Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerim Asker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet askerim 3 gün sonra tuncelide vatani görevimi yapıcam.yedek subay olarak 8 ay.sizi özlicem :D[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Gözlerin hep gülsün,mutlulugu hep sende arasınlar,
Ama onu kalbinde öyle sakla ki,
Gerçekden isteyen bulsun...
Mesaj tarihi:
harbi esmeraydı esmeralda değil :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
bende esmeraldadan unutama beni parcasını hedıye edeyım :)[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
Tabi esmerayda da bir o kadar güzide bir sanatçımızdır,Esmeray kadar olmasada ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
said:
wraog, 11 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki:
Ne olarak yapacaksın abi askerliği?

yedek subay[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Mesaj tarihi:
Kanka Demek Senıde Yollıcas Vatanı Gorev Icın. Allah Yardımcın Olsun Kendine Dikkat Et Askerde Birde Bak Oralarda Oglanlar Cıklar Sonra Basına Is aLIRSIN :D
Mesaj tarihi:
yedek subay ok de 8 ay niye onu anlamadım ben[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yedek subaylar öle yapıo :)[signature][hline]İçinde öyle umut taşı ki, onu senden kimse alamasın.
Mesaj tarihi:
yoo 12 ay yapıyolardı en son?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
hayır tabi indi de 16'dan 12'ye indi yani, 8 ay kısa dönemdi o da 6 aya indi

hatta buyrun burada yazıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ellerindeki subaylar kırılısa seni mi çıkarıcaklar kutudan:)

asker iğrenç bişey ya yazık sana.yap krutul bir an önce kolay gelsin.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...
  • Yeni Oluştur...