Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun ilk günü izlenimleri...

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

okul ile ilgili bi sürü konu açık olmasına karşın tam aradığım anlamda olmadığı için yeni bir tane açtım bi kereliğine mağzur görürler :)
Eft uzun zamandan sonra neler oldu okulda neler yaptınız neler ettiniz ne hissettiniz okula gitmeden soriim dedim çünkü baya geç gelicem
İyi Günler[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim okula gitmek içiçn beni uyandırdı ıuykulu hissediyom kendimi çocukts acı içinde hissediyordur[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

ya anlamadıüım olay
kayıt olurken felan sabahın 7 . 30 unda çağırıyolardı yanlış hatırlamıyosam
yazık çocuklar 8 de okulda bekliyolar
okuldaki hocalarda keyifleri ne zaman yeterse geliyo
saat 10 da tören başlamıştı benim zamanımda 3 saat ayakta beklemiştim dallamaları[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

ben okulun ilk gününe gitmedim genelde arkalrdan öğreniyodum sınıfımı :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

üniversite değil de, lisedeyken okulun ilk günlerini unutamam. hem okul basladı tatil bitti diye uzulur hem de arkadasları goreceğim diye sevinilir. hemen yazın ne yaptın geyikleri harlanır. yemekhanede tavuk pilav çıkar. hocalar daha bi gergindir, gene geldi veletler die ;)=

oof oof özlemişim liseyi, ne güzeldi be ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 13 Eylül 2004 10:00 tarihinde demiş ki:
Trafikkkkkk

Sorma ya açmayın şu okulları kardeşim yada bütün öğreniler uçarak gitsin ...
Sırf okul servislrei yüzünden gün boyu bi trafik oluo ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Sosyal ağlarda paylaş

off bea daha 2 hafta var . Benim canımı okula gitmek istiyor . Özlediğimiz insanlar var dimi :) . Bu üni niye böle geç açılıoki :) (acil tedavi lazım :) ben okula gitmekten nefret ederdim :) okulu nasıl özler,m ya :))[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...