SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fizban said: ben de oyunu hantal hantal oynuyorum da, hard'da oynamak, ve signature kill'lere gitmek bayagi zor bildiginiz :) bir de checkpoint e geldikten sonra dahi oyundan cikilirsa gidiyor o save. Bu olay blood money de de vardı ya sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sabonis said: sonuç olarak hitman alınır mı gençler 10 dolara, ne diyorsunuz? Ben bundle iken almıştım ama 10 dolar da gayet eder. Yalnız body taşırken bu niye halen titriyor grafik hatası var vs diye söylenmeyesin :) Sene 2013 halen bir gövdeyi Splinter cell gibi taşıma ekleyememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oyun efsane yau. pek gamer değilim arada tps oynarım ama senaryo ve oynanabilirlik açısından oynadığım en iyi oyundu. mekanikte sorunlar var evet, bazı mantık hataları da var. (mesela splinter cell'deki gibi gerçekçi değil saklanma mevzuları) ama oyun çok zevkli. operation sledgehammer bölümünün son partında keyiften öldüm resmen. yerim silent assassin'ini dedim ve bina savunması yaptım mayınlarla, uzaktan kumandalı bombayla falan. bu arada expert'ten aşağı oynanmaz oyun. demin açtım en kolayda hiç sarmadı. sabır çok önemli, çevreyi kolaçan etmek, planlamak... oyunu zevkli kılan şey bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 oyunu sonunda bitirdim yahu. bayağı challenge flaan da yaptım. gerçi 8 achi eksik ama olsun ehue yorucuydu resmen oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 http://i.imgur.com/zmPlwWg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 steam de 10 dolar su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ya purist açtım oyunu. chinatown'da adamı 1-2 yolla rahat öldürebiliyorsun ama sniper ile öldürmek için yukarıdaki odaya silent çıkayım dedim. yok olmuyor. sonra sinirlenip youtube'den bakayım dedim purist'te 4 adam olan yerde hard'ta sadece 1 tane adam var. o da en malı. nasıl bi uçurumdur aradaki =) ileriki bölümlerde 100 adam fln koruyacak heralde =) var mı purist oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Purist oynuyorum. Helikopter sahnesine kadar geldim. Ekran karti driverlarim cutscenelerde cakildigindan ve windowsa attigindan gecemiyorum helikopteri. Chinatown i cok kolay gectim ben, adam bir ara cikis kapisinin orada kenardaki kisma gidiyor. takip ettim ve wire ile orada guardlarin dibinde oldurdum. arkalari donuk oldugundan gormediler. sonra ciktim kapidan yurudum gittim. 5 dakika surmedi. o bolumde bir sniper odasi oldugunu dahi bilmiyordum acikcasi. otel bolumunde cok cok daha fazla zorlandim acikcasi. (walkthrough okumuyorum ve daha onceden hic oynamadigim icin bolumleri bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ben de öldürdüm bölümü geçmek kolay ama ondan önceki denemede action ile o odaya gitmiştim. inat ettim silent gireceğim diye. reload yaptım bölümü ama 4 kişiyi atlatmak imkansız gibi bir şey. sonra bi bakayım dedim netten hard ayarda bi tane adam var sadece. purist ile arasında uçurum varmış. =) akşam oynarım biraz daha denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 tam benim dedigim noktada oldurursen alert olmuyorlar, silent bitirebiliyorsun. ama hile gibi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar