Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
manve said:

aktiftablet said:

Konunun bu kadar hareketli olması ne güzel.

Cumartesi ilk ciddi roadtripimize çıkıyoruz 4 kişi, Hırvatistan'a kadar gidicez. Şans dileyin. Bu arada uyarmak istediğiniz noktalar varsa da bekliyorum :)

edik: bu arada diavelstrada ne kadar iyi ya, o yolları bu makinayla gitmek vardı aslında ama 26K euro :(

kolay gelsin, cok eglenceli oluyor motosikletle uzun yol gitmek.

ben yunanistan bi de bulgaristan planliyordum zamaninda, o zaman arastirdigima gore, bulgaristan taraflarinda yolda gezen ceteler varmis onlara cok dikkat edin diyorlardi.

tam mad-max senaryosu yazmislar sana da ne cetesi varmis bulgaristan'da? sons of anarchy mi? =)
Mesaj tarihi:
racing'de honda cbr 250r veya kawasaki ninja
crusier'da hyosung gv250

1 aydır starter motoru okuyorum. en rahat kolay az benzin yakan titremeyen düzgün motor bu üçü internete göre.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

manve said:

aktiftablet said:

Konunun bu kadar hareketli olması ne güzel.

Cumartesi ilk ciddi roadtripimize çıkıyoruz 4 kişi, Hırvatistan'a kadar gidicez. Şans dileyin. Bu arada uyarmak istediğiniz noktalar varsa da bekliyorum :)

edik: bu arada diavelstrada ne kadar iyi ya, o yolları bu makinayla gitmek vardı aslında ama 26K euro :(

kolay gelsin, cok eglenceli oluyor motosikletle uzun yol gitmek.

ben yunanistan bi de bulgaristan planliyordum zamaninda, o zaman arastirdigima gore, bulgaristan taraflarinda yolda gezen ceteler varmis onlara cok dikkat edin diyorlardi.

tam mad-max senaryosu yazmislar sana da ne cetesi varmis bulgaristan'da? sons of anarchy mi? =)

valla bulgaristan gocmeni bir arkadasim arabayla giderken bile tedirgin oldugum yerler var demisti. internette okumustum boyle bir kac olay. Gerci benim planlar arasinda cadir falan vardi :)
Mesaj tarihi:

onceki kaskim buydu

Marushin Shivan Dragon

Simdi bu var

Shoei RF 1000

Ikisi de gayet rahat ve hafif kask. Kaska para harcamaktan cekinmeyin abi. Gidip 10 bin liralik motosiklet alip sonra 200 liralik kask takmayin bir zahmet :)
  • Yeni Oluştur...