Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi çünkü verdikleri hero havuzunda weaverin antisi olan bir şey yok. her oyunda weaver eziyor çatır çutur. ha pudge alan olursa baya bi beynini ezerler weaverin, 360 pure damage + rot + dismember boru değil. ısırdın mı zaten işi bitiyor weaverin.
Mesaj tarihi:
M5 - ok.Nirvana.int Nirvana eşşekti, Pajkatt da yetersizdi de mi M5 kazandı maçı abi?

Na'Vi dakika 24'te Divine çıkıp Scythe havuzuna vururken iceiceice kötü bir oyuncuydu da mı 22 dakikada Mega creep oldu mesela?
Mesaj tarihi:
Şimdi M5 vs EHOME maçını youtube'tan spikersiz, kaliteli izleyince farkettim, bütün hero'ların özel anlar için seslendirmesi var. Mesela Pudge "Fresh Meat" demesi gibi bütün herolarda var. Storm Spirit "ZAAAAAAAA xD" diye atladı demin geberdim gülmekten, birde her atlayışta farklı dialog var inanılmaz. Bekliyordum bu seslendirme kalitesini Valve'dan. Zaten haberleri çıkıyordu seslendirmeyle ilgili. L4D2'de, Portal 2'de zaten gösterdiler yeteneklerinin en üst noktasını, HL2'den beri gelen büyük çalışmaları var bu konuyla ilgili.

Birde siteye eklenen replay'leri yöneten biri yok, auto olarak hero'ları geziyor spectator :D. HLTV tecrübeleri...
Mesaj tarihi:
ben bu NaVi yi tutuyorum benim oynadıgım zamanlar bunlar estiriyodu arada replaylerini izliyodum bebelerin
çinlilerlle singapurluları hiç bilmiorum yorumcu late gamede iyiler demişti bakalım nolcak bugun
NaVi den pubstomp tadında bi final bekliyoırum -.-
Mesaj tarihi:
ben de NaVi'yi tutuyorum. gerçekten hakettiler de ama şu ana kadar Scythe da çok iyi götürdü, 3 tane mağlubiyetleri var şu ana kadar hepsi de NaVi'ye :D bakalım kim çıkacak finale..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...