Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

ya pff hepsi 2 günlük
bmw nin 1 günlük olanları var,
ya aslında hatırlıorm da pratik felan biraz tırstım açıkcası.

dur-kalk yapsam 2, bi ikide viraja girsem hatırlarım.

var mı yardımcı olabilcek pati?
motoru aldıktan sonra 1 gün de olsa biraz yardım edebilcek

Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi.

Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula.
Selamlar
Mesaj tarihi:
Ev arkadaşım motorunu satıyor, bu bölüme satılık konuları açılıyor mu bilmiyorum, o yüzden buraya koyayım dedim.

Motor KTM Duke 200, arkadaşımın ilk motoru olduğundan gayet temiz kullandı. Fiyatı da uygun gayet, ilgilenen arkadaşlar olursa benimle de iletişime geçebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-acil-136155187/detay/
Mesaj tarihi:
WhiteDagger said:

Suark said:

ya pff hepsi 2 günlük

Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi.

Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula.
Selamlar

Bursada mısın?
Mesaj tarihi:
WhiteDagger said:

Suark said:

ya pff hepsi 2 günlük

Selamlar

Cidden o adamin kaynaklari kadar guzel baska kaynak yok turkce olarak. Motosiklet almaya karar verdikten 4-5 ay sonra alabilmistim, o 4-5 aylik surecte ne kadar yazisi varsa defalarca okuduktan sonra motosiklete ilk kez oturunca "I know kung-fu" modundaydim direk.
Mesaj tarihi:
bu nası egıtım ıcın?

http://www.artmotoakademi.com/akademi-tr/

beh istanbulda diillermiş

ya aslında onceden aldıgım egıtımı az cok hatırlıorm
derdim debriyaj fren falan ( kombinasyon yani :/ )
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

aktiftablet said:

Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak?

zaten az kişiyiz, herkese uyacak bir tarih bulunursa yapalım bence.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

aktiftablet said:

Gençler, kimler motor kullanıyor, havalar bozmadan bi buluşsak?

Hafta içi iş çıkışı olur, cumartesi olur, pazar sbk var. Haftaya olur :P. Buluşmayı ayarlayın, ben gelirim :D.
Mesaj tarihi:
Sofuğlu pistte Tayyip posteri açtığından beridir benim için sbk yok :)

Bence haftasonu yapalım, biraz motor süreriz beraber güzel bi yere gider orda yemek falan yeriz. Kumköy olabilir mesela ya da o civarlar, virajları da güzeldir yata yata döneriz :)
Mesaj tarihi:
Sofuoğlu için gitmiyorum zaten :P, amaç yarış görmek. Motogp gelmiş geçmiş, o vakitler motorla hiç bağım yoktu, hep kaçırmışım onları :D.

tayyip posteri ayrı bir mallık da, saçmasapan yorumları yıllardır yaptığı için pek sevmiyordum zaten.
Mesaj tarihi:
geçen hafta o tarafa gittim ilk defa motor ile, orada motosiklet kullanmak baya zevkliymiş ya

aslında toplu gidilirse ben de gelebilirim.

--
aktiftablet yanlışlıkla PM atmışım asdjhgsfjds
Mesaj tarihi:
Scooter kullanan casual gamer, motosiklet süren hardcore raider gibi birşey :D.

Seveni de çok var ama ata biner gibi, bacaklardan o motoru hissetmek önemli :P. Bir sefer bindim ve bir daha binmeme yemini ettim :D.
  • Yeni Oluştur...