Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ya pff hepsi 2 günlük
bmw nin 1 günlük olanları var,
ya aslında hatırlıorm da pratik felan biraz tırstım açıkcası.

dur-kalk yapsam 2, bi ikide viraja girsem hatırlarım.

var mı yardımcı olabilcek pati?
motoru aldıktan sonra 1 gün de olsa biraz yardım edebilcek

Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi.

Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula.
Selamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ev arkadaşım motorunu satıyor, bu bölüme satılık konuları açılıyor mu bilmiyorum, o yüzden buraya koyayım dedim.

Motor KTM Duke 200, arkadaşımın ilk motoru olduğundan gayet temiz kullandı. Fiyatı da uygun gayet, ilgilenen arkadaşlar olursa benimle de iletişime geçebilirler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-ktm-duke-200-acil-136155187/detay/
Sosyal ağlarda paylaş

WhiteDagger said:

Suark said:

ya pff hepsi 2 günlük

Eger derseni bir hafta sonu deniz otobusu ile Bursaya gelirim. Seve seve sana hafif kapalı alan eğitimi veririm. Ama yok gelememd er isende basit kapalı alan eğitimi.

Önce 1 lt lik 8 tane pet şişe bul ve içine ağırşık yapacak bişiler doldur. Kum lur su olur. Sana kalmıs. Bu pet şişelerle asfalt bos bir alan bul ve bu alanı eğitim amacı ile kullan. Bu eğtimde neler yapman gerektiğini Donaldduck isimli bir amcamız var Mimar ve amerikada yaşar. Kendisi internet aleminde türkçe kaynak yaratma konusunda türkiyemizde ve türkçe olarak ilktir. Geri kalan herkes arkasında kalmıştır. Çok sağlam eğitim notları vardır. Onları oku ve uygula.
Selamlar

Bursada mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

WhiteDagger said:

Suark said:

ya pff hepsi 2 günlük

Selamlar

Cidden o adamin kaynaklari kadar guzel baska kaynak yok turkce olarak. Motosiklet almaya karar verdikten 4-5 ay sonra alabilmistim, o 4-5 aylik surecte ne kadar yazisi varsa defalarca okuduktan sonra motosiklete ilk kez oturunca "I know kung-fu" modundaydim direk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...