Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Stella deus'u oynuyorum, şahane oyunmuş. Türü sevenler kesin oynasın. Epic soejima artwork gene. Devamı yapılmamış diye görünce kahroldum sadece. Lanet olsun ya, disgaea dışında devam edebilen seri kalmadı türde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ps3'de müzikli oyun vardı şopen falan güzel oyundu o hatırlayan söylesin, jprg. star ocean da fena değil ama hakiki japon oyunu eski günlere selam çakmış, garip garip labirentler tekrarlayan combat falan fakat hikaye karakterlerin diyalogları oynatır. white knight chronicles da denenebilir yani ben gayet keyif alarak oynamıştım, multisi de var ama nerde bulucan bu saaten sonra adam. 2'yi denemedim. son 2 senede çıkan jrpg'leri zaten hiç bilmiyorum ps3'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eternal sonata tatlı grafikleri, müzikleri var ama tamamen grind üstüne ve gameplayi epey sığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Beyler şöyle sağlam saran senaryolu, mümkünse serisi olan Ps1- Ps2 ve Psp için jrpg önerebilirmisiniz. Nintendo DS için olanların çoğu var ama Ps cephesinde final fantasy, disgea,suikoden, persona dışında pek oyun bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Valkyrie profile uyuyor o dediğine. Srpg de istersen daha yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 grandia xenogears LOH trails in the sky vagrant story alundra ilk aklima gelen bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Star oceanlar Tales oflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sam said: Valkyrie profile uyuyor o dediğine. Srpg de istersen daha yazarım. Sam öneri için tşkler. Başka srpg önerileri de alabilirim. Bende nette vs bakarak bi list yaptım olumlu - olumsuz öneri alabilirim. -Phantom brave -Arc the lad -La pucelle tactics -Vandal Hearts -Suikoden Series -Brigandine -Growlanser series -Steambot chronicles - Jan dark -Crimson gem saga -Ogre series -stella deus -valkyrie profile&chronicles -@Knox tşkler LOH trails in the sky vagrant story alundra -Star ocean biraz action rpg ye benziyo sanırım. -Tales serisini araştırayım biraz. Daha öneri vs bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Hikayesi iyi combat sistemi tb olmayan daha dinamik neler var psp ps1 gba vs icin ? O sistem ve gorunmeyen moblarla ugrasmak daraltti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Batuhan, şunları öneririm şahsen oynadığım: Tactics ogre luct valkyria chronicles serisi valkyrie profile serisi jeanne d'arc disgaea serisi Stella deus final fantasy tactics wotl persona 3 portable persona 4 kanuni, valkyrie profile. Real-time oyunlarda seçenek az düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Eyvallah sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben daha cok bulduydum gene :) diablo var ps1 :P YS serileri var komple hem moblari goruyorsun hemde aktif combat. Vagrant Story (bu 40 tam puan almis tek oyun gorunuyor famitsu da psx icin) alundra var star ocean serisi de bir nebze. neyse ben personaya (1) devam edeyim o gene otomatik savastirma vs ile cok daha hizli gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Persona 3-4 oynayıp dahasını istersen 1-2 yap aslında, sıkılarak oynamak yerine en doğrusu olur.1-2 böyle hepsini oynamak olmuş olmak için daha ziyade şu aşamada. psn storeda bayağı indirimler var bu hafta onlara da bakın. Stella deus almıştım, şimdi de bakıyorum gungnir alsam mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 evet okudum nettede herkes 3 ya da 4 le baslayin diyor. bende 1 den baslamistim neyse o zaman. 3 ile basliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bişi sorucam araya girmek gibi olucak, vita alsam psx ve ps2 oyunları var değil mi psn'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ps2 derken ? psp ve psx oyunlari sanirim vitanin compatible oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya mesela 3ds'e kart takıp gba emüle edebiliyorsun, şimdi hatta snes oyunlarıda gelicekmiş markete, vita alıcam playstation 1 ve 2 oyunlarınıda oynama şansım var mı, sadece ps 1 ve psp sanırım ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 evet ps2 yok, piyasadaki en guclu emule aleti nvidia shield. ps2 sadece pc de emule ediliyor su anda. xbox bile yok yani. xboxun olmamasinin sebebi emule edilmemesi degil cikan oyunlarinin hepsinin pc versiyonu varmis megersem :D bi halo. nvidia shield de ben geri kalan herseyi emule edebiliyorum kabaca. 3ds xl ile de ds emulesi oluyor cunku cift ekran sart gibi tek ekranda ikiye bolebiliyorsun ama biraz kucuk kaciyor. ps2 yide pc den stream ediyorum shielde. hani emule icin alacaksan eger dusunebilirsin shield ama bulmasi zor malesef. biraz buyuk ve agir birde ama kaliteli alet. nintendo 3ds xl zippo yaninda kibrit gibi kaliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 arc the lad iyidir ikinci oyunu ozelikle. gungir var birde sprg olarak onerebilegim basirili oyunlardan. Ys serisinin geneline bakinca gameplay>story. ben seviyorum seriyi.seriden onerceklerim Ys the oath in felghana, ys seven ve yeni cikan celceta.gecende indirimdeydi cogu oyunu psn'de hala devam ediyorsa kap derim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Stella deus gene indirimde psn store'da şu an, atlus'tan ps2 srpg'si. Artisti based soejima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 sunlari ps4'e de cikarsalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
littlebitpinti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 dreagloth said: up agarest steam de şu anda, hiç fena değil oyun, iyi sardı. 2 agarest war hangisi daha iyi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 generations of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar