aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Quel-Thul said: Vingthor said: evet özellikle 150 cc'lik motorlarda çok oluyor bildiğim kadarıyla. baya ısınmadan stop edebiliyor alet falan. altınelbiseliadam'da izlemiştim hatta bunu link atar mısın zahmet olmazsa bende izleyeyim Karbüratörlü bütün motorlarda olabilir bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Bugün ilk defa çevreyoluna çıkıp şehirler arası yol yapayım dedim ancak burnumdan geldi. 250cc jinlun var elimde en büyük sorunum rüzgar. O kadar büyük sorun ki şeridi geçtim yolda duramıyorum, hızım 50-60lara düşüyor banketlere çarpmamak için altımdan motor gitmemesi için çok çaba sarf ediyorum. Motorun gücü yetmiyor debeleniyor. Motor 150kg bende 90 total 240kg sanki yaprak gibi ucuyoruz. Sıkıntı nedir ben miyim sürüşte mi birşey var? Yanımdan yaldır yaldır scooterlar geçiyor mondieller hava yapıyor ben tır şeridinde takılıyorum. Noluyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ilk zamanlar viyadüklerde ben de çok yaşıyordum o sıkıntıyı.2. motorda hiç yaşamadım o sıkıntıyı.zamanla alışıyor insan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 düz yolda başıma geliyor ama bu dediklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ya bende onu cok merak edıorm, geçen arabayla 150 le falan gıdıorm, rüzgar vurmaya başladı, gaz kestim orta şeride geçip 120 ye düştüm. bitane abimiz sakallı çapırlı, tartartar geçiverdi beni. ee etkilenmiomu yahu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 çapırlı diil kurıızırlı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Benim yaşadığım en sert rüzgar 2. köprüde oluyor hep. Zaten sen ileri bakarark gittiğinde motorda baktığın yere gitmek için rüzgara doğru hafif yatarak counterlıyor rüzgarın etkisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hafif motor daha zordur ruzgarda hep, buyuk agir motorlar daha rahat giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 beyler bir sıkıntım var, 6. vites ara sıra kendini boşa atıyor. sizce neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Laorx said: beyler bir sıkıntım var, 6. vites ara sıra kendini boşa atıyor. sizce neden olabilir? yağ değişimi en son ne zaman yapıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bin km'de yapıldı, 4bin'de yaptırmam lazımdı gitmeyi unuttum. şu an 4.5k :/, ondan mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 olabilir. Motosikletlerde şanzuman da motor yağıyla yağlanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Laorx said: bin km'de yapıldı, 4bin'de yaptırmam lazımdı gitmeyi unuttum. şu an 4.5k :/, ondan mı diyorsun? Bence unutma, motorsiklette yağ daha bir önem arz ediyor, yüksek devir çevirebiliyorlar ve şanzıman yağıda motor yağıyla ortak. Otomobil gibi değil motorlar daha hassaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 5k'da yapılması gerekiyormuş zaten, neyse bugün götürüyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ayıptır http://www.youtube.com/watch?v=zYA8GOYypEg&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sıçacam çarkına bu belediyeyinin, gene sulamış itoğluitler heryeri. Koskoca dönüşün girişi su içindeydi, 90'la girdim galiba dönüşe. Sonrası ne oldu anlamadım. düşüp takla attım herhalde yerde, mont delik teşik oldu. offf of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şunun aynısını bana sağ şeritte yapıp 'sen motorsun kaldırım kenarından gidiceksin' diyen kekonun tekiyle tartışmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Tekrar geçmiş olsun Laorx önce köpekler şimdi de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 geçmiş olsun ya nazar var hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 geçmiş olsun fenaymış sende birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 geçmiş olsun.. sen de bir şey var mı? kıyafetler yırtılsa da umarım işe yaramıştır.. ben de daha 2 gün önce kaydım, sadece dizlik yoktu bir dizim de zedelenme vardı bu yüzden. umarım sen de bişi yoktur.. bu arada 1 saat önce kayıp düştüğüm yerden geçtim, tam kayıp düştüğüm yerde ölü ve ezilmiş bir kuş vardı :/ sanırım o kadar yavaşlamama rağmen kayma sebebim o kuştu, virajın en sağında olduğum için hala parçaları vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 haydaa, çok geçmiş olsun, moralini bozma, sana bişey olmadıysa üzülücek hiçbişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Full koruma olduğu için her yerim sağlam. Mont çok iyi korudu. Sırt, omuz, ve dirsek yırtıldı plastikler ortaya çıktı sürtünmeden. Bundan önce sola yattığımda bacağım çok fena morarmıştı, bu sefer bacak korumalar yedi darbeyi. Ucuz atlattım gibi. Ama yani bu belediyenin yaptığı iş değil, ana yol üzerinde dönüşü öyle bir ıslatmışlarki yani gölet olmuş. Sırılsıklam oldum. O kadar motosiklet sürücüsü var korumasız gezen, o adamlar 3 kuruş paraya canlarından olurlar. Hatta buraya yazmıştım ıslatıyolar dikkatli olun diye, dönüşte kaçamadım bile her yer ıslaktı. motora üzüldüm baya. Arka lastik patladı, 2 ayna kırıldı, bir de fren pedalı kırıldı. Ha bir de ön fren yer değiştirmiş gibi, fıyk fıyk diye sesler geliyor. Tekrar servise girecek artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şu ülkede sanki harika asfalt, harika sürücüler, harika yollar varmış gibi, üstüne bir de böyle salak tuzakları çekiyoruz ya. İnanılmaz derecede soğuyorum motor kullanmaktan şu olaylardan sonra, ama servisten çıksın devam edicem. yıldıramaz ibneler. sağolun, aman bu sulamalara dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çok geçmiş olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar