Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partilerin Reklamları/

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

bence seçimlerde her türlü reklam, afiş, broşür vs yasaklanmalı sadece her parti belirli aralıklarla tek bir duyuru olmak üzere ne yapmayı planladıklarını beyan eden bir yazıyı medya yoluyla halka iletmeli. ve bu duyurularda kesinlikle diğer partilerle ilgili bir yorum vs olmamalı. yoksa böyle giderse amerikaya döneceğiz zaten salak silah lobileri de meclisin kapılarını zorlamaya başladı.

+1

eleştiri ve çözüm ikisi de çok yerinde olmuş. padawanın olarak alsan yanından ayrılmam, o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

tam kemallik bir reklam olmuş yıllardır gençlere sırtını dönmüş bir chp nin bu denli genç yanlısı bir reklam yapması çok hoş olmuş yeni oluşturdukları kabinenin 60 yaş ortalamsı ilede samimiyetlerini bize ıspatlıyor kemal. deniz baykaldan bile kaypağı var mı diyodum varmış adı da kemal kılıçdaroğluymuş
Sosyal ağlarda paylaş

sandalye said:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1684677399901&oid=67443893398&comments

20 senelik sevgi ve saygımdan mıdır?
Adamcağızın 3 seneyi aşkın zamandır içeride yatmasından mıdır?
Hele son aylarda 3-4 metre karelik bir hücrede tecrit edilmesinden midir?
Çok duygulanıyorum bu reklamı görünce.

Umarım 12 Haziran gecesi pek çok yurtseverle birlikte Doğu beyin de seçimi kazanıp, meclise girmesini Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kutlarız.
Sosyal ağlarda paylaş

-Nae said:

tam kemallik bir reklam olmuş yıllardır gençlere sırtını dönmüş bir chp nin bu denli genç yanlısı bir reklam yapması çok hoş olmuş yeni oluşturdukları kabinenin 60 yaş ortalamsı ilede samimiyetlerini bize ıspatlıyor kemal. deniz baykaldan bile kaypağı var mı diyodum varmış adı da kemal kılıçdaroğluymuş
Heh, üsluba bakarsak RTE'nin öğrencisi falan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

-Nae said:

Heh, üsluba bakarsak RTE'nin öğrencisi falan bu.

bide kabine bakanlar kurulu icin kullanilir, kemal kilicdaroglu daha basbakan olmadiki kabineyi kursun lol

ha parti meclisini kastettiyse daha talihsiz olmus, baykal donemi parti meclisi yas ortalamasi 70 idi, KK nin kurdugu yeni parti meclisinde 45

bilgi sahibi olmadan fikir yurutmek iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...