Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.19

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

iki değişikliği birden yaparsak bize olur esas dediğin çöküş yav. sertaçla ilhan da daha fazla ileri geri yapan adamlar bizim forvetlere göre. sen-cem-sertaç-ilhan-engin falan aynı takımda olursanız net yakalayamayız sizi. ben de bu ara çok koşamıyorum.
defans ve geri koşma kısmını düşünüyorum şu an daha çok, zevki kaçmasın maçın diye.

en olmadı bunların üstüne sahada ayarlayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlenceli maç oldu,rakip muhtemelen sonlara doğru bırakmasa farkı daha açabilirdi gibi.Öncü yiğit cem 3lüsü müthişti,serhat zaten sağlam kaleci,ortasahada pas yapan adamlar,ileride ilhan baya sağlam kadro olmuş.Bizim kadroda iyiydi gerçide millet nerde durması gerektiğini kestiremedi pek.Kadroları oluştururken bence defansları eşit dağıtsak yeter,gerisi bi şekilde oluyo.Sitem falan değil yanlış anlaşılmasın :p

Hemen maçtan notlarıma geçiorm;İlhan yoketti beni :p ,yiğit sana daha önce ne dediğimi biliosun,serhat adamsın,yankı bu maçlar sensiz olmaz,engin gönüllerin kaptanı,cem-yiğit-öncü çok sağlam defans oluyomuş,dışarda kalan arkadaş kusura bakma,saygın çok koştu bal yapamadı :D bahanemiz hazır engin kıvanç emre bugün bi maç daha yapmışlardı yorgunlardı,sercan baba oldun die bizi unutma,toranın dönüşü için pankart yapılsın,soyunma odasında sölediklerimi haftaya organize edelim kaptan,bu kadar yazıyıda okuyan olurmu bilmiorm
Sosyal ağlarda paylaş

Çok keyifli maç oldu, hava süperdi, maç için herşey tamamdı.

Maça ilişkin 2 notum var,

birincisi; görkem yeter, serhat'ın bir golünü de yemeliydin artık. Mutlaka ben mi harcamalıydım yani o kadar pozisyonu.

ikincisi; Tolga ve Görkem'e karşı oynamaktan gerçekten keyif aldım. Maç içerisindeki yaklaşımları vs. maçtan aldığım keyfi arttırıyormuş, bunu fark ettim. Ayağınıza sağlık beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Scheriff said:

ben - yiğit - öncü defansına karşı en iyileri yollayın da kendimizi bi test edelim :p

şaka bi yana güzeldi maç rakibin forvet hattının 2. maçı olmasının etkileri hissedildi sanırım :)
kivancla ayni takimda forvet oyniyim 4 golum var lan size. kaleci farkmaz.

challenge accepted!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...