Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 toggie said: seri 3-1 iken sahaya yabancı madde atmayan fb taraftarını tebrik ederiz. serinin basinda veya ligde bisi atildi mi ki?
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Phyx said: toggie said: seri 3-1 iken sahaya yabancı madde atmayan fb taraftarını tebrik ederiz. serinin basinda veya ligde bisi atildi mi ki?gs taraftarı bu maçtan önce bisi attımı ki?
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi atılmadı ligde bizim macta da bisi atılmadı. eyvallah su final serisinde de bizim taraftaki eziklerden yoktu fb tarafında. ama bu genelleyip biz degistik, siz hala boylesiniz demek yanlıs. seneye fb tarafında yasanır aynı olaylar. kimsenin degistigi falan yok. fanatikler iki tarafta da var.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 neyse abi en azından rakı şişesi atmadılar. bu da bi gelişme.
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Esnaf said: Phyx said: toggie said: seri 3-1 iken sahaya yabancı madde atmayan fb taraftarını tebrik ederiz. serinin basinda veya ligde bisi atildi mi ki?gs taraftarı bu maçtan önce bisi attımı ki? 2-1 ken de ayni goruntuler vardi
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 mokoko said: neyse abi en azından rakı şişesi atmadılar. bu da bi gelişme. o çok süperdi ama kabul et :D tamam yanlış falan ama RAKI ŞİŞESİ olmuş olması mükemmeldi :D atılmasın falanda bişi atılcaksa 10 numerö seçimdi
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Fenerbahçe ekol oldu falan demiş Mirsad'da bayağı saçmalamış. Ekol olmak için daha çok erken, halen Ülker'in altyapısı ve yönetimlerinin önemli katkısı devam ediyor. Lakin Ülker tek başına iken bu kadar başarılı değil ve bu kadar istikrarlı değildi. Birleşme Fenerbahçe'ye basketbolda hiçbir zaman yakalayamayacağı başarıları, istikrarı sağlarken Ülker'e de taraftarı, harcamalarının karşılığını gerçekten almayı sağladı. Nasıl desem Ülker'in kulüp etkileri tamamen bitip, Fenerbahçe gücünden hiçbirşey kaybetmeden istikrarlı bir şekilde bu kadar iyi devam ederse o zaman ekol olur, ama şuan bunu demek için erken gibi geliyor. Bunu demek için geldim evet, onun dışında belliydi Fener'in şampiyon olacağı ilginç gelmedi adsfdas Uzun bile sürdü seri
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ülker muhabbeti cidden baydı ya. Sanki piyangodan çıktı adamlar, öyle bir kulübü birleşmeye ikna eden yönetimin hiçbir başarısı falan yok, sanki GS Efes'le kasmadı aynı şeyi bizden sonra. GS yönetimi başarılı olsa "ama Ülker" diyebilecek miydiniz?
khala Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Galatasaray ile Efes kasmadı tabiki, bilmeden sıkma bari. Telekom ile birleşme olabilirdi vazgeçildi. Efes'in sahibi Beşiktaş kongre üyesi.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 tofas kapatilinca uzulmustum, fener ulkeri ic edince sasirdim.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 khala said: Telekom ile birleşme olabilirdi vazgeçildi. :p
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 telekom diye takim mi var lan? macin yarisinda donup kaliyolar mi?
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 valla ben hatırlıyorum burda gs liler coşmuştu efesle birleşcez bizde!!1 diye
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 İki takımada tebrikler çok zevkli bir seri oldu. Futbol , basketbol ve voleybolda 5 te 5 yaptıgımız içinde ayrıca mutluyum , tarih boyunca bunu hiç bir kulübün tekrarlayacağınıda zannetmiyorum.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 basketbol taraftarının gol diye bağırmasının trolleme olmadığını anlamayanlar varmış. ironiden anlamayan hiçbişeye aşina değilim de, bari anlamadığınızı belli etmeyin de sora LoLOlLOLOLOl falan yazılır.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 doktor olucak adamin ugrastigi seylere bak.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Baggio said: Ülker muhabbeti cidden baydı ya. Sanki piyangodan çıktı adamlar, öyle bir kulübü birleşmeye ikna eden yönetimin hiçbir başarısı falan yok, sanki GS Efes'le kasmadı aynı şeyi bizden sonra. GS yönetimi başarılı olsa "ama Ülker" diyebilecek miydiniz? Ee yalan mı? Birleşmeden önce klasik futbol kulübünun basketbol şubesiydi. Arada sırada parlıyor, çeyrek final falan görüp eleniyordu. Tek yarı finali vardı yanlış hatırlamıyorsam zaten 91'den sonra, Fenerbahçe Ülker'le birleşiminden önce yıllar boyunca üç büyüklerin basketbol şubelerinin tek başarısı Beşiktaş'ın oynadığı ve yenildiği final değil miydi? Onlar da zaten yine Ülker ve Efes'in formsuz olduğu dönemde El-Amin'in önderliğinde çıkabilmişti de güçleri yetememişti yine Efes'e, Hani Ülker Ülker dersin çünkü Fenerbahçe basketbolda şuan varsa Ülker sayesindedir. 5 şampiyonluk, 4 tanesi birleşmeden sonraki yıllarda geldi. Ha kimse de birleşmenin arkasındaki kişileri, çabaları inkar edemez. Ülker durduk yerde gidip Fenerbahçe'ye "hadi biz birleşelim" dememiştir. Bir süreç vardır, bu süreç olumlu işlemiştir ve etkileri devam ediyordur. Fenerbahçe'nin başarılı 100. yıl girişimlerinin başarılı sonucudur. Birleşme sonucunda da branşın yönetimi de cidden kusursuza yakındır. İş sadece birleşme de bırakılsaydı zaten herşey bu kadar olumlu sonuçlanmazdı. Fenerbahçe şuan basketbolda sportif olarak Ülker sayesinde bu kadar başarılıdır. Ama bu başarıyı öyle ya da böyle bir şekilde devam ettirecek olan de Fenerbahçe kulübüdür. Hani önceki mesajımda dediğim gibi biz halen Ülker'in parçalarını görüyoruz, altyapısından adamlar, eski basketbolcuları vs. vs. sonlarına doğru geliyor olsakta, Yönetim bu başarılarını istikrarlı bir şekilde devam ettirirse -ki %100 ettirecek gibi gözüküyor- Fenerbahçe, az 5-6 yıl sonra Ülker kimliğinden tamamen kurtulup, kendi ekolünü oluşturmaya başlar. İşte o zaman taraftarın bu muhabbet artık cidden baydı demeye sonsuz hakkı olur.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 muhabbet baysa da bitmez, taraftarinin hala 6-0 gibi vasifsiz bir macin skorunu tekrar tekrar zikrederken.
ajmet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 topik cok uzamis hepsini okuyamiyacagim simdi,usendim. yanliz simdi ortaya bisi atip kacacam.bir pozisyonda emirin bir basketinden sonra spormaxin cok degerli yorumcusu ,olacak is degil o kadar savunmaya ragmen basket girdi dedi o an gayri ihtiyari logoyu kontrol ettim hangi kanaldan izliyorum maci diye. neyse neyse 5te 5 fenerbahceme hayirli ugurlu olsun diyerek baglayayim sozu:)
interperez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 şunun için geldim; zaaaaaaaaaaa ahahahahhahah.XD bye.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ajmet said: topik cok uzamis hepsini okuyamiyacagim simdi,usendim. yanliz simdi ortaya bisi atip kacacam.bir pozisyonda emirin bir basketinden sonra spormaxin cok degerli yorumcusu ,olacak is degil o kadar savunmaya ragmen basket girdi dedi o an gayri ihtiyari logoyu kontrol ettim hangi kanaldan izliyorum maci diye. neyse neyse 5te 5 fenerbahceme hayirli ugurlu olsun diyerek baglayayim sozu:) o tip yorumlar olabiliyor özellikle nba maçlarında kobe wade dirk lebron gibi adamların sayılarından sonra sık sık söylenir
Öne çıkan mesajlar