Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

memnun musun abi sıfır 2012 model almayı düşünüyorum

vibrasyon sorunu var falan diye duydum dogru mudur?

geçen kartaldaki distribütöre ugradım deneme sürüşü yaptım otoparkta, gayet rahat pozisyon vs olarak, sele altı bagajı olmaması tek eksisi aletin

satmayı düşünüyo musun hakkaten eger oyle ise konuşalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

memnun musun abi sıfır 2012 model almayı düşünüyorum

vibrasyon sorunu var falan diye duydum dogru mudur?

geçen kartaldaki distribütöre ugradım deneme sürüşü yaptım otoparkta, gayet rahat pozisyon vs olarak, sele altı bagajı olmaması tek eksisi aletin

satmayı düşünüyo musun hakkaten eger oyle ise konuşalım :)

1 ay önce buraya ilan verdim 8-10 sayfa geridedir satılık diye, talibi çıkmadı. 3-5 in hesabındada değildim 3000 e bırakırdım sana, ki 3800 tl ye gidiyor 4000 km civarı 2012 modeller. Bende kuzenime hediye ettim devride yaptık. Acaip bir fırsat kaçırmış oldun :).

Alet güzel 4000 km e kadar sürdüm iki kere yağ değişimi haricinde servise en ufak bir sorun için gitmedi. Titreşim yok yada ben hissetmiyorum, ama insanlar tutturmuş titriyor diye şikayet ediyorlar. Yok eller uyuşuyormuş vs uzun yolda da sürdüm, birkaç motor daha sürdüm onlardaki kadar titreşim var.

CBF 150 ile bunu narasında kalmıştım iyikide TVS yi almışım, daha hafif ve bir kaç beygir daha güçlü, ve kesinlikle daha atak bir motor. Ben çok sevdim şahsen. Hiç bir şikayetim yoktu. Sadece boşdan bire geçmesi bazen sıkıntı yaratıyordu hani N ışığı sönmesine rağmen aslında vites 1 e geçmemiş oluyordu ama tekrar deneyince geçiyordu oda bir kaç kere oldu.

Geçiş motoru olacaksa ve hani acemilik atmak için bence sıfır alma ikinci el bir şey al. Şehir içinde her türlü yetiyor ama uzun yolda yetersiz kalıyor ha ama yinede çıkılır.

Satma sebebimde artık üst modele geçmek için.

Tavsiye ederim kısaca motoru. Servisi hele komedi denecek kadar ucuz, yağ değişimi (castrol marka 10-40 yarı sentetik) + yağ filtresi değişimi+ zincir yağı sökücüsü sprey+ zincir yağlama ve temizleme+ işçilik =35 TL (otuz beş tl) :), şaka gibi.

Yedek parça da çok ucuz sol sinyal 18 tl. gibi. Benzin zaten yakmıyor gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

onun üstüne 150tl zorunlu trafik sigortası+ plaka ruhsat işlemlerinide koy 4500 ü gecer o. 4600 küsür diyelim

Muamelecisiz yapacaksan fiyatı bu.

4000 km deki motor sıfır gibidir zaten kazası, çiziği yoksa ondan 3800 e gidiyor ki sıfırı dediğim gibi plaka ruhsat+sigortası 4500 ü geçer. Kaldıki motorun rodajı bitmiş ve açılmıştır.

Geçiş motoru olacaksa senin için o yüzden ikinci el al, hatta 10 bin, 20 bin km al ne kadar az ödersen o kadar iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Motorun kullanıcısı olarak şunu söyliyim ki sakın ABSsiz almayın. Üzerinde gelen dunlop 'un touring lastiklerini adamlar kaliteli asfalt için üretmiş, TEMde falan mükemmel yol tutuyor lastikler, ancak, bizim dandik asfaltı caddelerde frene dokunmakla absnin cayırdaması bir olabiliyor.
Bulamadık ABSsiz alalım falan demeyin, benden tavsiye.

