Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 konya diyecektim deniz demissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 magosa, kıbrıs dümdüz valla. denizde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben istanbulu terki derya eyleyeli 2.5 sene oldu, alın lan sizin olsun dedim hayatım direksiyon başında geçiyordu sokakta yürürken bile insanlar üstüme üstüme geliyordu 25 senem geçti istanbulda ve antalyaya taşındım, istanbula kıyaslarsanız resmen cennet, özellikle trafik konusunda... deniz ve güneş aşığı bir insan olduğum içinde ayrıca aığım antalyaya burası zaten turizmin başkenti olduğu için ayrı bir güzel geliyor bana plajlarıyla falan, eğlence de istemediğiniz kadar var hertürlüsü hemde :) etrafında da çok yakın mesafelerde çok güzel tatil yapıp eğlenebileceğiniz guzide ilçelerimiz var kaş,kalkan,kemer,belek,adrasan,olimpos,alanya,side gibi yerler en fazla 2 saat mesafede, yazı geçirebileceğiniz tr deki en güzel yerler bence antalya dışında da takılmak isterseniz... kısacası antalyaya geldim geleli resmen huzuru buldum arkadaş şehir içi en uzak mesafe arabayla en fazla yarım saat,trafik yok,park sorunu yok,dondurucu soğuk yok,kar yok, yağmuru fazla oluyor o da tropik bir şehir olduğu için başka bı derdi olmayan bir şehir, gelin huzuru bulun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 deniz bilmemde konya dümdüz askerliği orda yaptım herkers bisiklet falan takılıyo bi kac havuzu var idare ederim dersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Kölün arada sıkılınca velespitle strassebahn'a da binersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 evet bence de en iyisi taşınmak istanbuldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bisiklet yaşamı için amsterdamdan iyisi şamda kayısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bisiklet ile yaşanabilecek en güzel yeri size söyliyeyim 2.5 sene münih freising arası bisiklet sürdüm 30 gidiş 30 gelişti hatırladığım kadarıyla ve hergün gidip geliyordum aşırı yağmur ve kar arası,özellikle isaar nehri kenarından gidip gelmek ve münih augsburg arasını görmenizi tavsiye ederim:D ve en muhteşemi ve meydan,bildiğin stormwind lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Deniz ticaretiyse olay, Antalya-Alanya öneririm. Hem şehir içi küçük, hem de yamulmuyorsam motor,bisiklet gibi taşıtların en yoğun kullanıldığı bölge burası. Bir zorluk çekmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 İzmirde toplu taşımanın neyi kötü ya ? Metro vapur otobüs, bazı rage saatler dışında mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konya dümdüz. Dümdüz yani, düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Hollandada istesen de yükselti yok. İstediğin şehri seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 MasterHapLo said: tek teker arif antalyaliydi zaten abi ben bu adama Alanya'da denk geldim. Bir müşterimizin arkadaşıymış, bildiğin tek teker geziyordu lan adam. Bir de oğlu var bunun çok komik o çocukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 arif abi alanyalı zaten antalyalı değil :) oğluda geleceğin motocrosscusu olacak inşallah şimdiden eğitiyo arif abi onu zaten heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar