Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Evet askerim 3 gün sonra tuncelide vatani görevimi yapıcam.yedek subay olarak 8 ay.sizi özlicem :D[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 gel teskere gel.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 esmeray deilmiydi o yahu? hayırlı teskereler ayrıca[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Valeron, 11 Eylül 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Esmeralda'dan Gel Tezkere'yi... LoL
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 harbi esmeraydı esmeralda değil :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 daha da yeni gelmiştin oysa. neyse sayılı gün çabuk geçer.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bende esmeraldadan unutama beni parcasını hedıye edeyım :)[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Tabi esmerayda da bir o kadar güzide bir sanatçımızdır,Esmeray kadar olmasada ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hepiniz saolun.[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
nuki Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sana kolay gelsin çabuk git çabuk gel[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
wraog Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ne olarak yapacaksın abi askerliği?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kolaygelsin Kolay[signature][hline]we modify worlds
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kolaygelsin lepdopu unutma :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: wraog, 11 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki: Ne olarak yapacaksın abi askerliği? yedek subay[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bölük görev babında sormuş arkadaş sanırım.
never Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Kanka Demek Senıde Yollıcas Vatanı Gorev Icın. Allah Yardımcın Olsun Kendine Dikkat Et Askerde Birde Bak Oralarda Oglanlar Cıklar Sonra Basına Is aLIRSIN :D
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yedek subay ok de 8 ay niye onu anlamadım ben[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yedek subaylar öle yapıo :)[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın. Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar, Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gerçekden isteyen bulsun...
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yoo 12 ay yapıyolardı en son?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hayır tabi indi de 16'dan 12'ye indi yani, 8 ay kısa dönemdi o da 6 aya indi hatta buyrun burada yazıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ellerindeki subaylar kırılısa seni mi çıkarıcaklar kutudan:) asker iğrenç bişey ya yazık sana.yap krutul bir an önce kolay gelsin.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 elveda dostlarım vakit geldi :)[signature][hline]Ya İstiklal,Ya Ölüm.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ölmeye gitmiyorsun yav askere gidiyorsun elvedaya falan gerek. Hayırlı teskereler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 hayırlı tezkereler.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe
Öne çıkan mesajlar