Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir söz aranıyor - Oscar Wilde

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Sayın Patidaşlar, Sevgili Romalılar, Beğler, Bağyanlar and the others,

Bir zaman önce, patide bir topikte bir arkadaş oscar wilde'a aid olduğunu söylediği bir söz yazmıştı, içeriğini tam olarak hatırlayamasam da, kadınların aşık olmadığına, sadece erkeklerin kadınlara olan aşklarına karşı hayranlık duyduklarına dair bir söz öbeği idi.

Aradım taradım wiki quote baktım gene bulamadım. Nacizane bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

şöle olması lazım,

all women become like their mothers, thats their tragedy.
no man does, thats his.

bi de şey vardı bu adamın, ricky gervais süper dalga geçiyor bununla.

pasaport kontrolde, soruyorlar declare edeceğiniz birşey var mı diye,
bu da i have nothing to declare except my genius diyor. yerler seni. çalışıp gelmiştir kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazmışdım söyleyen bernard shaw ""kadınlar erkek gibi sevemez onların bize aşkı daha çok hayranlık olarak açıklanabilir, hatta bu hayranlık onalra karşı duyduğumuz korkunç aşk ve sevgiden kaynalkıdır yani onlara böylesine delice takılıp kalmamıza hayran olur ve bize acıdıkları için severler aslında"

Bernard shawın, hayatı eserleri ve söylediği özlü sözlerin toplandığı"güldüren düşünceler" adlı kitabında okumuşdum.

Tam olarak kelimesi kelimesine aynı değil ama işte kadının erkek gibi sevemeyeceğini ve sevgisinin bir tüe hayranlık olduğunu yani onlara karşı duyudğumuz korkunç sevgiye hayran olup bize acıdıkları için bizi sevdiklerini der.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...