Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gene diyorum, oturuş pozisyonu olarak pek farkları yok. Hangisini alırsan al dik oturacaksın. Gerisi sana kalmış, hangi motorun tipi hoşuna gidiyor karar vereceksin. http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201306/2013-hyosung-gv250-3_600x0w.jpg http://www.motorbeam.com/wp-content/uploads/Honda_CBR250R_Ride1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ya ben yamaha dragstar beğenmedim tipi yüzünden. yoksa şu anda 11'e falan kapatabiliyorum bitane tanıdık sayesinde ama bunun tipi çok uyuz gelmedi. 1.82'yim ben kısayım aslında bide muadillerine göre çok güçlü harley almak çok zorluyo şu anda beni yoksa direk basardım iron alırdım ki alabiliyorum şu anda ama 1 sene aç gezmek istemiyorum dfkhdf bide benim araba ehliyetim dahi yok. devireceksem bunu devireyim kaza yapacaksam bununla yapayım trafik falan bilmem etmem yani. edit: @laorx bacak konumu ya rahat oturmak istiyorum. hyosung için inanılmaz konforlu bir motor deniyor. hatta şöyle söyleyeyim bitane galeri sahibiyle konuştum ve biçok karşılaştırmaya baktım özellikle adamın dediği şey sporster iron modelinin çok rahatsız bir seleye sahip olduğu. hyosungla çok daha rahat öğrenirsin ve uzun yol yaparsın falan dedi adam işte çok insan diyor KORE diyip geçme gv 250 çok iyi motordur fiyat/performans olarak en iyidir falan diye hani o kadar çok övülmüş ki konforu özellikle şeyapamıyorum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 al bi tur verirsin. gerci ehliyet yok motor icin arkana binerim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 keeway bakabilirsin.0ı 6binlira, çift silindir, titreşim yok. en düşük sınıf zaten land cruiser 250, gv 250 ya venoxtan başka şansın yok.regal raptor var tipi güzel de çok kötü diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Vingthor said: işte çok insan diyor KORE diyip geçme gv 250 çok iyi motordur fiyat/performans olarak en iyidir falan diye hani o kadar çok övülmüş ki konforu özellikle şeyapamıyorum böyle 10bine çıkabiliyosan gv 650 de olabilir ama onla ölebilirsin sdf 130 kiloluk arkadaşım gaza dokununca göt atıyodu çok güçlü alet.tip olarak ta mükemmel bence.harleyden çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet onları okudum işte titreşim olayı ve 120 üzerine çıktığın anda yalpalaması falan çok fena diyor herkes regal için falan. ama hyosungla çok rahat 150 yaparsın falan deniyor ki ben 120'yi geçeceğimi düşünmüyorum uzunca bir süre. yamaha viragolara baktım fena. suzukiye baktım fena. eski honda shadowlarla hyosung gv250 karşılaştırmaları hem hyosung lehine falan. sırf kore diye inanılmaz çekiniyorum adını 2 hafta önce duyduğum motor yani. ya sanki böyle ilk 15k-20k km yapmalık bir motor gibi duruyor şu anda ve bitane kötüleyen görmedim anlam veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi gv 650 fena bir alet onuda okudum hatta izmirde var ikinci el buldum 11'e şekli falan hoş hakkaten ama ben ölürüm onunla sanırım. gerçi hep korkak kullanacağım ama deviririm altında falan kalırım hayvan gibi motor o. korkuyorum gerçekten ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bisey olmaz yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 gv 650ye bişey diyemem valla gidişini gördükten sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Duse kalka ogrenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 işte bu adamın gazı yüzünden öleceğim. aptal adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Seele said: Suark said: hacimleri büyük oluo onların sanırım bide trafikte felan zormuş çapır yenge buraya yazmasin dedi. hayir sonra kavga etmeyin yani. hahaha dedimi hakkaten valla annemle el ele verdiler ama alıcam o motoru binicem üstüne vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet dedi. hatta kiz isterken kullandigin gümüs tepisiyide bana verecek misin sdfasdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Laorx said: tvs apache var, ona bakabilirsin. ya bunların farlarını nie ibiş yapıyorlar o far korumasını sökebilir miyiz? bide iş yerinde google a naked yazıp image searche gitdim abv farları böle olsa bu motor ne? http://www.cycleworld.com/wp-content/uploads/2011/09/honda-919-best-used-bikes.jpg http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20X11%20%201.jpg http://static.productreview.com.au/pr.products/k5_4ed346f24ed7b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 çıplak işte:], yoksa farlar normal. Grenaj olmayınca tüyleri yolunmuş tavuk gibi kalıyor küçük cc motorlar bana sorarsan güzel duruyor, üstüne düşük ağırlık avantajı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 farları böle yuvarlak osun :/ abi 5k ya inince iyice ibiş oluyor motorlar. varsa yoksa cbr250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Seele said: evet dedi. hatta kiz isterken kullandigin gümüs tepisiyide bana verecek misin sdfasdff Seele nasıl ispiklemek buuuuu yaaaaaesgfsgdfgsdsdfjdk.. Gümüş tepsimi vermem, onu konsoluma koycam :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-orjinal-11-binde-extrali-tertemiz-131393893/detay bu iimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Vingthor said: işte bu adamın gazı yüzünden öleceğim. aptal adam. ktm düşündün mü abi hiç? hyosung alacağına ktmlere bakıver önce bi. bir de öm kutun dolmuş bi zahmet Bir de suark abi o motoru alacağına çok daha güzel motorlar alabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 motor cok tehlikeli abi almayin. bisiklete binin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 motorlu bisiklet abi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 petrochem diye bi marka zincir yağı var, sakın kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Laorx said: petrochem diye bi marka zincir yağı var, sakın kullanmayın. niye ? Eski motorumda kullanmıştım bi sıkıntı da olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bende sorun yok zannediyordum, 1 saat önce zinciri temizlerken zincire yakın motor iç aksamı ve arka janta sıçradığını gördüm. Resmen yağdan siyah tabaka oluşmuş, ama siyah parça oldukarı için farketmemişim. Gaz yağı alıp temizlemem lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Eski venox kullanıcısıyım, yakın bi arkadaşımda gv650 var. Bence Hyosung cruiserlar bşalangıç için uygun değil. Ayaklar çok ileride çünkü. Gerçekten zor bir oturuş pozisyonu. İster istemez vücut ağırlrığın arkada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar