Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bu arada Müebbet Muhabbet'e çok üzüldüm.çok severdim ben o adamları.ne yapalım artık radyodan dinleriz.aslında radyodan daha güzel oluyor.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 said: -Mandrake-, 29 April 2003 22:05 tarihinde demiş ki: iyide bu cumartesi müebbet muhabbet wardı cenk&erdem ekürisinin sunduğu program değilmi[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Son kez olarak cuma günü yayınlandı. Cumartesi yoktu. Uhu, yarama tuz serptiniz yine yahu. Ben geri istiyorum tv programını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Bu Uzanlar her istediklerinin alcaklar mı şimdi yazık kanala ya hep nez mez çalıyoooooooooooooo [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 May 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 uyduda gitti kanal, hiç çıkmıo. kabloda da gittimi yoksa uyduda mı bi sorun var?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Kabloda var ama artık hayır gelmez HotTV'den[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 tüh ya eskisi gibi olmasa da yine de iiydi kanal. izleyemiorum ben :([hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN BAŞBAKAN CEM UZAN en böyük hayranlarından biriyim o adamın warya Manyak tip war adamda cok karizmatik :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Propaganda araci olarak kullansaydi hiç çikarmazdi hap level, maabbıt mııbbıt gibi güzel programlari derim ben. Sonra bir dream i nerde bulacagiz yağ :([hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 DREAM İ DE Mİ ALDI?????? o da yok bi gündür uydudua. böyle iş mi olur ya? nr1 a kaldık kala kala.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok canım almış olamaz linkin park weekend var bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: SilphatosIce_, 02 May 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Bu Uzanlar her istediklerinin alcaklar mı şimdi yazık kanala ya hep nez mez çalıyoooooooooooooo [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 May 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] NEZden iyisi Şamda Kayısı. Daha ne istiyorsunuzki tertemiz eli yüzü düzgün kızcağız işte. :) Hanım izin verse eve posterini asıcam ama yemiyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Abso aynısını yazıcaktım :) bence süper oldu sakın sakın sakın ha ! :=))[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ahhahaha herkezin nez konusunda benzer sıkıntıları var herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 abi odamın o kadar parası varneden kiralasın istese alırdı bence:) yalan haberdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 ya bide abi ben nezi neden hic sevemedim bi turlu kanım kaynayamadı ya? ha bu arada kıs arkım neze acaipte benzior onunlada alakalı olabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 4001'inci de benden olsun bu akşam[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 nası gereksiz.. nası gereksiz.. keşke garbage a user yollanabilse :P[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu adamın işi gücü yok mu? kral tv işine yaramıyor mu? bütün hot tv çalışanlarını işten çıkarmış.. hot level, serbest bölge, müebbet muhabbet i artık izleyemiyoruz.! sky turk sağolsun her cumartesi saat 13.05 de hot level i next level adında yayınlayacak ama dersaneye gidenler ne halt yiyecek?! şu anda hot tv de cem uzanın bünyesindeki petek dinçöz ve nez in kliplerinden bunaldık!.. cem uzan sen çakal bir herifsin!.. :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kent fm kapanali yillar oldu, onada uzulduk baya :([hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar