vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -alatariel- said: 3498723498723 gündür aç bir çocuğa yemek ver ondan sonra konuşalım o mutluluk mu, şükretmek mi. edit: typo e böyle ekstrem bir durumda hem mutluluk hem sükretmek olur o zaman. ben bunun icin söylememistim. sonucta öyle bir cocugu göz önünde bulundurdugumuzda bize göre ufak seylerle mutlu olabilir, hayatinda pek bisiyi yoktur cünkü. hayatimizin her aninda biz de empati yapabilirsek bu gibi seylere karsi, anca halimize sükredebiliriz ama, yine mutluluk farkli birsey bizim acimizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -alatariel- said: Kısa bir zaman içerisinde Afrika'daki çocuktan farkın kalmayacak vay canına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kısa bir zaman içerisinde hepimiz ölmüş olcaz hehehe -john keynes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 greenpeace üyesi var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sizi bilmiyorum ama ben pul olayına girmeye başlayacağım yakında. 25.nesil torunlarımın suda yaşayamaya adapte olabilmesi için şimdiden başlamam gerekiyor, hesapladım. Güçlü olan kazansın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 japon forvet suda yaşayamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 mutluyum. güzel gidiyor herşey sorun yok hayatımda. - şimdilik- bi sınav dönemlerinde ekstra mutsuz oluyorum ama. çalışmam gerekiyor çalışamıyorum, çalışamadıkça mutsuz oluyorum, mutsuz oldukça çalışamıyorum vs. kısır döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 mıtlıyım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Tüm mıtlıları tespit edip, aynı yere kapatıp gömelim bence biz mutsızlar olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok mutlu değilim ya çok ödev falan var, bi de iyileşemedim bi türlü bu ikisi aynı anda olunca hiç güzel olmadı ama 3 hafta sonra filan izmirdeyim, çok olmasa da mutlu olucam oooh diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 çok kötü bi durumum olmamasına rağmen çok mutlu değilim. Bir evim olsa biraz daha mutlu olabilirim sanırım :) Ev olduktan sonra muhtemelen gene bi arayışlara girip benimle aynı bilgi/zeka seviyesinde kafa dengi ve yakışıklılık/güzellik paritemizin tuttuğu bir kız arkadaşım olsa diyeceğim. nedense hep erkeğin daha üstün olması kanısı aşılanmış gibi geliyor bana. where is your equality now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Metut mutuuun? Mutu mutuun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 değilim. mutlu olmak için bi sebebim yok. e sebep yokken ne diye mutluluk saçayım ay yüzlüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 dasaaa öyle deme uzun bi süre herşey bok gibi gittikten sonra herşey bok gibi gitmemeye başlayınca baya mutlu oluyosun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bu yaşta emo mu olunur lan. kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Askerden geldim baya bi mutluyum şu anda. Arabamın ben yokken bi şekilde bozulmuş olması bile mutluluğuma engel değil. Esaret bitti özgürüm, daha büyük mutluluk mu var teyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 frag kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yeni gitar alana kadar mutsuzum. Ondan sonra 2 yıllık ara yüzünden ne kadar paslandığıma şahit olup tekrar mutsuz olacam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 axedice said: Askerden geldim baya bi mutluyum şu anda. Arabamın ben yokken bi şekilde bozulmuş olması bile mutluluğuma engel değil. Esaret bitti özgürüm, daha büyük mutluluk mu var teyoo Geçmiş olsun. Benim de mutluluğuma çok az kaldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 MUUTU MUUTUU MEMNUN MUUUTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Yes sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar