Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Madem o bolgede bakiyorsun benzer kira araliklarinda yerler soyleyim arastirma yapmak icin daha cok secenegin olur hem. Bu listeledigim yerleri genel olarak biliyorum. Bazilari iyi derecede bazilari da en kotu 10 kere gitmisligim vardir. Kuzey Bati Willesden Green Kilburn Ladbroke grove Maida hill Golders green Kuzey Hampstead Kentish Town Belsize park Camden town Kuzey Dogu Arsenal Finsbury park Dogu Islington Angel Old street Liverpool street Aldgate Guney Dogu Bermondsey Borough Canada water Guney - Guney Bati Fulham Putney Richmond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Dynamick meleksin sen, bugün tam toplaşıp ev aramaca işine girecektik süper oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ev konusunu bilemem ama yakın dönemde londra'ya 20 dakika uzaklıkta kaldım 4 ay boyunca, kingston'da. haliyle haftada en az 2-3 kez londra'ya da gidiyordum. herhangi başka bir konuda bir şey sormak istersen ben de yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 teşekkür ederim. olursa soracağım mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Selamlar, Ben de akil almak istiyorum bu konuyla ilgili. Sene sonuna dogru 1-2 ayligina tek basima gidip ev vesaire ayarlayacagim, sonrasinda esim arkamdan gelecek. Nasil bir yol izlemeliyim ? Ev mi olur yoksa yurt gibi seylere yerlesmemiz daha mi dogru olur ? Ayni odada sadece ikimiz kalirsak evden fark olmaz sanki ? Baslangic icin ucuz bir cozum olmali. Lokasyon olarak bilemiyorum neresi olur cunku dil okulu ya da is nerede olacak belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ucuz ve mantıklı çözüm geldiğinde 1-2 hafta hostel'de kalmak. Geldiğin gibi de ev ya da oda kiralamak için ilanları arşınlayacaksın. gumtree.com sitesinde bakarsın orda bulamazsan 2 tane kiralık/satılık ev ilanları arama motoru olan 2 büyük site: rightmove.co.uk zoopla.co.uk bunlarda %90 bulursun. ha bulamadın diyelim o zaman da kalmak istediğin bölge neresi ise oraya gidip 1 gün boyunca bölgedeki bütün emlakçılara kayıt olup nasıl bir fiyat aralıgında ev baktıgını belirtir uygun ev varsa bakar kiralar yoksa onlardan telefon beklersin. tahminim 2 hafta içinde ev bulur cıkarsın kiraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 esinle aynı odada kalmak mantıklı gelebilir ama evi baskalarıyla paylasacaksın. aile icin ne kadar uygun oldugunu dusunmek gerek. yine sen bilirsin tabi de, eger ikiniz de calısacaksanız haftalık 250£'a iki kisi yerlesebileceginiz bir flat bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 DynamicK said: Dogu Islington Angel Angel ve Islington'u dogu londra yaptin ya Dyna. Boris Johnson okusa su postunu var ya aninda vize iptali icin home office'i arar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 senin icin angel i kuzey e alip islington i doguda birakiyorum sabricim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 islington da dogu sayılmaz ya, dogu diyince hackney falan geliyo insanın aklına. orası londra degil baska bi yer gibi. islington muhtesem bir muhit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ya biz londradayız şu an, ve ev bulma konusunda hiç başarılı değiliz. Tek bir viewing bile ayarlayamadık, sürekli it's gone now diyip diyip durdular. Gumtree de ilan kalmadı, rightmove ve zoopla da da çok bişi kalmadı. Elimizde de bi emlakçı listesi var ondan gidiyoruz şimdi de, ekstra tavsiyesi olan var mı ya? Zamanımız da daralıyo gerildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Gumtree'de önden havale ile deposit isteyenlere sakın güvenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Aslinda epey kiralik ev var. Emlakcilardan bulursunuz. Haart, Ellis&Co, Theydons ve foxtons isimli emlakcilarin sitelerine baktin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Foxtons'dan siddetle uzak durmani tavsiye ederim. Cok posh ve profesyonel gozukup, aksine o kadar gerizekali ve amatorler ki. Arkadasim onlarin araciligiyla ev tuttu. Bu salaklar onlara evin adresini yanlis vermisler. Kontratta falan yanlis yazmislar hep. Arkadaslar da eve tv ve broadband baglatirken o yanlis adresleri kullandiklari icin butun isler inanilmaz gecikti. Daha 2-3 tane daha boyle gerizekaliliklari var. Uzun lafin kisasi, foxtons'tan uzak durun, durdurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Uyarirmista. Birak ya bu da hayirsiz cikti 1 yildir yuzunu gormuyoruz. Partiden partiye kosuyor hali saha maclarinda en iyi anlastigi defans ekurisini ekiyor. Sabri iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hostel fiyatlarina bakiyorum da bir kac gundur. 2 kisi 10 gun konaklamak istesek 700-800 pound ediyor minimumda. Ustune 100-200 daha koysam 1 aylik mobilyali ev parasi lan! Boyle gunluk 10-15 pound'a kalinicak var vardir da ben mi bulamiyorum acep ? Esim ile birlikte olacagimdan 2 kisilik oda bakiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Private room bulamazsın 15£'a. Ya dorm'da kalacaksın ya da sehirden cok uzak yerlerde belki bir ihtimal. Bir de 10 gun boyunca aynı odayı bulman da zor. Ev ayarlasan haftalık 80£/kisi kalırsınız bir odada, 3. zone'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ^^ aynen dediği gibi tolga'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 uzak gelecekte bir ihtimal is icin ufak bir sansim var gibi de, mesajlar arasinda bahsi acildigini gormedim ; ev tutarken depozito/kefil olaylari nasil oluyor (veya var mi) ? biraz daha acarsam, turkiyedeyken laylaylom gidip tutmustuk arkadasimla dort sene boyunca parise geldim, kefilsiz hicbisey yurumuyor. bir yillik kira bedelini bloke ettirsem bile mirin kirin ediyorlar, fransada calisan, kiranin 4-5 kati gelire sahip bir kefil talep ediyor herkes avrupada cogu yer boyle diye duydum da, baslikta hic konu edilmemis ; ingilterede de ayni kafada mi yoksa daha mi rahat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar