niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi render alırken arka planı nasıl transparent yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 video olarak alamazsın. png veya targa olarak alman lazım. png'yi seçtiğin zaman zaten orada transparan kısmı var. matte olarak mı ne geçiyordu. 2 senedir frame frame render almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 alphasıyla renderla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kısa stock/video efektleri nerden bulabiliriz? ücretsiz ve önceden transparan olsun. siyah/yeşil arka plan falan. patlama, elektrik, ateş gibi temel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 buldum. benim gibi noob'lara güzel bir kaynak. bol bol materyal var kullanılacak. http://www.youtube.com/user/bestgreenscreen/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 BiTcH_oFBaT said: video olarak alamazsın. png veya targa olarak alman lazım. png'yi seçtiğin zaman zaten orada transparan kısmı var. matte olarak mı ne geçiyordu. 2 senedir frame frame render almadım :) alır gayet, avi olarak alpha'sıyla renderlıyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 alır da bir sonraki montaj işinde işe yarar. yoksa direkt izlemeye kalktığında transparan olmaz video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 e zaten alpha dediğin şey kullanmak için var izlemek için değil, transparent video izlemek diye bişey mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 şöyle bir şey yaptık :D http://tinypic.com/player.php?v=4hfkup&s=5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hacıt o beleş footagelerle olmaz ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 e yani, yanlış anlaşılma olmasın diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 razzRaziel said: hacıt o beleş footagelerle olmaz ama :( dur daha kaç saat oldu programı kuralı :) karıştırmaca öğrenmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Nacizane tavsiyem güzel bir kursa gitmen veya slr alıp denemeler yapman. Çünkü bir süre sonra alıntı footageler sana kendi emeğinmiş gibi gözüküp seni yanıltabilir. Hazırı varken niye kasayım diye orada burada bişiler ararsın sürekli ve yaratıcılığın körelebilir. Çoğu tv programında hazır ae projeleri kullanılıyor ve bu adamlar compositing elemanıyım diye para kazanıyor :) Tabi illaki ilk başlarda böyle bişi yapacan ama aklının bir kenarında bulunsun süreç. Bu arada videocopilot.net ilacındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 aslında durduk yere meraktan denedim ve sevdim. devamını da getireceğim. kitabına geçerim en kısa zamanda. ama html, css, dreamweaver ve php'deyim bir yandan da. hangi birine yükleneceğim bilemiyorum. kalbimin bir yarisi da hala solidworks için atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 kitabı falan geç direkt videolarını izle bir dünya farklı firmanın eğitim serileri var. izle ve bir yandan da öğrendiklerinle farklı şeyler dene. bir ara ben tüm efektleri tek tek keşfederek ilerliyordum gün gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Geldim geldim...Footage'ının arka plan transparan ise render alırken render queue dediğin zaman formatını falan seç.Orada bir RGB seçeneği olacak onu tıkla ve RGB + Alpha'yı seç tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Btw özel ders verilir. Edit: Konu pörtletilmiş şimdi fark ettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar