Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Sayın Patidaşlar, Sevgili Romalılar, Beğler, Bağyanlar and the others, Bir zaman önce, patide bir topikte bir arkadaş oscar wilde'a aid olduğunu söylediği bir söz yazmıştı, içeriğini tam olarak hatırlayamasam da, kadınların aşık olmadığına, sadece erkeklerin kadınlara olan aşklarına karşı hayranlık duyduklarına dair bir söz öbeği idi. Aradım taradım wiki quote baktım gene bulamadım. Nacizane bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı, fethi zor, fatihi tek. -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 o wilde ın değildi ya... dur adamın adı dilimin ucunda... aktif e demiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 @aktif tablet Yok abi, en son konuştuğumda yalan ben öyle birşey söylemedim dedi @fenris, süper olur yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Beni terkedersen önce kendimi sonra seni vururum. -Oscar "derbeder" Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kadınlar aşık olmazlar, sadece erkeklerin kadınlara olan aşklarına karşı hayranlık duyarlar. oscar wilde senmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 @spaspatur Çok sağol, bu sözün devamı veya öncesi mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://en.wikiquote.org/wiki/Oscar_Wilde http://tr.wikiquote.org/wiki/Oscar_Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hadi ya benim aklımda başkası diye kalmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dasaaa said: http://en.wikiquote.org/wiki/Oscar_Wilde http://tr.wikiquote.org/wiki/Oscar_Wilde Türkçesinde bulamadım, ingilizceside gözümden kaçtı galiba=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çünkü yok öle bi sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 asla aptallara aşık olma önce seni kendi seviyelerine çekerler sonra da fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Hmm, senden başka bilen olmadığına, ve milletimizde benim gibi wikide söz var mı yok mu diye aramayacağına göre, rahatça Wilde demiş diye sallayabilirim=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 oscar wilde'ın olmasa da var öyle bi söz. g. b. shaw diye hatırlamıştım; ama değilmiş. ama bulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 "Bir söz aranıyor." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 şöle olması lazım, all women become like their mothers, thats their tragedy. no man does, thats his. bi de şey vardı bu adamın, ricky gervais süper dalga geçiyor bununla. pasaport kontrolde, soruyorlar declare edeceğiniz birşey var mı diye, bu da i have nothing to declare except my genius diyor. yerler seni. çalışıp gelmiştir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 o değil arkadaşın dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 evet değilmiş. okumadan yazmıştım. oscar wilde'ın diğer söylediği laflar "kakam geldi", "suyu uzatır mısın" falan. başka önemli lafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çok önemli lafları var yahu. "üstlerden fazla alma başkan, yanları omuz hizasında kısaltıyoruz. arkalarda katlı kesim yok yalnız. tavuk götü gibi kabarıyor sonra." "önce alış veriş sonra fiş" ve "göte bak göte, koy sepete" diğer önemli sözlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 yeğeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ev yapacaksan tuğladan kız alacaksan muğla'dan - Oscar Wilde 1888 Muğla'nın Osmanlıya katılması üzerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bulucam lan, azmettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ben yazmışdım söyleyen bernard shaw ""kadınlar erkek gibi sevemez onların bize aşkı daha çok hayranlık olarak açıklanabilir, hatta bu hayranlık onalra karşı duyduğumuz korkunç aşk ve sevgiden kaynalkıdır yani onlara böylesine delice takılıp kalmamıza hayran olur ve bize acıdıkları için severler aslında" Bernard shawın, hayatı eserleri ve söylediği özlü sözlerin toplandığı"güldüren düşünceler" adlı kitabında okumuşdum. Tam olarak kelimesi kelimesine aynı değil ama işte kadının erkek gibi sevemeyeceğini ve sevgisinin bir tüe hayranlık olduğunu yani onlara karşı duyudğumuz korkunç sevgiye hayran olup bize acıdıkları için bizi sevdiklerini der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Teşekkür ederim Law. Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar