Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 meh 2 kez heronun ıcınden getı okcunun attığı büyük yesil ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 adam iyi olucak diyorsa iyi olucak okadar! Şaka bi yana izledimde cidden çok kötü gözüküyor oyun ve şu hp barın bölmeli olmasına bi türlü ısınamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hp bar bölünmesi benim de hoşuma gitmedi. sanırım her bar 250hp'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 arkasından KAÇ KALDIN LAAAAN diye bağırmak daha eğlenceli dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Parasını bastırıp takım kurunca olmuyormuş demek. Seaking de paraya gittiğine yansın, şimdi TyLoo ile 1m'ye oynuyor olacaktı. Denyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 seaking kim haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Na'Vi ve MYM in kadrolar çok iyiymiş. GGnet'i de fena tokatlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mym.levent vardı bi, başka takıma girdi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bu GGnet in eski kadrosunda oynuyordu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Levent oynamıyor şu anda sanırım. HoN oynuyordu en son. MYM kadrosu uzun süredir böyle ya, Levent yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 razor cirkinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Oha ben de çok sevdim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 razorun tipini bende bayağı beğendim ama vuruş animasyonuda bi o kadar pasif buldum daha karizmatik yapabilirlerdi. bide sanki hondaki corrupted desciple'a göre ilk skilli daha geniş aoe vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o değil de mym'i hoplattılar m5'a da ezilmişlerdi heyecanlandılar mı nedir... bu arada önceki maçların çoğunun replayi eklenmiş. nirvana.cn ile minesky.inf maçını izlemenizi de şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 mh ı açık unutcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 nirvana.cn ile minesky.inf şu maç iyiydi. 4 tane maç izledim bu diğerlerine göre baya baya daha iyiydi. Earth biraz kötü olmuş aynı şekilde Storm'da. Razor başarılı. Yıldırımlı kırbaç vuruyor güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ben bazı heroları kaçırdım,bi video filan yapıldı mı şöyle tüm heroları 10-15 saniye gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 görsel olarak yok ama şöyle bir link vereyim http://www.darer.com/news/details/95 burada bütün heroların ve itemların iconları var. ben çoğunun tipini beğenmedim. humanoidimsi olmayanların çoğunu sabit bir uzaylı modelini baz alıp yapmışlar gibi tamam fantastik şeyler bunlar da biraz bok etmişler. dazzle, shaman falan ne öyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 "One notable addition is a "player excitement" monitor used to track players' pulse and perspiration, though this hasn't been hooked up for any matches so far. That will be one of the fruits of Valve's long-running interest in biometrics." Bu kadar gelişmiş bir sistem yapıyor adamlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 k1nJo said: görsel olarak yok ama şöyle bir link vereyim http://www.darer.com/news/details/95 burada bütün heroların ve itemların iconları var. ben çoğunun tipini beğenmedim. humanoidimsi olmayanların çoğunu sabit bir uzaylı modelini baz alıp yapmışlar gibi tamam fantastik şeyler bunlar da biraz bok etmişler. dazzle, shaman falan ne öyle ya.. bunlar sırf kızlara çalışmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 butun herolar yok galiba henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Karadul'u jartiyerli gorursem şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bence fena değil artworkler :) ama hatunlara kural koymuşlar güzel ve sexy olmayanı aramıza almıyoruz diye, bi enchanress sızmış aradan o da şirinlikle kurtarmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 stream icin ekledikleri seyler hosuma gitti, adamlar kapsamli dusunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar