Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sen hangisini tercih ederdin[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tamam $oyle farz edelim ikiside ayni saatte farkli kanallar da cikiyorlar ozaman simpsons derdim tabiki. Ama reklam arasinda south parki acmamida kimse engelleyemez.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 simpsom rlz onun x-files la dalga geçtiği bölüm süperdi hele homerın şu repliğinde kopmuştum ya x- bu bir yalan makinesi işlevi bla bla anladın mı ? Homer - evet Yalan makinası - biiippp booooom yerlerdeydim o sırada süperdi ya[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar....
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 neyse ki insanlık için halen umut var.. :) south park birkaç kere izledim "bu kadar insan izliyor herhalde az buçuk da olsa bir numarası vardır" diyerek, her defasında yanılttı beni. 20 dk boyunca bir kere bile gülümsemediğim bir bölümden sonra umudu kesip bıraktım.. öte yandan simpsons kadar kahkahalarla güldüren, sürekli gülümseten bir dizi görmedim henüz. çizgi olsun olmasın. yani sonuç olarak.. WOOHOOO! LOSERS! *!başlıktan koşarak uzaklaşır*[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kaçma geeel seni south park düşmanı seni, seni bonepart a yonlendırelımde o sana gostertsın ;) bencede yanı sımpsons daha ızlenılebırr[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bence ikisi de birbirinden güzel[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya simdi buraya abi simpsons in 5 bolumunu ust uste izlesen sikiliyosun yazicaktim dusundum southparkta daha cok sikilabilirsin.. yani simpsons daha kafayken izlenmesi lazim southpark 5-6 kisi izlenmesi lazim[signature][hline] jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Kenderleme, 07 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki: bence de simpsons daha iyidir. south park'ı da hastası ola ola izlerim ama simpsons.. nası diyim.. daha bi izletiyo kendini. ikisi de izlenmeli ama. ahanda kender ıyı acıklamıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gerçekten zor bi soru ama tabiki de simpsons demek zorundayım. Homer zaten olayı bitiriyo ha bide bart super! hele o yalan makineli bölüm(ismini hatırlayamadım) ve No TV and Beer(bence gelmiş geçmiş en güzel Simpsons bölümü). Tabii ki Harry Potter la dalga geçtikleri bölümü ve year two thousand..(hatırlayamadım bütüna adını) bölümlerini de unutmamak lazım. herneyse, southparkı da her seferinde hayranlıkla seyrederim. Southparkta da Cartman la Kenny noktayı koymuş. ha bi de Philip and Terrance!! Neyse sonuç olarak Simpson rules!![signature][hline]War, war never changes!!! Silmar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ikiside diyorum cunku secim yapmak icin 19 dk dır urasıyorum karar veremedim.[signature][hline]Only thing to fear is Fear Itself__ lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bart simpson gibi bi eleman varken south parkın lafı bile olmaz Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Huah Simpsons ama Sourh-Park da sikintiya birebirdir fakat oyum simpsonsdan yana soyle 5 ay boyunca felan yayinlasalar yerimden kalkmadan izleyebilirim (farkli bolumler gosterirlerse iyi olur :) )[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 SouthPark.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 abi dediğim gibi southpark cıvık ya... öyle saçmalama komedisi yani... tabii komik yerleri var ama simpsonsı 6 yaşında da izlerken gülerdim şimdi de gülüyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 southpark. KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bence ikiside farklı ikisininde tarzi,sonuçta ayırmayın beni onlardan :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ikisinide severim simpsons ın esprileri fln daha iyi bence hatta south park ta pek espri bilem yokki habire kufur ediolar bizde guluoz :P tabi orda abzurd olaylar oluo asıl onlara guluroruz tamam sacmaladım sonuc olarak simpsons diorum Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 south park simpsons in yanina yaklasamaz bu anneni mi annaneni mi daha cok seviyosun gibi bi soru sen ikisini de seversin, ama annen annaneni de sever... budur :P SIMPSONS DID IT! Dude, they have been on air for 13 years, of course they did everything.[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 2.si de süper[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bende fizbanın tabiriyle solıım 1 mılyon daha fazla verıp ikisinide alırım :) :) :) ama tabii south park[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 South Park'ı izliyorum, ama gülemiyorum, yardım edin ühü[signature][hline]Fecondation under control of the King ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ikisinden de vazgeçmem ama ilk tercihim tabi ki simpsons olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 İkiside süper ayırt edemem haksızlık olur [signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka? kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 simpsons un insanları neden sarı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 neden sarı olmasın ? :D nedenini bilmiyorum ama iyi ki sarıymışlar, ten rengi olsa o kadar hoş gözükmezdi.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/558875-simpsons-my-south-park-my/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası Simpsons mı? South Park mı? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kaçma geeel seni south park düşmanı seni, seni bonepart a yonlendırelımde o sana gostertsın ;) bencede yanı sımpsons daha ızlenılebırr[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bence ikisi de birbirinden güzel[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya simdi buraya abi simpsons in 5 bolumunu ust uste izlesen sikiliyosun yazicaktim dusundum southparkta daha cok sikilabilirsin.. yani simpsons daha kafayken izlenmesi lazim southpark 5-6 kisi izlenmesi lazim[signature][hline]
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Kenderleme, 07 Ağustos 2004 00:43 tarihinde demiş ki: bence de simpsons daha iyidir. south park'ı da hastası ola ola izlerim ama simpsons.. nası diyim.. daha bi izletiyo kendini. ikisi de izlenmeli ama. ahanda kender ıyı acıklamıs[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Chorap Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gerçekten zor bi soru ama tabiki de simpsons demek zorundayım. Homer zaten olayı bitiriyo ha bide bart super! hele o yalan makineli bölüm(ismini hatırlayamadım) ve No TV and Beer(bence gelmiş geçmiş en güzel Simpsons bölümü). Tabii ki Harry Potter la dalga geçtikleri bölümü ve year two thousand..(hatırlayamadım bütüna adını) bölümlerini de unutmamak lazım. herneyse, southparkı da her seferinde hayranlıkla seyrederim. Southparkta da Cartman la Kenny noktayı koymuş. ha bi de Philip and Terrance!! Neyse sonuç olarak Simpson rules!![signature][hline]War, war never changes!!!
Silmar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ikiside diyorum cunku secim yapmak icin 19 dk dır urasıyorum karar veremedim.[signature][hline]Only thing to fear is Fear Itself__
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bart simpson gibi bi eleman varken south parkın lafı bile olmaz
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Huah Simpsons ama Sourh-Park da sikintiya birebirdir fakat oyum simpsonsdan yana soyle 5 ay boyunca felan yayinlasalar yerimden kalkmadan izleyebilirim (farkli bolumler gosterirlerse iyi olur :) )[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 SouthPark.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 abi dediğim gibi southpark cıvık ya... öyle saçmalama komedisi yani... tabii komik yerleri var ama simpsonsı 6 yaşında da izlerken gülerdim şimdi de gülüyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bence ikiside farklı ikisininde tarzi,sonuçta ayırmayın beni onlardan :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ikisinide severim simpsons ın esprileri fln daha iyi bence hatta south park ta pek espri bilem yokki habire kufur ediolar bizde guluoz :P tabi orda abzurd olaylar oluo asıl onlara guluroruz tamam sacmaladım sonuc olarak simpsons diorum
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 south park simpsons in yanina yaklasamaz bu anneni mi annaneni mi daha cok seviyosun gibi bi soru sen ikisini de seversin, ama annen annaneni de sever... budur :P SIMPSONS DID IT! Dude, they have been on air for 13 years, of course they did everything.[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 2.si de süper[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bende fizbanın tabiriyle solıım 1 mılyon daha fazla verıp ikisinide alırım :) :) :) ama tabii south park[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 South Park'ı izliyorum, ama gülemiyorum, yardım edin ühü[signature][hline]Fecondation under control of the King
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ikisinden de vazgeçmem ama ilk tercihim tabi ki simpsons olur[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Swain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 İkiside süper ayırt edemem haksızlık olur [signature][hline]Başkentli Pehlivan Bu konuyada pati bastık. Başka?
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 simpsons un insanları neden sarı ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 neden sarı olmasın ? :D nedenini bilmiyorum ama iyi ki sarıymışlar, ten rengi olsa o kadar hoş gözükmezdi.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
Öne çıkan mesajlar