sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 evet küfür A+ yakışan gs taraftarı profili.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bu salı günü sinan erdemdeki maç biletleri satışa çıkar çıkmaz almak istiyorum. nasıl takip edebilirim? devamlı biletix'e girip kontrol etmek dışında?
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 https://www.youtube.com/watch?v=Znx_X0pTwUU
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 "Cin Ruhi" said: bu salı günü sinan erdemdeki maç biletleri satışa çıkar çıkmaz almak istiyorum. nasıl takip edebilirim? devamlı biletix'e girip kontrol etmek dışında? çıkmış biletler http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24860
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 iyi kamera zoomlayınca bozulmuyor görüntü. bu da benim video: (ilk maç sinan erdem) http://www.youtube.com/watch?v=nuNb5-iJYro
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 benjani said: "Cin Ruhi" said: bu salı günü sinan erdemdeki maç biletleri satışa çıkar çıkmaz almak istiyorum. nasıl takip edebilirim? devamlı biletix'e girip kontrol etmek dışında? çıkmış biletler http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24860 aldım hocam ama uğraştırdı baya. sitede satışta diye çıktı ama 404 hatası veriyordu. gittim satış noktasına daha çıkmadı dedi adam. neyse sonra 15 dakikaya satışa çıktı. çıktığı gibi de bütün maraton biletleri tükenmeye başladı. zor aldım iyi bir yerden.. maceralı oldu yani..
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mithat said: 4-0 veya 4-1 hatta 4-3 o kadar sana farketmeyebilir ama oyuncularınız avaz avaz 4-0 cıglıkları atarken burada fenerbahceliler olarak (direk sen degil genel) 4-0 oyle bir olacak ki her maç 25 sayı fark ile 4-0 olucak havalarındaydınız. Şampiyon olucaz hiç demedim. Hatta geri kalan bütün maçları 200 sayı farkla yenın dedım. Bunların hepsi '4-0 OLACAK AGZINIZI BURNUNUZU KIRACAK BIZIM TAKIM ' ayılarına hitaben soyledıgım laflar, basketbol bu geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan bir takımdık sorunlarımız yüzünden, biz hiç bir zaman türkiyenin en buyuk basket takımıyız demedik. 4-0 olmaz dedik olur dedınız olmaz dedık olur dedınız , olmadı. Olay sadece 4-0 ve 4-1 üzerinden kurulu yoksa kazanıcaz yenicez şampiyon olucaz falanda degil kimse elbette fenerbahcenin (fenerbahce kofti de ülkerin) türkiyenin en iyi 2 takımdan biri oldugunu ben galatasaraylı olarak kabul edıyorum digeri de efes pilsen benim gozumde galatasaray degil. Onun dışında hala tekrarliim anlamıyanlar çıkıyor elbette fener yener ve sampıyon olur bunla ilgili degil tartışmam 4-0 olacak diye 10 gündür iddialar var, olmadı. Bir tek odak noktası bu benım tartışmamın. edit : imla ben anlatmak istediğini anlamadım. yazında 4 kez 4-0 yenicez dediniz ama şimdi yenildiniz demişsin. ee?
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Masquerade said: https://www.youtube.com/watch?v=Znx_X0pTwUU gs taraftarının yapabildiği tek şey üçlü zaten.kadıköy'e gelip 30 kez üçlü çekiyorsunuz.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Öğreneceksin Phyx, bizim biraz zamanımızı aldı nasıl davranacağımızı, ne anlayacağımızı çözmemiz.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 UHAUHAUH Kaya Peker http://www.youtube.com/watch?v=o6px6ZMbWBs&feature=player_embedded Ayrıca, Sarunas Jasikevicius: `O kadar Euroleague maçı oynadım böyle bir atmosfere ilk defa şahit oluyorum.`
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bir sonraki macı satın alıp izlemek istiyorum. nasıl yapıcam bunu. konudan tamamen bilgisizim. internetten izlicem.
