Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bone said: Madcat said: daha dün geldim yahu =) olsun, 24 harizanda yollamışım facebookta. gelirken PG çay getir diyecektim ... pg? eğer kıbrıstan istiosan ben 7 sinde geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Madcat said: ankarayı beğendim yahu =) dün ama inanılmaz yoruldum,atakuleden kızılaya yürüdüm,oradan dolmuşla armadaya,armadadan yürüyerek tekrar atakuleye döndüm ölüodum artık yorgunluktan her yerim ağrıyor bugün. lan araba kiralar taşırdım, olmadı sırtımda taşırdım. napmışın kendine. bi de sıcaktı dün abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 7sinde mi geldin ankaraya? 7 haziran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 7sinde kıbrıstan dönmüş. Dün mü, ondan önceki gün de ankaraya gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 evet aynen öyle 7sinde izmire döndüm,pazar sabahı ankaradaydım, gezdiğim gün de pazar günü pek sıcak değildi akşam üstü iyiydi baya,işkence için yürümedim etrafı gezmek için yürüdüm kuğulu parka gelene kadar herşey normaldi de o kadar yokuş olduğunu bilmiyordum atakuleye o koydu biraz ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bahçelievler ve emek tarafında var bi ton yurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sorun 3.mesajda çözüldü sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oha ulusta mı kalıyosun. dikkat et kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ahahahah :) bu haftasonu buluşmayın hatta haftaya haftasonu da buluşmayın İstanbul'da olcam sanırım 10 gün sonraki haftasonu buluşalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tamam bu haftasonu buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 cuma günü dostun önü o zaman? sonra gidip bahçelievlerde içeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bone said: cuma günü dostun önü o zaman? sonra gidip bahçelievlerde içeriz. böhüm evimin dibine gelionuz bi de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 16 sı tekrarlarsanız gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 abi bahçelievler nedir yahu gelin kızılaya içelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Bu cuma yarın olan mı oluyor? 16sında istanbuldayım bide ben, ortak evleniyor onlarla uğraşacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Madcat said: dün ama inanılmaz yoruldum,atakuleden kızılaya yürüdüm,oradan dolmuşla armadaya,armadadan yürüyerek tekrar atakuleye döndüm Kardeş öldün, cennetten yazıyorsun sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 cumartesiye kaldı sanırım gidişim cuma akşamı bahçeli taraflarındaki aksiyona katılabilirim gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Madcat said: ankarayı beğendim yahu =) dün ama inanılmaz yoruldum,atakuleden kızılaya yürüdüm,oradan dolmuşla armadaya,armadadan yürüyerek tekrar atakuleye döndüm ölüodum artık yorgunluktan her yerim ağrıyor bugün. Ankarayı gezme maceram bugün devam edicek sanırım hedef: atakuleden aşağıya tunalı hilmiye,kızılaya daha sonrasında anıtkabire sonra da 7.caddeye bi gideyim gezeyim nedir ne değildir ankara göreyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ahahhananakararara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Madcat said: statüs update : kalıncak yer bulundu,ankarayı anlatın şimdi :D neler gezilir neler yapılır,yazın pati toplaşkası olur mu vs vs :D olm şimdi fark ettim, madem 22 dakkada kalacak yeri bulacaktın,niye millete soruyon nerede kalınır diye?Yormuşsun arkadaşları...cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Heee...1 sene Ankara'da yedek subaylık yaptım MSB'de.Eryaman'Da kaldım.Ankara'nın olayı bir İstanbullu için altında araba varsa 1 gündür.Yoksa da 2 gün.Küçük,küçücük yere 3-4 milyon kişiyi toplamışlar işte. Ankara'ya her gittiğimde Anıtkabir'i ziyaret ederim, edilmesini de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Isparta'nın yüksek binaları olanı abi ne bekliyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 aynen valla,eşim ıspartalı,benzetme aynen cuk oturdu,helal :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cetintas said: Ankara'nın olayı bir İstanbullu için altında araba varsa 1 gündür.Yoksa da 2 gün.Küçük,küçücük yere 3-4 milyon kişiyi toplamışlar işte. ankara küçük bir yer değil aslında ama istanbul'dan gelenler sırf ulus-kızılay arasında gidip geldiği için çok küçük yer zannediyor. istanbul'a gidip "ya abi bi istiklal caddesi var işte istanbul'da" demek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar