LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Kimler izledi? Nasıldı görüntü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 said: Misery loves company Now that you’ve got some practice against Riki, you’re ready to carry a gem against Broodmother. Who better to carry it than Skeleton King? And if you have a King, you need to have a Queen. We’ve also added the ability to Pause the game. Each player can currently pause the game 3 times, and as always we’ll iterate over the ruleset as you guys test the feature and get us feedback. http://media.steampowered.com/apps/dota2/posts/qopskbm.jpg With ESWC coming up on Sunday, we’ve kept most other changes in the game to a minimum. These new heroes will be enabled in Captains Mode after the tournament is over but are available for regular use in Matchmaking. You can root for your favorite team over at Gosugamers for a chance to win a beta key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Broodmother Queen of Pain King Leoric Gece istediğiniz bir tanesini stream ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 quenn cok güzel, Karadul olması gerektiği gibi işte... , Skeleton'ı pek beğenmedim oysaki en sevdiğim 3-4 herodan biridir :( Armor,kılıc fln. çok parlıyo ve yeni duruyo. iNŞ. paytak yürüyüşünü kaybetmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 queen of pain oynasana bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Off özledim şu heroları çıksada artık oynasak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 queeni biraz daha seksi yapsalarmış iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ESWC Dota 2 maçları şurdan izlenebilir, şuan eHOME maçı var: http://www.joindota.com/ "ESWC will be hosted inside the Paris Expo from October 20-25th" said: he Paris Expo will be running from the 20th to the 25th of October but the DOTA 2 tournament will be only happening for a smaller period of that time ( Saturday 22nd - Monday 24th ) The systems at ESWC will be the same as The International with a LAN server hosting the games. Valve have been kind enough to give us the only slot in the game which we will connect into through the internet, and then stream out on joinDOTA. Tobi Wan will be hosting the stream for the entire tournament and will be joined for some matches by syndereN and Slesh. The teams which will be featured in the tournament will be: Storm Games Clan (SGC) Virus Gaming (V) Orange Esports (Orange Esports) Moscow Five (M5) EHOME ESPORTS CLUB (EH.GIGABYTE)- Defending Champion monkeybusiness (monkey) - Natus Vincere (Na`Vi) BX3 (old Rangers) (BX3) GamersLeague (4GL) Lias Gaming (LG) - National qualified NEXT.kz (NEXT) - National qualified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 su oyundan deny i kaldirmalari lazim. Creep farm degil player farm etmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 off nooblar deny bilmedigi icin agliyor. oynamasinlar. Dur bakiim agility hero aliyim, saniyede 3 attackla deny kasiyim. off super cok proyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 O agility heronla gelip karşımda saniyede 3 atakla 1 tane denie al lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya lol vs dota yapmayın artık şu topicte. dota > lol dağılın abi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 EricCantona said: O agility heronla gelip karşımda saniyede 3 atakla 1 tane denie al lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Killcam olabilir oyunda. Şu anda yok ama dil dosyalarının içinde ilgili texti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 batrider ne iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Glatheros said: su oyundan deny i kaldirmalari lazim. Creep farm degil player farm etmek istiyorum ben. ikisinide yapamıyo musun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Batrider... Gelmiş geçmiş en sevdiğim ARTS herosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 huskar gene allahsiz gibi vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 noluyo lan çıktı mı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 çıktı mı ne oldu? yok beta key yok kaç gündür bekliyorum bir umut ofof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Face hayran sayfasından umutsuzca key istiyorum ama yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mail geldi şimdi, beta key için survey istiyorlar Steam üzerinden ama linki açamıyorum bir türlü sdgfsdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 steam://takesurvey/1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar