Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bjk ve gs de istese yapar zaten 3 büyükler harici dedim, o zaman da 3'lü mini lig olur yani en fazla
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 3'lü minilig tek takımlı ligden daha iyi bence. ayrıca al,efes yıllarca domine etti ligi noldu? bak ama,fenerin başarıları GS ve BJK'yi kısa sürede gaza getirdi. trabzonda uraşıyor iyi kötü,sponsorluk olaylarını çözemediler hala dogru dürüst ama olsun,becericekler. sonuçta bu 3 takım geliştikçe alt yapıları gelişecek.daha çok sporcu yetişecek,taraftar ilgisi çogalıcak yayın gelirleri cogalıcak olacakta olacak. e büyüyen pastadan dilim almak isteyenlerde cıkacak belki,işte öyle öyle 3 takımlı miniligden cıkacagız. bunlar gerçekleşmese bile hiç renksiz hiç tadsız bir lig izleyeceğimize bari 3 büyüklü bi lig izleyelim,şu anki halinden kat ve kat iyidir. neyse,aynı başarıları GS yahut BJK gösterseydi neresinden öveceğinizi şaşırırdınız. takdir edin saygı duyun fln diye zorlayan yok ama bari bok atmaya calısmayın arkadaslar ayrıca "herkesin aziz başkanı yok" argümkani is invalid,herkesin aziz başkanı ihtiyacı yok ; bknz: arkasspor.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Silphatos said: efes, eczacıbaşı, arkas gibi marka sponsorunun takımlarının çoğalması lazım. onların ceosu var tabii azize ihtiyaç yok. tabii fenerin evrendeki en nefret ettiğim takım olması etkiliyor olabilir düşüncelerimi biraz ama fenerli olsam da değişmezdi fikrim yani büyük ihtimal.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 mokoko said: valla size ole demekki ama fenerbahçeli adam voleybol maçınada gidio, basket maçınada gidio, futbol maçınada gidio. bu sene evimizdeki butun eurolig maçlarına gittim mesela ben. 1 tane voleybol maçınada gittim caferağada. Bnde sizin valencia maçına gitmiştim, çok sağlam maçtı.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hadi bakalım 2 0 olsun bizim olsun
benjani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ilk çeyrek : Fenerbahçe Ü 26-20 Galatasaray CC
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 saras ya adamım. çok kufur yedi falan ama adam efsane. 1 sene için olsa bile takımımda gormekten gurur duydum resmen.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 44-42 1-1 olsa cok iyi olur ya. kadromuz cok iyi bence. kocumuz da fb'nin kocundan daha iyi ama tecrube farkı ucurum gibi.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ilk yarı 46 46 evet verdiler basketide bencede değil basket
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 son top basket degil + teknik faul esgecildi oguzun salyalarina.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 toggie said: 44-42 1-1 olsa cok iyi olur ya. kadromuz cok iyi bence. kocumuz da fb'nin kocundan daha iyi ama tecrube farkı ucurum gibi. kadromuz kesinlikle fener kadar iyi degil ve rotasyonda aci cekiyoruz ustune rancik de sakat ama kesinlikle iyi bir takimiz. seneye bu takima iyi takviyelerle daha iyi yerlere geliriz, sureklilik saglanir.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 savunma yapmıyor iki taraf da adam gibi.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kim attı ya son topu. izleyemiyorum ben fakir evindeyim sdfdsf.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oncesindeki oğuza yapılan net faul + son top basket değil. hakemlerde biliolar 2sinide ama kararı verdikten sora donemeyince kararlarından itiraz edenlere teknik faul veremediler.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ilk maçta fark atığımız için takım rahat biraz, yoksa farkı açardık gene
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 geri aldıklar son sayıyı. ilk yarıyı 44 46 gs onde bitirmiş oldu.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Eger şuan biz öndeysek bu harbiden sadece fenerin amaaaan demesindendir :D Yazarken Ukic 2 tane arka arakaya cakıp berabereye getırdı zaten.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 mokoko said: saras ya adamım. çok kufur yedi falan ama adam efsane. 1 sene için olsa bile takımımda gormekten gurur duydum resmen. aynen. zaman zaman saçmaladı bu sene ama bizim avanak uzunların da mis gibi paslarını değerlendiremediği anlar da çok fazlaydı asd
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 biz-hobba alırız belki bu maçı lan? fener- otur bir soluklan yegen nereye alıyosun. İki takım arasında şu kadar fark olabilir ama finalde oynayan 2 takımda şu kadar fark olmamalı.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 son periyoda heyecanlı giremicez yine böyle giderse
Öne çıkan mesajlar