En son sıfır aldı bugün, ben de dün yazdım gerçi :P, üzerinden pek zaman geçmedi de tükendi adam. Bir tane çok temiz motor kaçtı. Sahibinden'de konya'da bir motor daha var, o da yılan hikayesine dönünce sıfır aldı.

Zaten kesinlikle abs'li bakıyorduk.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

aktiftablet said:

Motorun kullanıcısı olarak şunu söyliyim ki sakın ABSsiz almayın. Üzerinde gelen dunlop 'un touring lastiklerini adamlar kaliteli asfalt için üretmiş, TEMde falan mükemmel yol tutuyor lastikler, ancak, bizim dandik asfaltı caddelerde frene dokunmakla absnin cayırdaması bir olabiliyor.
Bulamadık ABSsiz alalım falan demeyin, benden tavsiye.

En son sıfır aldı bugün, ben de dün yazdım gerçi :P, üzerinden pek zaman geçmedi de tükendi adam. Bir tane çok temiz motor kaçtı. Sahibinden'de konya'da bir motor daha var, o da yılan hikayesine dönünce sıfır aldı.

Zaten kesinlikle abs'li bakıyorduk.

Güle güle kullansın, Konya'da çok temiz Kawa'lar var hep nedense ilanlarda çözemedim durumu, gidip alamadınız mı onu, sıkıntısı mı varmış?
Sosyal ağlarda paylaş

Enduro için BMW'den deneme sürüşü ayarlanıyor sanırım. Offroad için eğitimlere katılınabilir. www.bikemyworld.com 'da kendi cross motorlarıyla veriyorlar diye biliyorum ama belki daha iyi kurumlar vardır bu konuyla ilgili. SS için de sahibinden'de kiralayanlar var ama 600cc kiralayıp başlamayın, geçenlerde biri öyle sizlere ömür gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Güle güle kullansın, Konya'da çok temiz Kawa'lar var hep nedense ilanlarda çözemedim durumu, gidip alamadınız mı onu, sıkıntısı mı varmış?

Yedek anahtarı yok, faturası yok. İlk sahibine ulaştırmıyorlar bir türlü :P. İlk sahibi 16500'e satmış, 18500'e anlaşmışlardı ama bir kez düşmüş. Sahibi diye bir numara vermişler, arkadaş konuştu, aynı galerinin elemanı sanki :D, motoru nasıl övüyor. Bir gariplikler hissedince vazgeçti.

En temel sebep yedek anahtar olmayışı tabi, bir gece ansızın gelip de götürebilme ihtimalleri var :P.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ehliyetsiz 3 ay kullanmistim ehliyet cikana kadar, sorun olmamisti, bir kere bile cevirmediler ama gene de sakincali tabi tavsiye etmem, ama bu scooterlilarin yuzde 80i ehliyetsiz kullaniyor onu da bilin, ona gore davranin onlari yolda gordugunuzde.

konyadan adam gelip istanbuldaysan ya da ankaradaysan seni bulacak da o motoru goturecek, cok dusuk bir ihtimal. ama ihtimal olmasi bile canini sikmaya yeter tabi ki. iyi ki vazgecmissiniz. bu er6n degil de f olanlari yani grenajli olani naked olmayani baya guzel bu arada, burada birisinde vardi sanirim, yeni almisti. ama ben kawasaki yesilini sevmiyorum nedense, duz siyah alirdim ben olsam.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam bende var :D güzel yanı cırtlak iğrenç kawasaki yeşili olmaması, yarış motorları sadece o renk, diğer modellerdeki renk metalik bi yeşil. Aslında çok güzel renkleri var ama TRde yeşil ve beyaz satılıyor. 2012de siyah vardı, beyaz yerine. Gelmiyor yani, yoksa kırmızısı en güzel ibence

bizim çeteden bi görüntü :)
önde ben, arkada beyaz yamaha diversion ve kırmızı monster
http://i.imgur.com/UCdCBRr.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...