Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Drall said:

import said:

İstanbul'da 4 harfli minibuscu kardeşlerimiz büyük sıkıntı hakikaten dediğin gibi.

Ya 13 sayfaya da bakmadım ama, şuradaki konuyla alakasız lüzumsuz ırkçılıktan(sanki lüzumlusu varmış gibi) rahatsız olan tek ben mi varım? Kürt şöförler ölüm mü saçıyor? İstanbul'daki minibüsçülerin bütün deli kullananları kürt mü? Delleniyorum böyle insanlar gördükçe.

Benim dediğimden o çıkmıyor zaten , 4 harfli olanların deli kullandığı çıkarılabilir ve pek de karşı çıkılacak birşey değil İstanbul trafiğinde yeterli süre geçirdiyseniz. Neyse konumuz dağılmasın. Fact leri belirtmek ırkçılık değil.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

aktiftablet said:

çenemi niye koruiyim ki balıklama dalmıyorum toprağa =p

cruiser kullandığım için kafam geride,fullface'in görüntümü sınırlaması daha büüyk risk. Önünü kapadığım zaman yolu göremiyorum direk.

http://www.obairlann.net/reaper/motorcycle/beginner/images/impacts.gif

bilmem belki söylendi ama çene en fazla darbe alan yer. Fullface takın.

kesinlikle doğru.

yere ilk temas eden bölgeler çoğunlukla çene ve eller.

yarı açılabilir olanlarada bakabilirsin. flip up deniyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun dileklerimi iletirim ben de. Düşük hızda kontrolü zor sanırım bu aletlerin, kolay gelsin.

Yaralanmalı deneyimin olmaması dileklerimle...

(gerçi sağlam giyinince 120km/s ile falan düşüp de bir hafta içinde tekrar gayet rahat kullanılabiliyormuş motor. tabi başka nesnelere çarpmamak şansı lazım)

Kulağa keyif kaçırıcı gelen örneklemem için özür dilerim ama bu forumda en sevdiğim şeylerden birisi hikaye anlatmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

sagolun arkadaslar, insallah devami gelmez =)

devamı gelirse zaten cok sürmez. bir gün kasının vizörünün ortasında bir yazı görürsün "you are dead"

şaka bi yana geçmiş olsun tekrar sanırım u dönüşü yaparken az biraz hızlı girdin. olur böle şeyler vbende hala öle keskin dönüşler yaparken tedirgin oluyorum. önemli olan dönecegin istikamete odaklanman. "ula kaldırıma yanastım aha arabaya yanastım diye" onlara odaklanırsan cıkarsın tepelerine:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Suark said:

ben yenıdefn yazılıcam galıba agustos 20 gıbı ıkıncı sınav varmıs

alan var mı cbr 250 yı

Suark bugün yazılman lazım , yarın açık bi yer varsa ya da oraya yazıl. Bu h sonu son gün dediler hatırlatayım.

Bugün motor sınavına giridm sabah , çok tırt bişey ya. Soruları çözmem 1.5-2dk aldı , işaretlememde yine 1 dk falan aldı. 3-4 dk da bitti sınav (20 soru) , mal gibi 1 saat çıkarmadılar . Geç girme şansı varsa yarım saat geç girmeyi tavsiye ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu motosiklet bayilerindekiler genel olarak neden öküz gibi adamlar oluyor ?
Çok mal gelmiyor , gelen satılıyor nasılsa diye, doğru düzgün ilgilenip soru bile cevaplamıyorlar.
Alırsan ekime almazsan başka yere kadar modundalar . 4-5 bayi gezdim , honda , kawasaki vs hep bu tip adamlardı :D
Bu arada ne diyorsunuz şuna
GT 250 R
Discuss please

P tesi salı bakmaya gidicem motor , aklıma yatarsa alayım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam her neyse,

ilanın fiyat / resim / özellik bakımından gelecek yorumlara ihtiyacım var. Sahibinden deki diğer ilanlara göre fiyatı biraz aşşağıda , o fiyata genelde ilanda ufak sorunları vardır yazıyorlar da , bu adamı aradım sordum bir sorunu yok diyor , bi de size göstereyim ilanı dedim , GT250R piyasasını bilenler varsa diye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...