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 toggie said: bir sonraki macı satın alıp izlemek istiyorum. nasıl yapıcam bunu. konudan tamamen bilgisizim. internetten izlicem. burdan satın alcaksın http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/31445/Beko_Basketbol_Ligi/GS_Cafe_Crown_-_FB_Ulker
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 toggie said: bir sonraki macı satın alıp izlemek istiyorum. nasıl yapıcam bunu. konudan tamamen bilgisizim. internetten izlicem. abi boşver evde izleyip kendini düzelttirme digiturk'e al 2-3 arkadaşını git digiturk olan bi pub'a bu sıcakta iç demir gibi birayı arada elinin ayarını seviyim filan diye küfür edersiniz filan maçtan sonrada 2 tane atarsın sonra duş alır mis gibi uyursun evde oh not:basketbol maçı izlemeye arkadaş bulamayan fbli nin dramı
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dogru diyosun da bu gece icki yasaktır heryerde. zaten aksam 19.00'daymıs mac. ben o saatte yolda olacagım cook buyuk ihtimalle. kacırdık her turlu yani. gs kazansın bari de, kendi sahamızda bi mac daha olsun, onu izleyeyim.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Phyx said: Spoiler Mithat said: 4-0 veya 4-1 hatta 4-3 o kadar sana farketmeyebilir ama oyuncularınız avaz avaz 4-0 cıglıkları atarken burada fenerbahceliler olarak (direk sen degil genel) 4-0 oyle bir olacak ki her maç 25 sayı fark ile 4-0 olucak havalarındaydınız. Şampiyon olucaz hiç demedim. Hatta geri kalan bütün maçları 200 sayı farkla yenın dedım. Bunların hepsi '4-0 OLACAK AGZINIZI BURNUNUZU KIRACAK BIZIM TAKIM ' ayılarına hitaben soyledıgım laflar, basketbol bu geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan bir takımdık sorunlarımız yüzünden, biz hiç bir zaman türkiyenin en buyuk basket takımıyız demedik. 4-0 olmaz dedik olur dedınız olmaz dedık olur dedınız , olmadı. Olay sadece 4-0 ve 4-1 üzerinden kurulu yoksa kazanıcaz yenicez şampiyon olucaz falanda degil kimse elbette fenerbahcenin (fenerbahce kofti de ülkerin) türkiyenin en iyi 2 takımdan biri oldugunu ben galatasaraylı olarak kabul edıyorum digeri de efes pilsen benim gozumde galatasaray degil. Onun dışında hala tekrarliim anlamıyanlar çıkıyor elbette fener yener ve sampıyon olur bunla ilgili degil tartışmam 4-0 olacak diye 10 gündür iddialar var, olmadı. Bir tek odak noktası bu benım tartışmamın. edit : imla ben anlatmak istediğini anlamadım. yazında 4 kez 4-0 yenicez dediniz ama şimdi yenildiniz demişsin. ee? İşte yanıldınız o kadarda abartılcak bir fark yokmuş iki takım arasında her maç 25 sayı farkla 4-0 biticek falan havalarınız söndü . Aslında troller gibi yazmışsın ilk cümle hatalıyız dıyosun sonra ee? dıyosun spor bu yenıcez dedınız yenıldınız demem cok mu garip ?
S-H Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 toggie said: dogru diyosun da bu gece icki yasaktır heryerde. zaten aksam 19.00'daymıs mac. aynen yasak sanırım,ben unutmuşum bunu
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 anaa harbi yasak mı lan, antalya'ya dönüyordum akşam bi kaleiçi yapayım diye düşünüyordum.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 İçki yasak değil bu gece. said: YSK’ nını kararına göre 12 Haziran Pazar günü saat:06.00 dan gece saat:24.00’a kadar her ne suretle olursa olsun alkollü içki satılması içkili yerlerde umumi mahallerde her çeşit alkollü içki verilmesi, içilmesi yasak olacak.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 niye iplemiyorsunuz maç var?
mep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 tutku gibi adamlar triplere giriyor ya, uyuz oluyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 ahmedinejad said: niye iplemiyorsunuz maç var? onceki maçta bulmuştum izlicek yer, bu maçı izleyemiyorum anca skoru takip ediorm o yuzden yazmadım hiçbişi maçla ilgili :D ilk yarı 36 37 bitmiş fb onde.
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 dünkü heycanlı çocuklar nerde.. 2-1 olunca götü başı oynayan heycanlı çocuklar..
Öne çıkan mesajlar