aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi alıyorum ekim ayında inşallah bayramdan once krediler bi düşsün. kaskımı maskımı aldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 aktiftablet said: Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak? :/ http://i.imgur.com/WHOKpHV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Suark said: ya pff hepsi 2 günlük bmw nin 1 günlük olanları var, ya aslında hatırlıorm da pratik felan biraz tırstım açıkcası. dur-kalk yapsam 2, bi ikide viraja girsem hatırlarım. var mı yardımcı olabilcek pati? motoru aldıktan sonra 1 gün de olsa biraz yardım edebilcek Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi. Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula. Selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ev arkadaşım motorunu satıyor, bu bölüme satılık konuları açılıyor mu bilmiyorum, o yüzden buraya koyayım dedim. Motor KTM Duke 200, arkadaşımın ilk motoru olduğundan gayet temiz kullandı. Fiyatı da uygun gayet, ilgilenen arkadaşlar olursa benimle de iletişime geçebilirler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-acil-136155187/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 WhiteDagger said: Suark said: ya pff hepsi 2 günlük bmw nin 1 günlük olanları var, ya aslında hatırlıorm da pratik felan biraz tırstım açıkcası. dur-kalk yapsam 2, bi ikide viraja girsem hatırlarım. var mı yardımcı olabilcek pati? motoru aldıktan sonra 1 gün de olsa biraz yardım edebilcek Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi. Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula. Selamlar Bursada mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 WhiteDagger said: Suark said: ya pff hepsi 2 günlük bmw nin 1 günlük olanları var, ya aslında hatırlıorm da pratik felan biraz tırstım açıkcası. dur-kalk yapsam 2, bi ikide viraja girsem hatırlarım. var mı yardımcı olabilcek pati? motoru aldıktan sonra 1 gün de olsa biraz yardım edebilcek Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi. Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula. Selamlar Cidden o adamin kaynaklari kadar guzel baska kaynak yok turkce olarak. Motosiklet almaya karar verdikten 4-5 ay sonra alabilmistim, o 4-5 aylik surecte ne kadar yazisi varsa defalarca okuduktan sonra motosiklete ilk kez oturunca "I know kung-fu" modundaydim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aktiftablet said: Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu nası egıtım ıcın? http://www.artmotoakademi.com/akademi-tr/ beh istanbulda diillermiş ya aslında onceden aldıgım egıtımı az cok hatırlıorm derdim debriyaj fren falan ( kombinasyon yani :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aktiftablet said: aktiftablet said: Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak? zaten az kişiyiz, herkese uyacak bir tarih bulunursa yapalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aktiftablet said: aktiftablet said: Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak? Hafta içi iş çıkışı olur, cumartesi olur, pazar sbk var. Haftaya olur :P. Buluşmayı ayarlayın, ben gelirim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sofuğlu pistte Tayyip posteri açtığından beridir benim için sbk yok :) Bence haftasonu yapalım, biraz motor süreriz beraber güzel bi yere gider orda yemek falan yeriz. Kumköy olabilir mesela ya da o civarlar, virajları da güzeldir yata yata döneriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Sofuoğlu için gitmiyorum zaten :P, amaç yarış görmek. Motogp gelmiş geçmiş, o vakitler motorla hiç bağım yoktu, hep kaçırmışım onları :D. tayyip posteri ayrı bir mallık da, saçmasapan yorumları yıllardır yaptığı için pek sevmiyordum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 scooter sürdüm geldim de nasıl özlemişim motoru.yalnız scooter ne rahat şeymiş arkadaş.akarı kokarı yok, bas git :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 scooter baya zevkli birşey ama çok tedirgin oluyorum. İlla alacam bacak arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 neyi tedirgin ediyor ki scooterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bacaklarla depoyu sıkamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 geçen hafta o tarafa gittim ilk defa motor ile, orada motosiklet kullanmak baya zevkliymiş ya aslında toplu gidilirse ben de gelebilirim. -- aktiftablet yanlışlıkla PM atmışım asdjhgsfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Oturuş pozisyonu ayakların konumu, sandalyede oturur gibi sürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Scooter kullanan casual gamer, motosiklet süren hardcore raider gibi birşey :D. Seveni de çok var ama ata biner gibi, bacaklardan o motoru hissetmek önemli :P. Bir sefer bindim ve bir daha binmeme yemini ettim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 herkes burdayken, bu cumartesi organizasyon olsa kim gelir? Biraz sürüş yapacağımıdan, tam gün organizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Birşey sorayım hemen. Motor temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz hangi ürünler kullanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ok ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 arada kaldım çok bi scooter mı alsam?hiç vites derdi falan yok.ufak bişey alsam işe götürüp getirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar