pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Soru gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sırt üstü kesinlikle uyuyamıyorum ya bi el yastıkta yüz üstü.sağa sola dogru farketmez fakat odam kesinlikle ışık almicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 bicaga sarilarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 açık ama şıklar değil.cenin diye bi şık olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sırtüstü uyuyanlar aptal oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bacak arasına yorganı sıkıştırarak ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Eksik şıkları dassaa arkadaşımız ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Yüzüstü yatıp elimi yastığın altına koymayı da seviyorum gerçi. Çok kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 peki hem bacak arasına yorgan veya yastık alıp hem sola veya saga dönerek uyuyamıyor muyuz? Çok şıklı olmlaıydı ben mesela dönüp dururum habire nerde kalırsam orda sızarım ama belli olmaz tabii her türlü yorgan bacak arasında. VE ELBETTE 'THE TUCK' http://i.imgur.com/2IwW8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 partnerle kaşık pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 doggy diyen çıkmamış edit: şimdi okudum da çok ofsayt olmuş bu ya. neyse kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 napae said: Yüzüstü yatıp elimi yastığın altına koymayı da seviyorum gerçi. Çok kararsız kaldım. sonra o elin hafif uyusuklugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Annem bi kere beni uyuyan güzel pozisyonunda görmüş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 uyku demişken http://www.gizemlitarih.com/wordpress/wp-content/uploads/r%C3%BCya.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ne kadar rahatsız ya nasıl uyumuşum öyle alahalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pekaziz said: Eksik şıkları dassaa arkadaşımız ekleyebilir. en başında görsem eklerdim de şimdi ekleyince bozuluyor.. sdfsdf eklemedim bişi onnçün Yüzüstü ve elinizi yastığın altına uzatarak+1 sırt üstü uyumam imkansıza yakın bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pozisyon onemli degil, gonuller bir olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 off o adam da ne efsane ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 @akila: uzak diyarlarda da olsan her patinin gönlü seninle, senden yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 duvar ne taraftaysa o tarafa dönerek, ama tesadüfen şimdiye kadar hep sol tarafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 sarilarak secenegi de yok en sevdigim sarilarak aslinda bicaga sarilarak yumosa sarilarak hatuna sarilarak yastiga sarilarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 E yatak duvara yaslı değilse nasıl uyuyonuz pekim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pozisyon kasmıyorum ya uyuyabilsem yeter, uyuyabilidiğim pozisyon en sevdiğim pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 zeawee said: duvar ne taraftaysa o tarafa dönerek, ama tesadüfen şimdiye kadar hep sol tarafta oldu. adam garantici ha.. ben de yatağı paso kapıları ve camları uzaktan görecek şekilde koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 pozisyon deyince aklima geldi ben boyle elimi yastigin arasina koyup uyudugumda hep bi boyle sanki dusuyormusum hissine kapiliyorum ara ara o da cozgel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar