Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 arayan buluyo, siz burda aglayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 büyük laf ettin aquila. ara bul bulabiliyosan. bulunca da bize ver işte asdffdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 aylardır arıyorum, dota forumunda 1 2 kere yarışmadan key bile kazandım yalancı köpejk sahtekar itoğluit hayvan herifler çıktılar hiç biri vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ya burda hala key arayanları görünce bildiğin içim parçalanıyo. ilk 1 ay fln sabahtan akşama riddle'ından giveawaylerine yok blog lara essay yazmalarına onca uğraşıp ettikten sonra gidip para verip almıştık ama gittik 15 dolara fln aldık steam forumundan bulduğumuz kişilerle gift trade şeklinde. Şimdi nerdeyse herkeste key varken nası fiyatlar artıo onu hala anlayamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bu playdotanın günlük çekilişinden key kazandım ama gift/invite gelmedi. bir yere mail fln mı atmak lazım, kendi geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 steam'e key'i ekleyince geliyo diye biliyorum ama adamın teki inviteli keylerin kalktığından filan bahsediyordu bi ara. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 pm olarak forumdan mesaj geliyor. mesaj da ki key i steam da aktif edince extra 2 tane de gift veriyor. playdota forumlarına en geç 2011 üyeliğiniz varsa çekilişe katılın. çıkma ihtimali yüksek çünkü katılanların nerdeyse hepsi çekiliş için üye olmuş tipler haliyle kayıt tarihleri yeni ve 2012 kayıtlıları çekiliş listesine alınmıyorlar. Bu arada key in size çıkmasıyla birlikte 50 yerden pm geliyor keyi satın almak isteyen :D mardox said: bu playdotanın günlük çekilişinden key kazandım ama gift/invite gelmedi. bir yere mail fln mı atmak lazım, kendi geliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oooo 2 gift mi, bu foruma uye olmanin bedeli admin'e dota giftlemekten gecer...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 playdota hesabım 2007 felan çekiliş başladığı günden beri gelmedi yani komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 her gün o başlığa mesaj atmak gerkiyor galiba. ben oyle kazanmıştım hadi yazayım belki çıkar diye :P ayrıca key aldım ama invite'lar gelmedi bi mail atıyım. invite yollarlarsa biri patiye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 keyi steamine ekleyince steam hesabina gift olarak geliyo invitelar. ayrica ozel invite keyi gelmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 haydaa kaç hafta oldu bu manage gift'ten bakıyorum yok. playdota çekilişten key kazandım hani invite veya gift de değil. ya arada kaynadı ya da giftli key kalktı bi steam supporta danışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 gift li keyler kalkmadı da senin keyin son kullanma tarihi geçmiş olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 "Congratulations on winning a Dota 2 Beta Key. Install Steam and activate this code: xxxxxxxxxxxxxxx" kendim oynayabiliyorum ama hiç gift veya invite gelmedi extradan. süresinin geçmesi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aynı muhabbet bende de oldu steam den aktif edince otomatik geldi giftler. senin durum enteresan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Kasım ayından beri bekliyorum halen bir şey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 her key yanında +2invite ile gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 playdotadan zırt diye geldi la 1 günde, o başlığa post attım ertesi gün geldi gdfgfsf 2 tane de gift hakkı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ver bir key sevindir madem bizi bu sevgililer gününde. http://steamcommunity.com/profiles/76561198019126883 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 oyun inanılmaz yavaş razorun aoe animasyonu resmen 10 saniye felan sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben de isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Sparkcaster said: oyun inanılmaz yavaş razorun aoe animasyonu resmen 10 saniye felan sürdü Oha. Yahu bu bildiğimiz Dota'danda mı yavaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 razorun o skill ekstra yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar