LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi 5v5 combatta bile çok temiz olan biten, kim ne yapıyor açık bir şekilde anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 senin gözler benden iyi o zaman... ben hiç bir halt anlamıyorum 5v5 kombatlarda ayrıca spec bi manta çıktı galiba bir de radi var. ama dakka olmuş 70 kassın bi zahmet ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ABİ YETER AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ne bayık bi oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oyunda hero animasyonlari guzel de, 5v5 bayagi karisiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ben beğenmedim ya yıllarca dota oynadım eee bu aynısı resmen,grafikler yenilenmiş herolar skiller aynı hayır sundan dem vuruyorum yine earthshaker gelicek 2 büyü bastım 3 adam aldım instant modunda takılcaksın.Bence lol büyük bi kapı actı bu adamlar summoner spell koyarak exhaust ghost flash yani combatları degistirebilecek karakterden bagımsız speller koydular ki cok hos.Bakım bi lol un season 1 finallerine durmadan combat var gir cık cok oluyor.Dotada bu yoktu hala yok roshan ın orda 20 dk durdu adamlar. Ya en azından loldaki gibi talent rune sistemi koymus olsunlar en azından ya da casterlar icin ability power sistemi zeusla dünyayı kas kasmıs gondar 2 atsın.Bunları düzeltmedikten sonra bu oyun yalan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yooo ekstra bi bok anlaşılmıyor, dota neyse hon neyse 5v5actionda bu da aynı. lol oynayıp oha çok temiz diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 keldron said: Ben beğenmedim ya yıllarca dota oynadım eee bu aynısı resmen,grafikler yenilenmiş herolar skiller aynı hayır sundan dem vuruyorum yine earthshaker gelicek 2 büyü bastım 3 adam aldım instant modunda takılcaksın.Bence lol büyük bi kapı actı bu adamlar summoner spell koyarak exhaust ghost flash yani combatları degistirebilecek karakterden bagımsız speller koydular ki cok hos.Bakım bi lol un season 1 finallerine durmadan combat var gir cık cok oluyor.Dotada bu yoktu hala yok roshan ın orda 20 dk durdu adamlar. Ya en azından loldaki gibi talent rune sistemi koymus olsunlar en azından ya da casterlar icin ability power sistemi zeusla dünyayı kas kasmıs gondar 2 atsın.Bunları düzeltmedikten sonra bu oyun yalan bana. git LoL oyna, bu izdiraba son ver, bizim icin de kendin icin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 onlari duzeltirler, ama duzeltmenin zamani bu degil. bence adamlar once mevcut dotayi cevirmeye ugrasiyorlar. sorunlari sonra duzeltecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Gayet temiz. 3 oyunuda 1 haftadır aktif oynuyorum, Burdanda izliyorum, izlenimim bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Streamci çişe gitti base i izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 5 dakkadır dağı taşı izlettiriyo adam.. altta savaş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bu arada stream'i yöneten adam bıraktı gitti, o bile sıkıldı ahahah. Ama bu kadar uzun sürmesinin nedeni network sorunları belli, 2 taraf bir süre hiç dalışmadı çünkü. Bazı problemler olduğu açık. Oyun bazlı değilde orda ki networking veya hardware bazlı sorunlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Kesin öyledir. Valve hata yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hon ve LoL oynamamış veya oynayıpta alışamamış olan insanlar için alışmak işkence gibi olacak . Ben gayet iyi buldum 2 yıllık bir hon oyuncusu olarak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ne olursa olsun ilk maç için oyuncuların LAAAAG LAAAAG modunda takılmaları pek de iyi bir reklam değil dota2 adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi oyunu beğenmedim ama combatlar çok temiz cidden. acaba fizik motoru mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yapabilir ama adamlar bunca zaman oyunu 5v5 test etmeden turnuva düzenleyip ilk maçınıda live verecek kadar eşşek değil. WCG, CPL gibi turnuvalarda sistem kurduk, maç yönettik... Olabilecek problemleri biliyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Cuce said: ya 1m için kapısan clan olayı komedi, ilk haberini aldığımda yazdım onu zaten. sonucta closed betadaki oyunıyan elemanlar işte. ortada öle devasa bi competition yok. 3 kez roshan deneyip beceremeyip kactı adamlar bi ara. dakka 60 oldu hala ganker takım avantajda. dakka 20-30daki avantajınıda kullanamadı vs vs vs. öle deliler gib oynamışlar belliki closed betada. abi naaptın. dota tarihinin en iyi clanları bunlar direk. harbiden all-star maçı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 aha gitti oyun asdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Phyx said: Cuce said: ya 1m için kapısan clan olayı komedi, ilk haberini aldığımda yazdım onu zaten. sonucta closed betadaki oyunıyan elemanlar işte. ortada öle devasa bi competition yok. 3 kez roshan deneyip beceremeyip kactı adamlar bi ara. dakka 60 oldu hala ganker takım avantajda. dakka 20-30daki avantajınıda kullanamadı vs vs vs. öle deliler gib oynamışlar belliki closed betada. abi naaptın. dota tarihinin en iyi clanları bunlar direk. harbiden all-star maçı yani önemi yokki. bi legitimacysi yok durumun. baya baya 1m lottery işte. hanı adamların oyununu beğenmek için bi sebepte yok cünkü karşılaştırıcak pek bişeyde yok. hoş dota ile dota2 arasında bi fark yok, ki buna rağmen ekiplerin bi kısmı digelerine göre baya ezikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Cuce said: ki buna rağmen ekiplerin bi kısmı digelerine göre baya ezikmiş. bu yorum kişiden kişiye farklılık gösterebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ben genel olarak pek beğenmedim. Sesler falanda çok kötü. 5v5 combatda ne duydun, kim ne attı hiçbişi belli olmuyor. Sesler acayip boğuk geliyor stream'den midir nedir. Bir de oyun bitti, çok basit bir yazı ile "the dire won" yazdı. Base'in patlamasını, oyun anonscusunun bağırmasını beklerdim. Bir de base'in patlamasını. Mesela hon'da hellbourne yendiği zaman, her oyunda o animasyonu izleyenlerdenim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şimdi biri çıkıp closed beta diyecekde, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Turnuva olayının asıl amacının bir show olduğu ve reklam amaçlı olduğu su götürmez bir gerçekti zaten. Ama takımların ciddi takım olması ve ödülünde ciddi olması gerçeğini değiştirmez. O adamlar aynı heyecanı yaşıyor orda. Oyunun mekaniği Dota ile aynı zaten, şurda yaşanan teknik aksaklıklar hariç klasik dota turnuva maçı izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar