aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Laorx said: bende sorun yok zannediyordum, 1 saat önce zinciri temizlerken zincire yakın motor iç aksamı ve arka janta sıçradığını gördüm. Resmen yağdan siyah tabaka oluşmuş, ama siyah parça oldukarı için farketmemişim. Gaz yağı alıp temizlemem lazım gibi. Başka marka kullanınca olmuyor muydu? Çok anormal bir durum değil biraz yağ sıçraması yeni yağladıysan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yok işte başka kullanmadım hiç, sıçraması normal olabilir cidden. başka marka kullanmadan bilemicem, çok pislik olunca sinirlendim sdf. würth iyi diyolar, alıp deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aktiftablet said: Eski venox kullanıcısıyım, yakın bi arkadaşımda gv650 var. Bence Hyosung cruiserlar bşalangıç için uygun değil. Ayaklar çok ileride çünkü. Gerçekten zor bir oturuş pozisyonu. İster istemez vücut ağırlrığın arkada kalıyor. gv650'den memnun mu peki? az çok düşünceleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel olarak memnun ama biraz fazla yakmasından şikayetçi. Bir aralar akü sorunu çekiyordu bir de, galiba alternatörlerinde sıkıntı olabiliyormuş bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 dragstar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi alabiliyorsan iron 883ü bas al, bir sene aç gezmeye değer o motor :) Diğer fotosunu koyduğun motorlar çok cacık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bugün Karasu'ya gittim. Otabandan Sakarya üzerinden gittim, sahilden, Kaynarca, Kandıra, Ağva yollarını takip edip döndüm. Yordu vallahi, yalnız Şile yolunun biten kısımları çok güzel olmuş, sabit 140-160 arası gittim, yokuş viraj vs demeden. http://i.imgur.com/3AtF2Jm.jpg Aşağıdaki resim de Ağva'nın dandik yolundan, bi asfaltlasalar şu yolu süper olacak ama hala köşe bucak yama çalışmaları vardı :S http://i.imgur.com/LWZhuvG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 motorcular pazar günü benzin zammını prostesto edicekmiş 11-12 arası suadiye otelinin orda başlıcakmış haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aktiftablet said: Bugün Karasu'ya gittim. Otabandan Sakarya üzerinden gittim, sahilden, Kaynarca, Kandıra, Ağva yollarını takip edip döndüm. Yordu vallahi, yalnız Şile yolunun biten kısımları çok güzel olmuş, sabit 140-160 arası gittim, yokuş viraj vs demeden. Bu motor hoşuma gitmeye başladı. Biraz yorum alalım. Sele yüksekliği ne kadar, nasıl yakıyor, çok mu güçlü ? Sürüşü nasıl, oturuşu nasıl, servisi nasıl, servis fiyatı nasıl. Ben çok güçlü, gazı çekince uçan bir alet istemiyorum, gaza tepkisi nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://vimeo.com/68875629 budur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Sele yüksekliği ve oturuş pozisyonu için showrooma gidip bakman lazım. Çok güçlü sorusu da cevaplaması zor. İlk aldığımda çok güçlü geliyodu şimdi bazen güçsüz bile gelebiliyor :D İlk periyodik bakımına 130TL verdim, kartal z-moto'da, ustalar gayet güleryüzlü. Geçenlerde de zincir gerginliğini ayarlayıp para almadılar mesela. Ama yedek parça falan bayağı pahalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 konuya yazıldıkça iron 883e gidiyor aklım.yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kawasaki servisi pahalidir. parcasi pahali yani, aldigina pisman edebilir hatta birsey olursa o kadar soyliyim. normal servis ucretleri de diger markalara gore yuksek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 zipzip said: konuya yazıldıkça iron 883e gidiyor aklım.yapmayın etmeyin birtane iron'dan gayet mutlu hiçbirşekilde değiştirmem ben bunu diyen adam çıksa çok mutlu olacağım. herkes abi en ucuz harley buydu diye aldık ama diğerlerine bindikten sonra inanılmaz konforsuz falan diyor. ben anlamadım nasıl bu kadar rahatsız bir motor yapmış harley? yani tamam başlangıc motoru olarak yapmışlar ama eline fırsat geçen direk satıyor sporster'ı birkaç üst modele geçmeye çalışıyor falan anlam veremiyorum. kullanmadan yorum yapmak zor tabi ama bi kişi sonsuza kadar kullanacağım bu motoru desin be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben hala şaşıyorum zaten o fiyata harley nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kenshin bana diyo iron al salla diğerlerini diye ama artılarına bakıyorum diğerleriyle karşılaştırarak falan sadece 'abi o ses' artısı. adı harley. motor kötü motor yorumları kötü alanlar ilk fırsatta satıp daha iyi modele geçiyor falan sanırım doru dürüst bir model almadan harley için aç kalınmaz. hyosung gv 650'ye fokusladım ben şu anda amacım o oldu. aralarında 8 milyar var fiyat olarak. hatta ikinci el iron alabiliyorum hyosung yerine ama reviewlara izlediklerime araştırdıklarıma güveneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi bide harley kulüplerinin 'rookie'lere verdiği motora 30 milyar vermek çok absürd değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 8 milyar fark nerde var?iron 883ün 0ı ne kadar ki?izmirdeki ilanlarda bi 26liraya var gördüğüm.gv 650in 0ı 20 bin lira.2.el vs 0 diyosan ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sıfırları arasındaki fark 8 milyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aklına girmek gibi olmasın ama ben olsam gv 650 alırım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yok onu alacağım sanırım. bir istanbula gideyim de ikinci elini mi alsam yoksa sıfırına takside mi girsem onu düşünüyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 düzeltildi mi bilmiyorum ama gv 650nin kronik bi problemi var.ama ne olduğunu bilmiyorum tam.bütün ilanlarda yazıyor 'kronik hataları düzeltilmiş' diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 forty eight alin o zaman madem iron 883 kesmedi =) ama forty eight 31 32 2. elleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 2007 öncesi modellerde varmış o şöyle bir yüzeysel karşılaştırması var http://www.moto123.com/motorcycles-specs/Hyosung/2013,GV650.spy?make2=Harley-Davidson%20(R)&model2=XL%20883N&year2=2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 gv 650nin uzunluğu ve mavi rengi çok cezbediyo beni.arabam olsa gözümü kırpmam alırım ama önce araba almam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar