k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ne f2p'i abi ben aylık ücret bile bekliyorum.. ama zaten oyun 2012'ye kadar piyasada olmayacak diye biliyorum daha çok şey eklenip kaldırılır zaten şu an tüm herolar da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Tiny baya seçildi. Pudge direk poolda yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 k1nJo said: ne f2p'i abi ben aylık ücret bile bekliyorum.. ama zaten oyun 2012'ye kadar piyasada olmayacak diye biliyorum daha çok şey eklenip kaldırılır zaten şu an tüm herolar da yok. direk f2p oyun hayal kurmayin hatta satilmicak direk beles yane micro satistan para kazancaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 acdervis said: Tiny baya seçildi. Pudge direk poolda yok sanırım. Var sanirim Pudge poolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 benim baktigim yerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Seni de benim baktığım yere aldırayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 valla cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Player Excitement Level You may have seen graphs displaying the players’ excitement levels displayed periodically during The International tournament matches. This biofeedback data is collected using a wristband with custom hardware and works by measuring the electrical conductivity of the skin and sending signals to the player’s PC. The game collects this data continuously and plots the last two minutes of the player’s biofeedback history. Swings in a player’s emotional state, both positively and negatively, are represented by spikes in the graph. http://www.dota2.com/public/images/posts/tn_bio_dota0010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 LathspeLL said: Player Excitement Level You may have seen graphs displaying the players’ excitement levels displayed periodically during The International tournament matches. This biofeedback data is collected using a wristband with custom hardware and works by measuring the electrical conductivity of the skin and sending signals to the player’s PC. The game collects this data continuously and plots the last two minutes of the player’s biofeedback history. Swings in a player’s emotional state, both positively and negatively, are represented by spikes in the graph. http://www.dota2.com/public/images/posts/tn_bio_dota0010.jpg Bu çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 MYM vs IG maçı var MYM eziyor bana göre ig picklerde fail buna rağmen adamlar FB aldı ancak gerisini getiremediler MYM'de balanar çok akıllı oynadı rune kaçırmadı falan birde chen olunca lanelerde 5v4 oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yeni oyun başladı,görmeyenler için slardar ve enigma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Spidee said: Var gibi. dead elvis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 dün bi maç izledim 60dk farm yaptılar, atlaya atlaya izlememe rağmen baydım. şimdiye kadar oynanan en iyi maç hangisi onu izleyem bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 çinliler öyle oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Abi Ehome inanılmaz bir maç kazandı az önce m5'e karşı. Çok kötü başladı Ehome, ama sanırım dk 30'dan sonra 0 (Yazıyla sıfır) hatayla oynadı adamlar. Gerçekten inanılmazdı. M5'in bu kadar üstün başladığı, bu kadar iyi oynadığı bir maçta Ehome resmen dedi ki "Hadi başlayalım". Bu kadar mı güzel oynanır. Bu kadar mı hatasız oynanır. OF BE OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Adamlar baseden çıkmadı 30 dk , uyuz oldum taktiklerine ama sonunda kazandılar para kasıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Oyun nasıl kazanılıyorsa onu yaptı abi adamlar, baseden çıkan 2 adam vardı, Weaver ve Tinker. M5 15 dakika gezdi, bir tane adam bulamadı Ehome'den. Underdog olduğun oyun nasıl kazanılır, ders verdi resmen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 gece gündüz olayı var mı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Na'vi iyi başladı bakalım böle devam ettirebilcek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 balanar aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 final ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 çok ezdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Haha şimdiye kadarki en hızlı biten maç oldu :). Hemde winner bracket finali maçlarından ilki. 23-24dk da harcadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar