vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mal said: hoş geldin :) kangurulara selam söyle. lemurlara söylesin bence daha ziyade. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Hey allam `Canandan selamlar` diye okuyup girdim. Kilobaytlarima yazik oldu, adam Mehmet cikti. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 valla bizde senin mesajını okuduğumuz gözlere yazık. adam troll çıktı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mal said: hoş geldin :) kangurulara selam söyle. kanguru ne arar lan kanada da mal. kanadanın nesi meşhurdu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 soğuğu diye biliyorum ben. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kardanadamlara selam söyle. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kanada diyince aklıma south parktaki kanadalılar geliyo :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kanadada royal wedding sırasında prens prensesin kolunu çıkarıp bitarafına sokuyor mu acaba bunu öğrenebilir miyiz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mal said: Mal said: hoş geldin :) kangurulara selam söyle. kanguru ne arar lan kanada da mal. kanadanın nesi meşhurdu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 of robin'i koydunuz ayıp ettiniz şimdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrAk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kanadanin sogugu mesur arkadasin dedigi gibi.. bide saglik, hastane bedava oluyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ne iş yapıyorsun kanada da Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrAk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lise son okuyorum. bitane restorant da calisiyorum bide. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.