Joker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 şurda ormanlık alan hede hödö diyen kaç adam gidipte 2 fidan dikti hayatında merak ediyorum.. sizi gidi popülistler sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi benim anlamadığım diğer şehirlerin kentsel dönüşümleri sağlanmadan başka şehir kurulması gerçekten manyakça.Anlayamıyorum sanayi tarım vs gibi istihdam arttırıcı şeyleri diğer şehirlere niye yapmıyorlar.Sadece memur emekli çiftçi(göç etmediyse) yaşıyor 60-70 şehrimizde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Joker said: şurda ormanlık alan hede hödö diyen kaç adam gidipte 2 fidan dikti hayatında merak ediyorum.. sizi gidi popülistler sizi.. kötü bir şeyin olmasını engellemek iyilikten sayılmıyor yani. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Erdoğan: Ağaoğlu belki bu işe de girersinn :))) Ağaoğlu: Ne diyorsun reco, anasını bile öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Joker said: şurda ormanlık alan hede hödö diyen kaç adam gidipte 2 fidan dikti hayatında merak ediyorum.. sizi gidi popülistler sizi.. fidan dikmekle beton dikmek arasında fark olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Tahsin yücelin gökdelen kitabını okuyan varmı aranızda bilmiyorum ama yaklaşık 5 sene önce okudum.(Üniversite hocası zorla okuttuda diyebilirim) Kitap biraz sıkıcı. 2073 istanbul'unu (türkiyesinide diyebilirim) anlatıyor ama tahsin yücelin dediği herşey şuan yaşanıyor. Laz mütahitine kadar. Adam nasıl bu kadar ileri görüşlü olabilir hayran kaldım kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Raze said: çok kötü değil bence proje kendi içinde, sadece zengin bi ülke olmayı gerektiriyor, ki değiliz; istikrar gerektiriyor, ki yok. bu adam bu projeyi bitiremez de bu proje bu adamı bitirir. Merak etme çok rahat biter. Para görünce gözleri dönüyor, normalde bitceğinden de çabuk biter hatta.. Masticore said: ... Laz mütahitine kadar. ... Bundan şüphen mi vardı :D A olmasa B olcak ama Karadeniz'den olur. Ticaret ve inşaat işlerinde her yerdeler.. Okullara yol yapmayınca kafa da çalışıyorsa böyle insanlar çıkıyor galiba ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 kumathros said: Joker said: şurda ormanlık alan hede hödö diyen kaç adam gidipte 2 fidan dikti hayatında merak ediyorum.. sizi gidi popülistler sizi.. kötü bir şeyin olmasını engellemek iyilikten sayılmıyor yani. iyiymiş. benim için iyi bişeyin yapılmaması ile aynı kefeye konacak eylemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 karadenizde ağaç dikilmiş geniş arsalarım var. dilediğim gibi yazabilme gücü aldım. arazi geniş. size de hak veriyorum beyler. yazın carbon footprint'inizi 0ladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Saçma bir proje, İstanbulun nüfüsunu arttıracak birşey yapmak yerine, tam tersi nüfus yoğunluğunu Anadoluya yaymak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Joker said: kumathros said: Joker said: şurda ormanlık alan hede hödö diyen kaç adam gidipte 2 fidan dikti hayatında merak ediyorum.. sizi gidi popülistler sizi.. kötü bir şeyin olmasını engellemek iyilikten sayılmıyor yani. iyiymiş. benim için iyi bişeyin yapılmaması ile aynı kefeye konacak eylemdir. ben diktim fidan. hem de 1 tane 2 tane degil. baya bi diktim. bir tane çam dikmiştim mesela babaannemin evinin onundeki bahceye. duruyor hala. ve ormanlık alan hede hodo diyorum su anda. ne olacak simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Bende 1 tane dikmiştim lisedeyken okulca gidip Büyükşehir belediyesi adına yapılan bir Dünya ağaçlar haftası tadında bir zaman için. Galiba sonradan tüm koruyu söküp apartman dikmişlerdi. Yanlış hatırlıyorda olabilirm tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fidan dikmeyenler çılgın projeleri desteklesin!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mgu4DKedt38&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ahah olmuş bu sefer. özel sektör rulez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 said: "Bizim kudretimizin yettiği işlere onların hayalleri bile ulaşamaz" Fatih'in istanbulu almak için yaptığıda çılgınlık değilmiydi? Herşey bir hayal ile başlar Bu hayal bazen bir piramit, bir Stonehenge, bir çin seddi veya KANAL İSTANBUL'dur. Boyle yorumlar okudukca kendimi camdan asagi atasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 said: Bu hayal bazen bir piramit, bir Stonehenge, bir çin seddi veya KANAL İSTANBUL'dur. ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar