Gangren Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ZaugnaKhaldun said: ben valla hayvan gibi bakıyorum, hiç de gocunmuyorum baktığımı görenlerin linkedin'den geri ekleyip "iş imkanınız var mı" diye sorması da ayrı bir eğlence tabi ki HR olmanın dezavantajları :( Tanımadığın insanlar ekliyor iyi firmalardan, şöyle bi gözler parıldıyor sonra anlıyorsun ki CV gönderecek -.- Bizim şirket beni zaten bildiğin dedektif gibi kullanıyor. Git şuna bak, şunun önceki işlerine bak, şunun contactleri incele, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 1-2 baksna bir şey olmaz da fb gibi aklına geldikçe bakınca olmuyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o değilde bu headhunter enflasyonu nedir çözemedim, memlekette çok mu iş var anlamadım ki. FMCG sektörü gibi düşünmenin ve çalışmanın min. olduğu bir iş bulsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 beni recommend et ben de seni edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Eski sevgilileri stalklamayın abiler bir zahmet sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Allure- said: o değilde bu headhunter enflasyonu nedir çözemedim, memlekette çok mu iş var anlamadım ki. FMCG sektörü gibi düşünmenin ve çalışmanın min. olduğu bir iş bulsam... Wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 two step verification geldi: http://images.techhive.com/images/article/2013/05/linkedin_security-100039860-large.jpg tr için çalışıyor mu emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 3.dereceden tanıdığınız kişilerin profilini göremiyorsunuz. ben mi yeni farkettim bunu yoksa yeni mi getirdiler. paragöz olmuşlar la iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu sabah biri profilimi görüntülemiş fakat kim olduğunu göremiyorum. Aşağıdaki gibi görünüyor. Bunun nasıl yapılacağını bilen var mı? LinkedIn üyesi Bu üye anonim olarak görünmeyi seçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ZaugnaKhaldun said: ben valla hayvan gibi bakıyorum, hiç de gocunmuyorum baktığımı görenlerin linkedin'den geri ekleyip "iş imkanınız var mı" diye sorması da ayrı bir eğlence tabi ki iş imkanınız var mı peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hangi şirketten bahsediyoruz, keza bu hafta yeni işe başladım ben =) (linkedin'den başvurmuştum by the way) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hemen bakayim linkedinde nerde ise basladigina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 google da linkedin bağlantım neden çıkmıyor acaba adımı aratınca twitter facebook falan çıkıyor ama edit: tamam buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 paspatur said: bu sabah biri profilimi görüntülemiş fakat kim olduğunu göremiyorum. Aşağıdaki gibi görünüyor. Bunun nasıl yapılacağını bilen var mı? LinkedIn üyesi Bu üye anonim olarak görünmeyi seçti para verip kendini anonim olarak göstererek gizli gizli insanları stalklayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Kahrolsun emperyalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 anon olmak için para vermene gerek yok. ama anon olunca seni stalklayanları da anon olarak görüyosun. whatsapp misali sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar