Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Bugün ilk defa çevreyoluna çıkıp şehirler arası yol yapayım dedim ancak burnumdan geldi.

250cc jinlun var elimde en büyük sorunum rüzgar. O kadar büyük sorun ki şeridi geçtim yolda duramıyorum, hızım 50-60lara düşüyor banketlere çarpmamak için altımdan motor gitmemesi için çok çaba sarf ediyorum. Motorun gücü yetmiyor debeleniyor.

Motor 150kg bende 90 total 240kg sanki yaprak gibi ucuyoruz. Sıkıntı nedir ben miyim sürüşte mi birşey var? Yanımdan yaldır yaldır scooterlar geçiyor mondieller hava yapıyor ben tır şeridinde takılıyorum. Noluyoz?
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

bin km'de yapıldı, 4bin'de yaptırmam lazımdı gitmeyi unuttum.

şu an 4.5k :/, ondan mı diyorsun?

Bence unutma, motorsiklette yağ daha bir önem arz ediyor, yüksek devir çevirebiliyorlar ve şanzıman yağıda motor yağıyla ortak. Otomobil gibi değil motorlar daha hassaslar.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.. sen de bir şey var mı? kıyafetler yırtılsa da umarım işe yaramıştır..

ben de daha 2 gün önce kaydım, sadece dizlik yoktu bir dizim de zedelenme vardı bu yüzden. umarım sen de bişi yoktur..

bu arada 1 saat önce kayıp düştüğüm yerden geçtim, tam kayıp düştüğüm yerde ölü ve ezilmiş bir kuş vardı :/ sanırım o kadar yavaşlamama rağmen kayma sebebim o kuştu, virajın en sağında olduğum için hala parçaları vardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Full koruma olduğu için her yerim sağlam. Mont çok iyi korudu. Sırt, omuz, ve dirsek yırtıldı plastikler ortaya çıktı sürtünmeden. Bundan önce sola yattığımda bacağım çok fena morarmıştı, bu sefer bacak korumalar yedi darbeyi. Ucuz atlattım gibi.

Ama yani bu belediyenin yaptığı iş değil, ana yol üzerinde dönüşü öyle bir ıslatmışlarki yani gölet olmuş. Sırılsıklam oldum. O kadar motosiklet sürücüsü var korumasız gezen, o adamlar 3 kuruş paraya canlarından olurlar. Hatta buraya yazmıştım ıslatıyolar dikkatli olun diye, dönüşte kaçamadım bile her yer ıslaktı.

motora üzüldüm baya. Arka lastik patladı, 2 ayna kırıldı, bir de fren pedalı kırıldı. Ha bir de ön fren yer değiştirmiş gibi, fıyk fıyk diye sesler geliyor. Tekrar servise girecek artık.
Sosyal ağlarda paylaş

şu ülkede sanki harika asfalt, harika sürücüler, harika yollar varmış gibi, üstüne bir de böyle salak tuzakları çekiyoruz ya. İnanılmaz derecede soğuyorum motor kullanmaktan şu olaylardan sonra, ama servisten çıksın devam edicem. yıldıramaz ibneler.

sağolun, aman bu sulamalara dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...