Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.redmondpie.com/microsoft-just-bought-skype-for-a-staggering-amount-of-8.5-billion.-official-announcement-to-be-made-tomorrow-morning/ WP7 + Nokia + Skype Xbox + Skype DISQUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 facebook alacak deniyordu. neyse hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi iste tam bir kiro olarak Google ve Facebook almak isteyince 2 milyar dolar fazla koyup aldik direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Penthesilea said: WP7 + Nokia + Skype kimse kullanmıyor Penthesilea said: Xbox + Skype türkiyede yok MOVE ALONG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Microsoft resmen kürt trilyoner gibi girmiş mevzuuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Microsoft 8.5 milyar dolara Skype'i satin aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 niye menuden siliyosun ki onu anamadim start menude olmayinca bilgisayar daolmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 skype gg ozmn, içine edicekler şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 BonePART said: niye menuden siliyosun ki onu anamadim start menude olmayinca bilgisayar daolmuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Penthesilea said: http://www.redmondpie.com/microsoft-just-bought-skype-for-a-staggering-amount-of-8.5-billion.-official-announcement-to-be-made-tomorrow-morning/ WP7 + Nokia + Skype Xbox + Skype DISQUS sabah okudum haberini, bugun yayinlanir diye bekliyordum, dedim penth yazar simdi... :D hayirli olsun.. bence cok guzel oldu bu hareket... yakisir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 skype ile msn accountunuzu birleştirin! bilgisayar kasan yepyeni smileyler paketi: 13.2 MB bu telefon numarası komik. yine de aramak ister misiniz? Y/N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gelen yorumlardan biri "So Microsoft is paying $7 billion to lose even more money online each quarter. Makes perfect sense." ilke koş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ucuza gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 aldim ventrilo serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi skype ile msni birlestirip altina reklam koycaklar simdi oeef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senko said: BonePART said: niye menuden siliyosun ki onu anamadim start menude olmayinca bilgisayar daolmuyo mu fail olmuşun soruyor ztn otomatik silmek isterseniz bla bla diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 skype çok dandik bi şirketti zaten abi, sadece 500 çalışanı olmasına ve yılda 850 milyon$ kazanmasına rağmen zarardaydı zaten , nerdeyse 700 milyon$ da borcu vardı adamların lol. ama 600 bilmemkaç milyon kullanıcısı vardı yoksa şirketi felan geçtim sırf bu kullanıcı sayısı yüzünden alınmıştır büyük ihtimal, nokiada 7000 kişide olduğu gibi bikaç güne skype ofisi boşalır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 OH SHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Abi skype ne olursa olsun arayüzünü adam gibi tutabilmiş bi programdı ŞİMDİ MSN OLACAK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bence skype arayüzü çok karmaşık, kayboluyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 arayüzünü adam gibi tutabilmiş ?!? lulz daha karışığı yok heralde hatta bazen öle şeyler oluyorki ne olduğunu anlamıyorum 23412 tane konusma açılmış heryerde bi notification falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 O_O abi son derece basit bi program be karman çorman olan msn. ney nerenin, niye var, nedir bilmiyorum hiç. digsby'e geçtim iğrençliği yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 unix sistemlerde kullanmaya devam edebilirizz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yeni arayüzü leş gibi skype'ın. bi oncekisi çok basitti ama hakkaten. soradan bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar