Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 laptopun kendi hoparlörü çok tırt olduğu için ek hoparlör aldım, etrafta priz aramamak için usb girişli olan bi tane aliyim dedim. kalitesi falan gayet iyi ama ses ayarı düğmeleri direk windows ses ayarından kısıp açıyor. işin sorun olan kısmı windows ayarında %1deyken bile ses çok yüksek, herşeyi kendi ses ayarından kısmam gerekiyo, oyunda options falan diyene kadar bangır bangır yurdu ayaklandırıyorum biraz. daha bu evrede içlerini açıp kurcalasam derken bozucam diye onada kasmadım. işin kısacası: windows ayarından bağımsız veya illa windows ayarı olucaksa %1den daha ince ayarda ses şiddeti ayarlayabileceğim program varmıdır? haklı olarak google diyceksiniz ama biraz mala bağladım bi türlü bulamadım hiç etkisi olmayan bişeyler falan buldum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 trollemiym neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 marka model bişey yazsaydın, belki bilinen bi problemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 logitech in ama model adına hiçbişey yazmıyo üstünde, ama logitech digital falan arattım direk bu çıkıyo şöyle bişey volume falan diye aratınca heryerde yüksek ses sınırından bahsediliyo insanlar sağır olmuş yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 5+1 ses sisteminde ses ayarlarinda stereo seciliyse ses kısık ve az cıkar mesela.. sen onu kurcala bi istersen değistr sesdeki degisime bak fln yardimci olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 vista yada win 7 mi kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 usb ise driverı felan vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 benim dedigm win7 icin gecerliydi tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 vistayım, kusura bakmayın taksit taksit sordukça döküyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 uygulamaların teker teker sesini kısabiliyorsun vistada. oyuna girdiğinde ordan bi kısmayı dene. değişiklik olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Aluriel said: uygulamaların teker teker sesini kısabiliyorsun vistada. oyuna girdiğinde ordan bi kısmayı dene. değişiklik olacak mı? abi adam master'i %1 yapıyormus zaten.. o zaman otomatik tüm hersey %1e duser fakat ona da yüksek diyor.. o zman tek care basta mute edip oyundan kısınca sesi geri acıcaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ahaha o aporlerden bende de var sesi kisilmiyor eeth, %1 yapsan bile yuksek oluyor bunu %1yapip foobarda sesi en aza getiriyorum ben mesela su an cok salak bi aporlor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar