yav Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sayende her zaman ki istemediğin şeyleri duymak zorunda kalıyorsun ben senin iyiliğin için diyorum aslında ya keyfin bilir tabi.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 İngilizce ve rusça biliyorum seneye de çince öğreneyim bari,bu elemanı geçeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sanırım favori diller arapça,rusça ve kürtçe imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Profesyonel olarak yapılıyorsa çok fazla kıstası var bu işin. Bir mühendis ya da herhangi bi meslek erbabı kendi alanıyla ilgili bir metinle uğraşıyorsa kıstaslar azalır. DUruma göre ciddiyeti değişir çeviri işinin işte. Kavga çıkmasın sfgsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 numberten said: İngilizce ve rusça biliyorum seneye de çince öğreneyim bari,bu elemanı geçeyim :D rusça'yı hâlâ öğrenememiş olmam.. abi zor yaa. di mi? yok bayıp bırakıp unutuyorum. sonra yeniden başlıyorum. bi harfleri okumayı unutmadım. e onu da bi günde keçi bile öğrenir hani. =/ bi kursa falan gitsem iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ama bidakka şim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ÇEVİRİ YAPMAK İÇİN ÇEVİRMENLİK OKUMAYA GEREK YOK Kİ APIR INTERMEDIYIT INGILIZCE BİLİYORUM SAYFASI 1 LİRAYA INGILİZCE ÇEVİRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 turkce haric 3 dil ogrendim, 2sini unuttum, 1i fena degil, ben de issizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: lise mezunu, sadece italyanca bilen, alım satım işi ile çoğunuzun sülalesinden fazla para kazanmış, şimdi italyada yaşayan adamlar biliyorum. adam gibi 3dil bilmek aslında bayağı bişi. maili filan varmi bu arkadasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 du bulurum mailını. mobilya akseuarları vs ithal ediyor biri. öteki ne getirip götürüyor hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 o arkadaş bizim babaların nesildenmiş ha eskiden daha bi kolaydı.italyanca bilmesine bile gerek olmadan lise mezunuda yetiyordu ki ticaret yapmak diploma istmeyen birşey.sülalem nesillerdir ticaret yapıyor.ne ingilizce bilirler ne bilgisayar.ortaokulu bitiremeyenler bile var zamanında fakirlikten okuyamamışlar.ama işte parayı bulmuslar bi şekilde ama artık öyle olmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi okumadımda hepsini, 3 dil bilenin iş bulmaması normal bir durum başka bir meslekte bilmesi lazım demişsinizde, dünya çapında konuşulan her hangi 3 dil bilen bir insan, her hangi bir turizm acentasında her türlü banko iş bulur. Aç kalması yada asgari ücrete çalışması diye bir durum yok. Hatta aranızda varsa işini ben ayarlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: du bulurum mailını. mobilya akseuarları vs ithal ediyor biri. öteki ne getirip götürüyor hatırlamıyorum bende italyadayim, 3 degil 5 dil biliyorum turkce haric :d bi cv yolayim bellimi olur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Deathblade said: Abi okumadımda hepsini, 3 dil bilenin iş bulmaması normal bir durum başka bir meslekte bilmesi lazım demişsinizde, dünya çapında konuşulan her hangi 3 dil bilen bir insan, her hangi bir turizm acentasında her türlü banko iş bulur. Aç kalması yada asgari ücrete çalışması diye bir durum yok. Hatta aranızda varsa işini ben ayarlarım. seninlede yazin goruselim deathblade :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 said: 3 degil 5 dil biliyorum turkce haric O_O abi var ya bu kadar dil bilebilmek çok çok anormal bişi lan. dünya üstünde bi yüzdeye vursana. 3dil bile allah bilir yüzde kaç içinde kalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ya iyi oldu bu konu, benimde mühendis olaraktan almanca şarttı. Oturup çalışayım hafiften de kendi kendime alt tabanı yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Red said: türkçe dahil 3 dilse herkes biliyor onu :) kürtçeyi sayyıozmu saymıosaakk türkyiede inglizce bilen sayısı bini geçmiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi ingilizce almanca fluent diyenlerin 80% i ingilizceyi, 95% i almancayi akici bi sekilde konusamaz yani turkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Türkçe+Almanca+Ingilizce+Japonca baya güzel bi kombo bilgisayar müh. için. master da ekonomi dünyanın en iyi ünilerinden bi tanesinde. girişimci bi genç bi de. ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Diğerlerini salla da, Japonca'yı kıskanırım bak:)...Latin alfabesi baydı, şekillere dalmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 türkce almanca ingilizcenin yanina hangi dil gider diye düsünüyodum bende. :P fransizcadan nefret ediyorum ama alfabesini ögrenip okuyabilmeyi isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sotto said: Diğerlerini salla da, Japonca'yı kıskanırım bak:)...Latin alfabesi baydı, şekillere dalmak lazım... kiril verelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sahasrara said: Türkçe+Almanca+Ingilizce+Japonca baya güzel bi kombo bilgisayar müh. için. master da ekonomi dünyanın en iyi ünilerinden bi tanesinde. girişimci bi genç bi de. ofof bu kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 turkce, tatarca that's enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 yalnız önemli olan şeyi atlamışsınız arkadaşlar. dili yalayıp yutsanız da mühim olan ağzınızın laf yapması. üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar