Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 macroya bırakıcak güzel spot arıyodum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Pasta said: yahu düzelmezse düzelmesin napıcaksın kdr yi millet kdr için oynuyo diyosun sonra parayla düzeltemiyorum diyosun. Arkadaşım bak daha basit analtacağım; Mesela 1200 mmr'ye düştün 1500'e yükseltme parayla mümkün. Ama kdr için böyle bir şans yok. Bunu kendim için demiyorum. Durum hal böyle olduğundan oyuncular kdr önemsiyor. Ben değil. O yüzden bana boşver demen anlamsız git anlatabiliyorsan adamlara anlat. Benim derdim mmr. Kdr için sıfırlamıyorum para harcamıyorum. Daha ne kadar basit analtabilirim? Ve senin carry taşır dediğin adam bu mantıkla kdr kasmak için giriyor. Ve kdr kasmak isteyen carry ks yapsın istemiyorsun anlıyormusun. Niyet? Bilmiyorum başka nasıl analtsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Abi bariz sallıyosun ya, büyük ihtimal ws ile ulti atıyosun gidip birine sonra başkası öldürünce ks yaptı diyosun. sen adamla 20 dakka kapışsan bile sand wraith in hakkıdır o kill. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 İyide stat resetlemeye falan gerek yokki. Gerçekten 1700'leri hak eden bir oyuncuysan 1300~ civarlarında önüne geleni ciğneyebiliyor olman lazım. Ben 1-2 defa üst üste yenilip 1270 e kadar düşmüştüm. Alıyorsun 2-3 tane early game ganger (mesela dw,valk,pyro...) ve ortalık dümdüz oluyor. Aynı şekilde built-in escape mekanizması olan hag gibi herolar da çok iş yapıyorlar low mmr oyunlarda. Ya da ormancı alıyorsun, wardını da kendin alıyorsun (1300 adama ward al demek deve-hendek ikileminden beter) ordan çıkıp kazanıyorsun oynu sonra. Yani kısaca karşıdaki oyuncunun profiline göre oyun tipini belirleyebilecek kadar esnek pickler yapabilmen lazım. Böyle birşeyi yapamıyorsan zaten istediğin 1600-1700 seviyelerini hak etmiyorsundur. Bir de AP oynamazsan kolay kolay süper nooba denk gelmezsin çünkü geri zekalı oyuncu profilinin %90'ı sadece AP oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Pasta ekmek mi? Sanırım ekmek. Resim herşeyi anlatıyor. akilanında bana neden bu kadar sert çıktığıda anlaşılıyor insan gibi konuştuğumuz halde lafı ana avrada getirmesi. Bende nerden geliyor bu torpil diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 DeBuffAndHeal said: Odeon said: kdr denmiste su geldi aklima :d Xaenin said: No respawn kurmamıs galiba. No respawn kurup karşıya 5 kişi alıp forsaken archerla 5'er 5'er keserdi. Ya sen ne kadar şereften yoksun bir trollsün hala gelip burada birde yazı yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Şeref anlayışın buysa baya aptalsın ya asdflsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 SUS SİVİLCELİ ERGEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 @lord argos ne alaka sana demisim sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 o değilde ben carry oynayamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Sana demedim o resmin sahibi fakecharlar ile kd kasıp burada insanları aşağılaması ve hala barındırılması gücüme gitti sadece. Sürçi lisan ettiysem affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ağlama, o olmasa da 2 katın k.d var bende. rezil oluyosun başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 gecenin bi vakti gerginlik yaratmayın,öpüşüp barışmazsanız hon başlıklarınıza dadanırım. yaparım !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lord_Argos sen asiri derecede noob birisin yani oyle anlatilacak gibi degil ve benim ofkeli buddham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gosh said: Lord_Argos sen asiri derecede noob birisin yani oyle anlatilacak gibi degil ve benim ofkeli buddham. Bunu söylerken gözümün önüne geldin... http://ressim.net/s/upload/d63e9d4c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 casuala girdim, 18. dakika, armadonla 0-7yim, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 1-8 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 en aptal seymis casual, 4-15-14 bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 neyi değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 70 dk boyunca kasamayan sand wraith gördüm, karşı full caster shruken bile kasmadı kimse sdfişdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 gosh said: Lord_Argos sen asiri derecede noob birisin yani oyle anlatilacak gibi degil ve benim ofkeli buddham. Oynadık mı hiç nick ne? Ayrıca Dota 2 hakkında bir gelişme bir tarih var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 swindlemelonzz stram'den izlerken chatte konusuyolardı; 2012 2nd quarter şeklinde, ss almıstım ama kaydetmemişim. Ne kadar doğrudur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 2011 yılında piyasada olacak dota 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Tek kaynak bu oda havada kaldı sanki; http://www.dota2.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar