dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Ardeth said: bence seçimlerde her türlü reklam, afiş, broşür vs yasaklanmalı sadece her parti belirli aralıklarla tek bir duyuru olmak üzere ne yapmayı planladıklarını beyan eden bir yazıyı medya yoluyla halka iletmeli. ve bu duyurularda kesinlikle diğer partilerle ilgili bir yorum vs olmamalı. yoksa böyle giderse amerikaya döneceğiz zaten salak silah lobileri de meclisin kapılarını zorlamaya başladı. +1 eleştiri ve çözüm ikisi de çok yerinde olmuş. padawanın olarak alsan yanından ayrılmam, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2GOIiRZz4yE olmuş aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahaha sonu süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sonu çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aşırı iyi olmuş reklam be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 siyasi parti ve reklam kelimleri aynı cümlede geçince şu geliyor aklıma ha siyaset lafını duyunca aklına bu film mi geliyor diyorsan sen de haklısın be aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Bak ilk defa bir reklam ajitasyon üstüne olmamış, bu sefer olmuş. :) hep acitasyon yazıyorum öfff nasıl bir çözümsüz hata bu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Chp son reklam çok iyi olmuş. Buna benzer şeyler yapıp duygusala bağlamaktan biraz daha kaçınsalar reklamların karşılığını alırlar tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 chp nin son reklam cok basarili ya, iste bu dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 link ha arkada varmis, evet o reklam tam bir tokat. surekli akape reklamlari cikiyo tvde, sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bi önceki sf'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tam kemallik bir reklam olmuş yıllardır gençlere sırtını dönmüş bir chp nin bu denli genç yanlısı bir reklam yapması çok hoş olmuş yeni oluşturdukları kabinenin 60 yaş ortalamsı ilede samimiyetlerini bize ıspatlıyor kemal. deniz baykaldan bile kaypağı var mı diyodum varmış adı da kemal kılıçdaroğluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 sandalye said: http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments 20 senelik sevgi ve saygımdan mıdır? Adamcağızın 3 seneyi aşkın zamandır içeride yatmasından mıdır? Hele son aylarda 3-4 metre karelik bir hücrede tecrit edilmesinden midir? Çok duygulanıyorum bu reklamı görünce. Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 -Nae said: tam kemallik bir reklam olmuş yıllardır gençlere sırtını dönmüş bir chp nin bu denli genç yanlısı bir reklam yapması çok hoş olmuş yeni oluşturdukları kabinenin 60 yaş ortalamsı ilede samimiyetlerini bize ıspatlıyor kemal. deniz baykaldan bile kaypağı var mı diyodum varmış adı da kemal kılıçdaroğluymuşHeh, üsluba bakarsak RTE'nin öğrencisi falan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mmh said: AKP, seçimlerde aday gösterdiği 550 milletvekili adayının 24’ünü 25-30 yaş aralığından seçti. Ancak 12 Eylül 1980’den sonra doğan bu adaylardan sadece ikisi seçilebilecek sıralara yerleştirildi. AKP’nin milletvekili adaylarının yaş ortalaması 46. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Holy said: -Nae said: tam kemallik bir reklam olmuş yıllardır gençlere sırtını dönmüş bir chp nin bu denli genç yanlısı bir reklam yapması çok hoş olmuş yeni oluşturdukları kabinenin 60 yaş ortalamsı ilede samimiyetlerini bize ıspatlıyor kemal. deniz baykaldan bile kaypağı var mı diyodum varmış adı da kemal kılıçdaroğluymuşHeh, üsluba bakarsak RTE'nin öğrencisi falan bu. bide kabine bakanlar kurulu icin kullanilir, kemal kilicdaroglu daha basbakan olmadiki kabineyi kursun lol ha parti meclisini kastettiyse daha talihsiz olmus, baykal donemi parti meclisi yas ortalamasi 70 idi, KK nin kurdugu yeni parti meclisinde 45 bilgi sahibi olmadan fikir yurutmek iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=2GOIiRZz4yE olmuş aga bu olmuş cidden. ilk kez akp dısında bir partinin adam gibi kampanya hazırladığını görüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ben bu tv reklamlarının ciddi oy kazandıracagını dusunuyorum chp'ye. ama diger yandan mhp'nin yok olmak uzere olusu yine akp'nin bu secimden de bisey kaybetmeyecegini gosteriyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 reklam güzelde hitap ettiği kitle zaten chp ye oy verecek; o ajitasyon dedikleriniz asıl yeni seçmen kazandıracak olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 reklam hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bununda kıymeti var, sen zaten oy alığıcanın kitleyi coşturusan onlarda millet coşturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 belirli bir reklamdan bahsetmedim zaten ben. tamamından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar