Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi çünkü verdikleri hero havuzunda weaverin antisi olan bir şey yok. her oyunda weaver eziyor çatır çutur. ha pudge alan olursa baya bi beynini ezerler weaverin, 360 pure damage + rot + dismember boru değil. ısırdın mı zaten işi bitiyor weaverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 M5 - ok.Nirvana.int Nirvana eşşekti, Pajkatt da yetersizdi de mi M5 kazandı maçı abi? Na'Vi dakika 24'te Divine çıkıp Scythe havuzuna vururken iceiceice kötü bir oyuncuydu da mı 22 dakikada Mega creep oldu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 http://steamcommunity.com/groups/paticikdota2 Steam groubumuza girin, tavsiye ediyorum sürprizler olabilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 siprizi söyle öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Sen gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Her izlediğim maçta daha seviyorum oyunun efektlerini ve seslerini, özellikle youtube'ta 720p-1080p izleyince ne kadar iyi olduğunu anlıyorsun. Skill atmak bile insana tatmin hissi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Şimdi M5 vs EHOME maçını youtube'tan spikersiz, kaliteli izleyince farkettim, bütün hero'ların özel anlar için seslendirmesi var. Mesela Pudge "Fresh Meat" demesi gibi bütün herolarda var. Storm Spirit "ZAAAAAAAA xD" diye atladı demin geberdim gülmekten, birde her atlayışta farklı dialog var inanılmaz. Bekliyordum bu seslendirme kalitesini Valve'dan. Zaten haberleri çıkıyordu seslendirmeyle ilgili. L4D2'de, Portal 2'de zaten gösterdiler yeteneklerinin en üst noktasını, HL2'den beri gelen büyük çalışmaları var bu konuyla ilgili. Birde siteye eklenen replay'leri yöneten biri yok, auto olarak hero'ları geziyor spectator :D. HLTV tecrübeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ilk maç bitti aslında scythe'ın pickleri kötü gibime geldi başta korkmuştum ama adamlar gayet başarılı oynadı. weaver ezildi magina kazandı gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben bu NaVi yi tutuyorum benim oynadıgım zamanlar bunlar estiriyodu arada replaylerini izliyodum bebelerin çinlilerlle singapurluları hiç bilmiorum yorumcu late gamede iyiler demişti bakalım nolcak bugun NaVi den pubstomp tadında bi final bekliyoırum -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ben de NaVi'yi tutuyorum. gerçekten hakettiler de ama şu ana kadar Scythe da çok iyi götürdü, 3 tane mağlubiyetleri var şu ana kadar hepsi de NaVi'ye :D bakalım kim çıkacak finale.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bu ehome da bir garip ilk banları hep balanar, ilk pickleri de hep lich ilginç^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 earthshaker banlanmasaydı pick gelicekti bence. doom banlanmadı, antiyi üzecek scythe alırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ehome alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 antimage ne kadar zenci gey sıpaydırmen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 scythe alacak yine bence, hatta ilk oyundan daha kısa olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 FB çok güzeldi. SK'nın hastasıyım ya, ilk pick herom olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 fb yi geç o veno naptı oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://www.dota2.com/tournaments/international/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 http://www.dota2.com/tournaments/international/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Veno kombosunu kusursuz attı resmen. Wind noob bu arada asfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ahaha rune savaşı çok hoştu. veno kill alınca da çok güzel gülüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Lion ağladı ya ahaha. Güzel combatlar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar