Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya fenerlilerin klasik endişelerini gizleme yöntemi bu dalga geçer tavırlar 2-2 olunca sayıları azalır 3-2 olunca dökülürler ortalıga
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 agresiflik falan degil olay. ilk maç sonunda kaya peker denen arkadasin keske arka arkaya 4 maçı oynayıp kupamızı alsak sabırsızlanıyoruzuna gelsin bu. rakibe saygı sıfır olan bir takıma ben niye saygı duyayım? neyse fazla da uzatmıyorum, kaçıyorum. iyi aggro çekmişim de pm den hakarete gerek yok. benim gibi public atarlanın arkadaslar.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 LAYLARALYALALALLAYALALYLAYLALY GALATASARAAAAYYY
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Farkındaysanız hala 'geri kalan maçları alırız' mantıgındalar biri sadece biri bile çıkıp 4-0 dedik o kadarda degilmiş yanıldık diyemiyor. Eyvallah gerekirse 4-1 bitsin ama 4-0 diye konuşan bikbikleyenler artık cevab veremedi durumundalar.
Pha Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Kaya Peker'de tam FB formatına uygun adam ya, bir takım taraftarıdan yöneticisine sporcusuna bu kadar ukala, çirkef olur ancak ahah, sonra da bizi neden sevmiyolar böhüeühüe.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mithat said: Farkındaysanız hala 'geri kalan maçları alırız' mantıgındalar biri sadece biri bile çıkıp 4-0 dedik o kadarda degilmiş yanıldık diyemiyor. Eyvallah gerekirse 4-1 bitsin ama 4-0 diye konuşan bikbikleyenler artık cevab veremedi durumundalar. sakin ol şampiyon, süpürülme ihtimaliniz kalmadı diye bu kadar sevince gerek yok.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Ben sakinim süpürlmedik oleeey demekten ziyade 'SÜPÜÜRÜÜCEEEZZZ ÇOOOOK TA İYİ TAKIMIZ HAA' diye anıran ayı oyuncuların takımı yenilince bir suratlarda düşme bir moral bozuklugu bir yusuf yusuf oldu ona ne cevap verilecek onu merak ettim. Bize saldırı yaparak savunma sistemi geliştirmişsiniz 4-0 garanti diye hava atanlar 1 maglubiyet sonucu hemen konu hakkında yorum yapamaz hale donustuler. edit: bu arada belirttim isterseniz şu saatten sonra geri kalan maçları 200 sayı farkla yenin yine şuna cevap yazabilecek yüzünüz olmayacak.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yoo öyle bişey yok. baştan sona sen uyduruyorsun ? ne üzülen ne morali bozulan var ne de yusuf yusuf olan var ha 4-0 ha 4-1 nasıl olsa şampiyonuz hem de eze eze. şurda durum 3-2 gs lehine olsa bile yusuf yusuf olmam bu takıma güvenim tam. zaten görünen köy kılavuz istemez. ha bu galibiyet ne değiştirdi, size post atabilme imkanı sağladı sadece. yoksa bize giren çıkan yok.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 evimizde şampiyon olmak için yenildik, zafer sarhoşluğuna lüzum yok.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/12/k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-ibo_55130.jpg
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 4-0 veya 4-1 hatta 4-3 o kadar sana farketmeyebilir ama oyuncularınız avaz avaz 4-0 cıglıkları atarken burada fenerbahceliler olarak (direk sen degil genel) 4-0 oyle bir olacak ki her maç 25 sayı fark ile 4-0 olucak havalarındaydınız. Şampiyon olucaz hiç demedim. Hatta geri kalan bütün maçları 200 sayı farkla yenın dedım. Bunların hepsi '4-0 OLACAK AGZINIZI BURNUNUZU KIRACAK BIZIM TAKIM ' ayılarına hitaben soyledıgım laflar, basketbol bu geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan bir takımdık sorunlarımız yüzünden, biz hiç bir zaman türkiyenin en buyuk basket takımıyız demedik. 4-0 olmaz dedik olur dedınız olmaz dedık olur dedınız , olmadı. Olay sadece 4-0 ve 4-1 üzerinden kurulu yoksa kazanıcaz yenicez şampiyon olucaz falanda degil kimse elbette fenerbahcenin (fenerbahce kofti de ülkerin) türkiyenin en iyi 2 takımdan biri oldugunu ben galatasaraylı olarak kabul edıyorum digeri de efes pilsen benim gozumde galatasaray degil. Onun dışında hala tekrarliim anlamıyanlar çıkıyor elbette fener yener ve sampıyon olur bunla ilgili degil tartışmam 4-0 olacak diye 10 gündür iddialar var, olmadı. Bir tek odak noktası bu benım tartışmamın. edit : imla
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fizban said: evimizde şampiyon olmak için yenildik, zafer sarhoşluğuna lüzum yok. Yapmayın işte şöyle, itici olmaya çalışmayın ısrarla ayıptır. Galatasaray'lısı,Beşiktaş'lısı tarafsızı herkes Fenerbahçe'nin daha güçlü olduğunu ve seriden muhtemelen galip çıkıcağını söyledi ve kabul etmiş durumda zaten, ama takım sahada bi tarafını yırtmışken maç uzatmaya falan gitmişken yok efendim bla bla çekmeyin... Süpürcez dediniz süpüremediniz bitti gitti işte,muhtemelen 4-2 veya 4-1 biticek işte seri de...Şampiyon olun sevinin kasmayın yani itici olmak için...
toggie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya arkadas amma sazansınız siz de.
redyellow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Çok güzel birmaç olmuş ve gs maçı alarak durumu 2-1 getirmiş, başarılar diliyorum galatasaraya. İnşaallah devamı gelir.
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 fizban said: evimizde şampiyon olmak için yenildik, zafer sarhoşluğuna lüzum yok. fizban, sen bari yapma bee ondan mı parçaladınız kendinizi son saniyelere kadar?
fizban Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ironiden anlamayan nesile aşina değilim. bu arada şu ülker muhabbetini aşın artık ya. büyüyün. yıl 2011, o takımdan 2 basketbolcu var fenerde. ömer onan ile oğuz savaş. ömer onan'ın zaten o sezon sonunda sözleşmesi bitmişti ülkerle.
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pardon genel fenerbahçeli profili genelde ciddi yazar böyle şeyleri yanlış anlamışım kusura bakma. Ülker olayı sadece 2 oyuncu değil ama, euroleague free pass olayı yabana atılır bişey değil,oyuncu getirmek onları takımda tutmak falan hep etkileniyor bu parametreden. Dolayısıyla Ülker birleşmesi büyük bir etkendi Fenerbahçe'nin basketbolda atılım yapmasında hala da öyle. Bugün Galatasaray eurolig lisansı alırsa benzer bi atılım yapıcaktır takım... keza Efes ile birleşirse de öyle, hatta Efes'le ibb de birleşse TBL'De tepeye oynar :)
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bu eurolige nasıl katılıyoruz ne olunca?
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Lisans alman gerekiyor. Kriterleri vs var. (Belli bir bütçe, seyirci, istikrarlı başarı vs) Bunları sağlayıp başvuruyorsun ve lisans alıyorsun belli süre. Ama bu süre zarfında verdiğin sözleri tutamazsan lisans iptal olabiliyor. (Ultra başarısız bir sezon vs gibi) Efes Pilsen ve Fenerbahce Ulker gidiyor otomatik olarak. Galatasaray CC'da eleme oynama hakkı kazandı Final'e çıkarak bu sene.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GS finale çıkmadan önce davet edilmemiş miydi?
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Net bakmadım ama Lig 2. si ibaresiyle yazıyordu galiba. Hatta Banvit bana ne ben bunu saymam, biz normal sezonu 2. bitirdik bizi alın diye başvurcaz diyordu bize elenince yarı finalde. Ote yandan Ulker ile birlesme olayına simdiki mevcut kadrodan oyuncu sayısı 2 yav diyerek bakmayın. Önceki sayfada da dendiği gibi free pass aldı eurolig icin ve bu da üst düzey oyuncuları getirmek için gerekli olan birşey. sponsorluk ve birleşme yi karıştırmayın zaten. ligde her takım sponsor ile oynuyor ama birleşme tamamen farklı bir olay... Neyse ki Galatasaray da belli bir yapılanmaya girdi ve seneye daha kaliteli oyuncularla sürekli buralarda oynayıp, Eurolig lisansını kapar inşallah. :) Zaten A lisansı için başvurusu var Gs'nin. Banvit maçlarını, Fener maçlarını takip edince seyirci yonunden direk A+ almışızdır. İyi bir bütçeyi de taahhüt edebilirsek kaparız. :)
Öne çıkan mesajlar