgulancak hiç birşey görmüyorum.Keşke tüm partiler dağıtsada fakir insanların evinde ısınma ve beslenme sıkıntısı aza inse. kömür ve makarnaya muhtaç bırakılıyorlar işte. çünkü, bu hale gelen insanların, ''özgürlük, çağdaşlık, eğitim'' gibi kavramları düşünme yetisi, ''karnını doyurma, geçinebilme, borçlarını kapatabilme'' ihtiyaçlarının çok gerisinde kaldığı için, sesleri çıkmıyor. Farkına bile varsalar, ''ne yapabiliriz ki, bunlarla uğraşmak boş işler, biz kendimize bakalım'' diyor millet. Yalan değil, aynen böyle. E, aydın kesim diye geçinenlerin de, ceplerini doldurduğun zaman, vergi borçlarını vs. sildiğin zaman orası da tamam. Ne kalıyor geriye, üniversite gençliği. Onlar da, bir iki eylem yaparsa ''terorist'' laftasını yapıştırırız, ''gençlik ateşlerine veriyoruz'' hesabı, güya ciddiye almıyoruz mantığıyla geçiştirilmeye çalışılır. ama ciddiye aldıkları, rektörleri toplamalarından, değiştirmelerinden, istedikleri öğrencilere dava açabilmelerinden belli. benim düşünceme göre, halk cahil. evet, ama böyle isteniyor. düşünen kesimden çok, cahil halk her şekilde çok daha cazip geliyor. çünkü daha doldurulacak cepler var, alınacak ...cik ler var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Estel_Anorien said: napolyon lütfen allahına kadar trollüm de. vallahi kızmıcam. yoksa ağlamak istiyorum ehaehu.bence de bu kadar degildir sdgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dasaaa said: 13yaşındaki kızlara liselerde zorla hamilelik testi yapılıp zihinsel özürlü falan deniliyor mesela. puanı meçhullar kpss'ye ygs'ye bakmadan girebiliyorlar. Çok güzel lan.. abi sende çözülemeyen sıkıntımı var hep aynı şeyleri söyleyip duruosun. her lisede böyle bi durum yok bi yerde yapmış dengesizin biri akp nin suçumu oluyo bu alakasızların alakasızı bi post atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 napolyonn in wonderland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ve nilep abi bak şimdi,sen bir babasın 2 tane ilkokula giden çocuğun var.evin kirada ve soba ile ısınıyorsun.Asgari ücretle çalışan bir vatandaşsın.Şimdi sen aldığın 700milyon ile ev kirası,çocukların masrafı,mutfak,ısınma,elektrik,su,telefon daha nice masrafa yetişebilirmisin?Hayır dimi.Heh devletin normalde köy köy mahalle mahalle sokak sokak böle aileleri tespit edip en azından bazı masraflarını yüklenmesi destek olması gerekir.Bir parti politikası olarak değil devlet politikası olarak.Hiç bir partininde bu konularda ONLAR 1 EKMEK 1 MAKARNA VERİYORSA,BİZ KAŞAR PEYNİRDE VERİCEZ LÖLLÖL muhabbeti yapmamasını hayal ederdim.böyle bir düzen olmucak belki ama işte savunduğum böyle bişi. İktidarda böyle birşeyi tam anlamıyla olmasada ucundan acık yapınca,karşılığındada fena destek görünce aha lan altın yumurtlayan tavuk bulduk dedi ve devam etti.Chp de işte yeni keşfetti bu tavuğu o da başladı yemlemeye. sonuç= trollfaceproblem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Napolyonn said: ülkenin durumu şu anda çok güzel çok mutluyum. artık yabancılarda rahat bir biçimde geliyor, milliyetçilik tehlikesi her geçen gün azalıyor ve insanı hoş rahat yaşanabilir bi ülke olmaya başlıoruz. 90 larda her hafta birisi öldürülürdü 9 yıldır kaç tane faili meçhuul var? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 TD)Pentagram said: Hiç bir partininde bu konularda ONLAR 1 EKMEK 1 MAKARNA VERİYORSA,BİZ KAŞAR PEYNİRDE VERİCEZ LÖLLÖL muhabbeti yapmamasını hayal ederdim. püskevit gayet iyi dikkat çekti ama (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Devletin yapması gereken halka cepten para vermek değil, yeni yasa çıkartıp asgari ücreti fakirlik sınırının üzerinde tutacak şekilde yükseltmek. Hani bir atasözümsü bir şey var ya, bana balık verme balık tutmayı öğret gibi. İşte öyle düşün. AKP balık veriyor halka ama balık tutamayan halk daima o balığa muhtaç olacak. Sosyal devletin yapması gereken halkın o balıkları kendi tutmasını sağlamaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Napolyonn said: dasaaa said: 13yaşındaki kızlara liselerde zorla hamilelik testi yapılıp zihinsel özürlü falan deniliyor mesela. puanı meçhullar kpss'ye ygs'ye bakmadan girebiliyorlar. Çok güzel lan.. abi sende çözülemeyen sıkıntımı var hep aynı şeyleri söyleyip duruosun. her lisede böyle bi durum yok bi yerde yapmış dengesizin biri akp nin suçumu oluyo bu alakasızların alakasızı bi post atmışsın. abi hamilelik testi ile ilglili dediğimi bi kopyala getir buraya olm. hep aynı şeyi söylüyor muşum ya.. iki dakika ara bakalım, bi bul getir yahu. valla bak. bi getir ne demişim sonra konuşalım. al başlığa da link vereyim. http://forum.paticik.com/read.php?13,5560155,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Loxias said: napolyonn in wonderland lcd kafası abi.. olmayan şeyler görüyor adam. o başlık açıldığında ben buralarda değildim sdfsdfsdf bırak patiyi internete bile girmiyordum. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bu ülkenin geçmişinde karneyle ekmek dağıtıldı ne sosyalinden bahsediorsunuz? şu anda en azından herkes bi ev geçindirebilio eskiden o yoktu. gidin sorun annelerinize margarin kaç liraymış kriz dönemi. özgürlük öyle deil böyle gider ekonomik istikrar varsa kimsenin özgürlüğüne bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 cevap yazmayın abi şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 troll ile troll olmamak lazım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Napolyonn a göre kötü şeylerin sorumlusu AKP değil neden anlamıyorsunuz? Mesela hizbullahcılar salında sorumlusu yargıtay, sınavda şifrelemeler oldu sorumlusu ÖSYM hatta bilg programcısı, benzine zam geliyor, sorumlusu libya vs DÖBLE YOL YAPIYOR ADAMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 duble yolun ben de farkındayım sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi of ahahah hoca karneyle ekmek ikinci dünya savaşı falan. dünyadaki kıt kaynakların savaşa harcanması, orduların olası savaş tehlikesine karşı hazır tutulması gerekliliği falan. abbooov anakronizm yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 arkadaşlar bakın TV denen olay da özgürlükler önündeki en büyük engeldir. ana haber bültenlerini milyonlar izliyor. ne deniyorsa ona inanılıyor. interaktif bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahah hala orduyu ornek gosterip ozgurlukler artti diyen var akp karsi oldugu seyleri leyhine cevirene kadar ozgurlukcudur ordu akp aleyhine konusursa pis kaka bdp aleyhine konusunca benim ordum turban yasaklaninca inanc ozgurlugu hede hodo alkol yasaklaninca icki kotuluklerin anasi yargi alehlerinde karar verince tarafli ve assagilik yargi leyhlerinde karar verince bagimsiz ve adil sinavda saibe yapan osym kendilerinden olmayinca rezalet kebdilerindn olunca tatmin olduk siyasi yasagi basbakan yiyince anti denokratik ahmet turk yiyince yargiya karisilmaz polis kebdilerine komplo kurunca derin devlet polis muhalife ayni hariketi yapibca sehven oylar dusysde iken kurt sorunu var ve acilim oylar cepte iken kurt sorunu yok akp halka buzdolabi komur dagitinca sosyal devlet chp aile sigortasi diyince ucuz populizm akp proje yapinca buyuk vizyon chp yapinca kaynak nerde avrupa kendilerini destekliyince medeniyet aleylerinde kobusunca ahlaksizlik saatlerce uzar bu, bunu goreneyen ve umursamiyan yada takip etmiyen cahildir, gobegini kasiyan adamdir, bidon kafadir cahillik ile egutimsizligi karistirmayin, "ignorance" dan bahsediyoruz burda ha bide "onceki hukumetler..." diye basliyanlar var, onlarda ya yandastir yada sakirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 nileppezdel said: Devletin yapması gereken halka cepten para vermek değil, yeni yasa çıkartıp asgari ücreti fakirlik sınırının üzerinde tutacak şekilde yükseltmek. Hani bir atasözümsü bir şey var ya, bana balık verme balık tutmayı öğret gibi. İşte öyle düşün. AKP balık veriyor halka ama balık tutamayan halk daima o balığa muhtaç olacak. Sosyal devletin yapması gereken halkın o balıkları kendi tutmasını sağlamaktır tabiki iş güç sahibi olmalı önce vatandaş.direk çalışmayan insana bişiler verip,iş imkanı vermemek en büyük ihanet olur.açıkcası biz millet olarakta yan gel osman olayını severiz.böyle kolay kazanç,çabuk zengin olmak falan.ama işte böle bazen camdan bakarken çöpü karıştıran insan görünce yüzüm kızarır nebilim ya öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar