Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutlu musunuz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-alatariel- said:

3498723498723 gündür aç bir çocuğa yemek ver ondan sonra konuşalım o mutluluk mu, şükretmek mi.

edit: typo

e böyle ekstrem bir durumda hem mutluluk hem sükretmek olur o zaman.
ben bunun icin söylememistim.
sonucta öyle bir cocugu göz önünde bulundurdugumuzda bize göre ufak seylerle mutlu olabilir, hayatinda pek bisiyi yoktur cünkü.
hayatimizin her aninda biz de empati yapabilirsek bu gibi seylere karsi, anca halimize sükredebiliriz ama, yine mutluluk farkli birsey bizim acimizdan.
Mesaj tarihi:
Sizi bilmiyorum ama ben pul olayına girmeye başlayacağım yakında.
25.nesil torunlarımın suda yaşayamaya adapte olabilmesi için şimdiden başlamam gerekiyor, hesapladım.
Güçlü olan kazansın sdf.
Mesaj tarihi:
mutluyum.
güzel gidiyor herşey sorun yok hayatımda. - şimdilik-

bi sınav dönemlerinde ekstra mutsuz oluyorum ama. çalışmam gerekiyor çalışamıyorum, çalışamadıkça mutsuz oluyorum, mutsuz oldukça çalışamıyorum vs. kısır döngü.
Mesaj tarihi:
çok mutlu değilim ya
çok ödev falan var, bi de iyileşemedim bi türlü
bu ikisi aynı anda olunca hiç güzel olmadı
ama 3 hafta sonra filan izmirdeyim, çok olmasa da mutlu olucam oooh diye.
Mesaj tarihi:
çok kötü bi durumum olmamasına rağmen çok mutlu değilim.

Bir evim olsa biraz daha mutlu olabilirim sanırım :)
Ev olduktan sonra muhtemelen gene bi arayışlara girip benimle aynı bilgi/zeka seviyesinde kafa dengi ve yakışıklılık/güzellik paritemizin tuttuğu bir kız arkadaşım olsa diyeceğim. nedense hep erkeğin daha üstün olması kanısı aşılanmış gibi geliyor bana. where is your equality now?
Mesaj tarihi:
Askerden geldim baya bi mutluyum şu anda. Arabamın ben yokken bi şekilde bozulmuş olması bile mutluluğuma engel değil. Esaret bitti özgürüm, daha büyük mutluluk mu var teyoo
Mesaj tarihi:
axedice said:

Askerden geldim baya bi mutluyum şu anda. Arabamın ben yokken bi şekilde bozulmuş olması bile mutluluğuma engel değil. Esaret bitti özgürüm, daha büyük mutluluk mu var teyoo

Geçmiş olsun. Benim de mutluluğuma çok az kaldı. :D
  • Yeni Oluştur...