Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bize 2 defans yetmez. Tolga'yı alalım, murat veya güvenç geçsin size. Cem de defans oynuyor zaten, sizde o geçer geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 kıvanç tolgasız oynamaz. yankı vs scheriff değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 olabilir öyle. o zaman tolga-güvenç değişikliği diyelim. cem biraz geriye gelir güvenç de onun yerini alır bizde. sizde de sen çok gömülmemiş olursun geriye muhtemelen. edit: kıvanç-tolga dengesini kadro kurarken düşünmüştüm de unutmuşum bunu yazarken ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ortasahamız çökecek o zaman da, güvençle muratın savunma yönü yok gibi bir şey :P scheriff - yankı olursa, güvenç/murat - engin de lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bunları yaparsak şu denge kuruluyor en azından. 3 defans 1 koşan,basan 1 gölge savunma yapan orta saha 2 de forvet işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 iki değişikliği birden yaparsak bize olur esas dediğin çöküş yav. sertaçla ilhan da daha fazla ileri geri yapan adamlar bizim forvetlere göre. sen-cem-sertaç-ilhan-engin falan aynı takımda olursanız net yakalayamayız sizi. ben de bu ara çok koşamıyorum. defans ve geri koşma kısmını düşünüyorum şu an daha çok, zevki kaçmasın maçın diye. en olmadı bunların üstüne sahada ayarlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 eweet bu hafta da yoktum haftaya warım başlatmayın kadrolarınızdan haftaya yer acın bana :) gerekirse sereni fln cıkartırsınız hauahuahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 zaten senin yüzünden çarşambalardan olma ihtimalim var, pazarları gerekirse maç organizasyonunu engellemek için forumu kapatırım seni oynatmam heueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 henüz bahsedilmemiş, ama ez-dik. yine de güzel maç oldu. hava falan da şahaneydi göğsüme top desenli geçici dövme almışım dönünce fark ettim. futbol sevgimi perçinledim valla ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Eğlenceli maç oldu,rakip muhtemelen sonlara doğru bırakmasa farkı daha açabilirdi gibi.Öncü yiğit cem 3lüsü müthişti,serhat zaten sağlam kaleci,ortasahada pas yapan adamlar,ileride ilhan baya sağlam kadro olmuş.Bizim kadroda iyiydi gerçide millet nerde durması gerektiğini kestiremedi pek.Kadroları oluştururken bence defansları eşit dağıtsak yeter,gerisi bi şekilde oluyo.Sitem falan değil yanlış anlaşılmasın :p Hemen maçtan notlarıma geçiorm;İlhan yoketti beni :p ,yiğit sana daha önce ne dediğimi biliosun,serhat adamsın,yankı bu maçlar sensiz olmaz,engin gönüllerin kaptanı,cem-yiğit-öncü çok sağlam defans oluyomuş,dışarda kalan arkadaş kusura bakma,saygın çok koştu bal yapamadı :D bahanemiz hazır engin kıvanç emre bugün bi maç daha yapmışlardı yorgunlardı,sercan baba oldun die bizi unutma,toranın dönüşü için pankart yapılsın,soyunma odasında sölediklerimi haftaya organize edelim kaptan,bu kadar yazıyıda okuyan olurmu bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bizde ayni pozisyonda oynayan cok adam vardi ama direk 10 numara yoktu. saygin da ben de ortanin ortasinda oynayacak adamlar diiliz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Eksikliğim hissedilmiş, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Çok keyifli maç oldu, hava süperdi, maç için herşey tamamdı. Maça ilişkin 2 notum var, birincisi; görkem yeter, serhat'ın bir golünü de yemeliydin artık. Mutlaka ben mi harcamalıydım yani o kadar pozisyonu. ikincisi; Tolga ve Görkem'e karşı oynamaktan gerçekten keyif aldım. Maç içerisindeki yaklaşımları vs. maçtan aldığım keyfi arttırıyormuş, bunu fark ettim. Ayağınıza sağlık beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ben - yiğit - öncü defansına karşı en iyileri yollayın da kendimizi bi test edelim :p şaka bi yana güzeldi maç rakibin forvet hattının 2. maçı olmasının etkileri hissedildi sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 cok guzel mactı gol atamadıgım icin tum takımımdan ozur diliyorum bir dahaki hafta 3 golle susleyecegim kaleciligimi soz veriyorum! bi de ne guzel yumurtladım nerde o ingiltere kalecisinin gif i biri koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Scheriff said: ben - yiğit - öncü defansına karşı en iyileri yollayın da kendimizi bi test edelim :p şaka bi yana güzeldi maç rakibin forvet hattının 2. maçı olmasının etkileri hissedildi sanırım :)kivancla ayni takimda forvet oyniyim 4 golum var lan size. kaleci farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kıvançla forvete geç, bu 3 lü defansa bireysel olarak 4 gol at, futbolu bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hemen de şart koymuş. "Bireysel" :D Attığı golleri AMA BİREYSEL DEĞİL!!!1 diye saymamak için.. Lan yiğit.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 fizban said: Scheriff said: ben - yiğit - öncü defansına karşı en iyileri yollayın da kendimizi bi test edelim :p şaka bi yana güzeldi maç rakibin forvet hattının 2. maçı olmasının etkileri hissedildi sanırım :)kivancla ayni takimda forvet oyniyim 4 golum var lan size. kaleci farkmaz. challenge accepted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yalnız sağlam challenge,kıvanç-seren anlaşabilen adamlar,o 3lüye naparlar bilmiormda bence bu işi hayata geçirelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ben de ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 biz bu hafta da beraber oynayıp iyice alışırsak birbirimize diğer hafta seren kaleyi göremeden maçı tamamlayabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Onların arkasına verin beni, bak napıyorum Yiğit'i.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çok kolay ki. geriden top şişirilecek, kıvanç topu indirecek emraha ya da bana. birimiz bitirecez. biz bitirmeyi iyi biliriz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 biz pozisyon bitirmiyoruz, adam bitiriyoruz. cendere cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar