Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bu yeni msn de bende arada birden fazla yerde online yazıyor arada.Biriyle konuşurken falan yazıyor bazen.Alooo kimsin yazıyorum cevap yok.Bir iki dakika sonra kapanıyor falan ama neden oluyor acaba ? Msn imin bu saatte açılacağı kayıtlı bir yer yok.Kayıtlı olduğu bir yerde yok laptop ımdan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 alter ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Eheuh şizofreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Marl0_on said: alter ego Ege beni güldürmeyi başardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi kenarda emailin açıksa browserdan da online oluyorsun. onu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 this. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Lyvanna_Dolores said: Marl0_on said: alter ego Ege beni güldürmeyi başardın. çok zor bir şey yapmışım gibi söylüyorsun, nerde görsem ''ahahah'' diye mesajın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 CthuLhu said: bi kenarda emailin açıksa browserdan da online oluyorsun. onu diyor. büyük ihtimalle bu. hotmailden girip signout etmen lazım. daha sonra sen istemedikten sonra hotmail üzerinden messenger açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Tamamdır teşekkürler.Bende her gördüğümde biriyle konuşma penceresi açıp kimsin looooo diye baya yazıyordum meğer kendimmişim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar