Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razorun tipini bende bayağı beğendim ama vuruş animasyonuda bi o kadar pasif buldum daha karizmatik yapabilirlerdi.
bide sanki hondaki corrupted desciple'a göre ilk skilli daha geniş aoe vuruyor.
Mesaj tarihi:
o değil de mym'i hoplattılar m5'a da ezilmişlerdi heyecanlandılar mı nedir...
bu arada önceki maçların çoğunun replayi eklenmiş.
nirvana.cn ile minesky.inf maçını izlemenizi de şiddetle tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
nirvana.cn ile minesky.inf

şu maç iyiydi. 4 tane maç izledim bu diğerlerine göre baya baya daha iyiydi.

Earth biraz kötü olmuş aynı şekilde Storm'da. Razor başarılı. Yıldırımlı kırbaç vuruyor güzel olmuş :D
Mesaj tarihi:
görsel olarak yok ama şöyle bir link vereyim http://www.darer.com/news/details/95 burada bütün heroların ve itemların iconları var.
ben çoğunun tipini beğenmedim. humanoidimsi olmayanların çoğunu sabit bir uzaylı modelini baz alıp yapmışlar gibi tamam fantastik şeyler bunlar da biraz bok etmişler. dazzle, shaman falan ne öyle ya..
Mesaj tarihi:
"One notable addition is a "player excitement" monitor used to track players' pulse and perspiration, though this hasn't been hooked up for any matches so far. That will be one of the fruits of Valve's long-running interest in biometrics."

Bu kadar gelişmiş bir sistem yapıyor adamlar işte.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

görsel olarak yok ama şöyle bir link vereyim http://www.darer.com/news/details/95 burada bütün heroların ve itemların iconları var.
ben çoğunun tipini beğenmedim. humanoidimsi olmayanların çoğunu sabit bir uzaylı modelini baz alıp yapmışlar gibi tamam fantastik şeyler bunlar da biraz bok etmişler. dazzle, shaman falan ne öyle ya..

bunlar sırf kızlara çalışmışlar ya
Mesaj tarihi:
bence fena değil artworkler :)
ama hatunlara kural koymuşlar güzel ve sexy olmayanı aramıza almıyoruz diye, bi enchanress sızmış aradan o da şirinlikle kurtarmış işte
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...