Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 memnun musun abi sıfır 2012 model almayı düşünüyorum vibrasyon sorunu var falan diye duydum dogru mudur? geçen kartaldaki distribütöre ugradım deneme sürüşü yaptım otoparkta, gayet rahat pozisyon vs olarak, sele altı bagajı olmaması tek eksisi aletin satmayı düşünüyo musun hakkaten eger oyle ise konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sarsıntı ister istemez oluyor abi, benim 200cc 100'ün üstüne çıkınca kompresörlü asfalt delici gibi sarsıyor. tek silindir küçük cc'ler içinde titremeyen yoktur herhalde, inazuma'yı övüyolar o da çift silindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Quel-Thul said: memnun musun abi sıfır 2012 model almayı düşünüyorum vibrasyon sorunu var falan diye duydum dogru mudur? geçen kartaldaki distribütöre ugradım deneme sürüşü yaptım otoparkta, gayet rahat pozisyon vs olarak, sele altı bagajı olmaması tek eksisi aletin satmayı düşünüyo musun hakkaten eger oyle ise konuşalım :) 1 ay önce buraya ilan verdim 8-10 sayfa geridedir satılık diye, talibi çıkmadı. 3-5 in hesabındada değildim 3000 e bırakırdım sana, ki 3800 tl ye gidiyor 4000 km civarı 2012 modeller. Bende kuzenime hediye ettim devride yaptık. Acaip bir fırsat kaçırmış oldun :). Alet güzel 4000 km e kadar sürdüm iki kere yağ değişimi haricinde servise en ufak bir sorun için gitmedi. Titreşim yok yada ben hissetmiyorum, ama insanlar tutturmuş titriyor diye şikayet ediyorlar. Yok eller uyuşuyormuş vs uzun yolda da sürdüm, birkaç motor daha sürdüm onlardaki kadar titreşim var. CBF 150 ile bunu narasında kalmıştım iyikide TVS yi almışım, daha hafif ve bir kaç beygir daha güçlü, ve kesinlikle daha atak bir motor. Ben çok sevdim şahsen. Hiç bir şikayetim yoktu. Sadece boşdan bire geçmesi bazen sıkıntı yaratıyordu hani N ışığı sönmesine rağmen aslında vites 1 e geçmemiş oluyordu ama tekrar deneyince geçiyordu oda bir kaç kere oldu. Geçiş motoru olacaksa ve hani acemilik atmak için bence sıfır alma ikinci el bir şey al. Şehir içinde her türlü yetiyor ama uzun yolda yetersiz kalıyor ha ama yinede çıkılır. Satma sebebimde artık üst modele geçmek için. Tavsiye ederim kısaca motoru. Servisi hele komedi denecek kadar ucuz, yağ değişimi (castrol marka 10-40 yarı sentetik) + yağ filtresi değişimi+ zincir yağı sökücüsü sprey+ zincir yağlama ve temizleme+ işçilik =35 TL (otuz beş tl) :), şaka gibi. Yedek parça da çok ucuz sol sinyal 18 tl. gibi. Benzin zaten yakmıyor gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi 3800e gidiyor diyorsun sıfırı 4280 durum boyle olunca sıfır almak daha iyi gibi, ha tanıdıktan temiz bişey bulursam durum değişir tabi, o açıdan üzüldüm elinden cıkardıgına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 onun üstüne 150tl zorunlu trafik sigortası+ plaka ruhsat işlemlerinide koy 4500 ü gecer o. 4600 küsür diyelim Muamelecisiz yapacaksan fiyatı bu. 4000 km deki motor sıfır gibidir zaten kazası, çiziği yoksa ondan 3800 e gidiyor ki sıfırı dediğim gibi plaka ruhsat+sigortası 4500 ü geçer. Kaldıki motorun rodajı bitmiş ve açılmıştır. Geçiş motoru olacaksa senin için o yüzden ikinci el al, hatta 10 bin, 20 bin km al ne kadar az ödersen o kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 iftardan sonra büyük risk 1400 tl. ehliyetsiz gezicem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ehliyetsiz sürüş risk değil eğer çevirme gördüysen çevirmeye gelmeden sağa çek motoru kapat ve oradan uzaklaş, denenmiştir. en fazla plakaya ceza kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Peki kazaya karışırsan ve birini öldürür yada sakatlarsan, üstelik kusur yayada olsa bile, ehliyetsiz olduğun için kabak sana patlar. Trafiğe çıkmayın, apachi olmayın derim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Vingthor said: http://www.youtube.com/watch?v=9ulqdP9hqzY vazgeçtim ahahahahah kargocu motoru alayım bari adam çok kötü dövdü AHAHHAH abi adam süper ya. ne ara çekmiş bunları şimdi niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Law said: Peki kazaya karışırsan ve birini öldürür yada sakatlarsan, üstelik kusur yayada olsa bile, ehliyetsiz olduğun için kabak sana patlar. Trafiğe çıkmayın, apachi olmayın derim :P. ashdhad doğru söylüyorsunda ehliyet alana kadar 3ay boyuncada yatılmaz eğitmek lazım insan kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Öyle tabi ama trafiğe kapalı alanda yapın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aktiftablet said: Motorun kullanıcısı olarak şunu söyliyim ki sakın ABSsiz almayın. Üzerinde gelen dunlop 'un touring lastiklerini adamlar kaliteli asfalt için üretmiş, TEMde falan mükemmel yol tutuyor lastikler, ancak, bizim dandik asfaltı caddelerde frene dokunmakla absnin cayırdaması bir olabiliyor. Bulamadık ABSsiz alalım falan demeyin, benden tavsiye. En son sıfır aldı bugün, ben de dün yazdım gerçi :P, üzerinden pek zaman geçmedi de tükendi adam. Bir tane çok temiz motor kaçtı. Sahibinden'de konya'da bir motor daha var, o da yılan hikayesine dönünce sıfır aldı. Zaten kesinlikle abs'li bakıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu arada farklı tarz motorları nerede deneriz hep enduro olsun sport olsun cross olsun tadasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 seigen said: aktiftablet said: Motorun kullanıcısı olarak şunu söyliyim ki sakın ABSsiz almayın. Üzerinde gelen dunlop 'un touring lastiklerini adamlar kaliteli asfalt için üretmiş, TEMde falan mükemmel yol tutuyor lastikler, ancak, bizim dandik asfaltı caddelerde frene dokunmakla absnin cayırdaması bir olabiliyor. Bulamadık ABSsiz alalım falan demeyin, benden tavsiye. En son sıfır aldı bugün, ben de dün yazdım gerçi :P, üzerinden pek zaman geçmedi de tükendi adam. Bir tane çok temiz motor kaçtı. Sahibinden'de konya'da bir motor daha var, o da yılan hikayesine dönünce sıfır aldı. Zaten kesinlikle abs'li bakıyorduk. Güle güle kullansın, Konya'da çok temiz Kawa'lar var hep nedense ilanlarda çözemedim durumu, gidip alamadınız mı onu, sıkıntısı mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Enduro için BMW'den deneme sürüşü ayarlanıyor sanırım. Offroad için eğitimlere katılınabilir. www.bikemyworld.com 'da kendi cross motorlarıyla veriyorlar diye biliyorum ama belki daha iyi kurumlar vardır bu konuyla ilgili. SS için de sahibinden'de kiralayanlar var ama 600cc kiralayıp başlamayın, geçenlerde biri öyle sizlere ömür gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aktiftablet said: Güle güle kullansın, Konya'da çok temiz Kawa'lar var hep nedense ilanlarda çözemedim durumu, gidip alamadınız mı onu, sıkıntısı mı varmış? Yedek anahtarı yok, faturası yok. İlk sahibine ulaştırmıyorlar bir türlü :P. İlk sahibi 16500'e satmış, 18500'e anlaşmışlardı ama bir kez düşmüş. Sahibi diye bir numara vermişler, arkadaş konuştu, aynı galerinin elemanı sanki :D, motoru nasıl övüyor. Bir gariplikler hissedince vazgeçti. En temel sebep yedek anahtar olmayışı tabi, bir gece ansızın gelip de götürebilme ihtimalleri var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oha, çalıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bilmiyorum ki, türlü oyunlar dönüyor olabilir :P. Konya'da diğer bir ustaya sorduk, o da uzak dur dedi. Çalıntı veya gümrükten kaçak olabilir dedi. Açıkçası ben yedek anahtar yok diye duyduğum anda o motoru almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Versys falan da vardı bir ara konya'da galerilerde temiz bi şekilde. Garibimde gitmişti benim de. Neyse hayırlı olsun. Ne renk aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Yeşil siyah :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ya çok güzel 1-2 naked motor gördüm 5bin civarı bişise aslında direk onu düşünebilirim de modelini bilmiorm ulan bu honda motor kursunda verilen kitabın içinde var bitane mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben ehliyetsiz 3 ay kullanmistim ehliyet cikana kadar, sorun olmamisti, bir kere bile cevirmediler ama gene de sakincali tabi tavsiye etmem, ama bu scooterlilarin yuzde 80i ehliyetsiz kullaniyor onu da bilin, ona gore davranin onlari yolda gordugunuzde. konyadan adam gelip istanbuldaysan ya da ankaradaysan seni bulacak da o motoru goturecek, cok dusuk bir ihtimal. ama ihtimal olmasi bile canini sikmaya yeter tabi ki. iyi ki vazgecmissiniz. bu er6n degil de f olanlari yani grenajli olani naked olmayani baya guzel bu arada, burada birisinde vardi sanirim, yeni almisti. ama ben kawasaki yesilini sevmiyorum nedense, duz siyah alirdim ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Selam bende var :D güzel yanı cırtlak iğrenç kawasaki yeşili olmaması, yarış motorları sadece o renk, diğer modellerdeki renk metalik bi yeşil. Aslında çok güzel renkleri var ama TRde yeşil ve beyaz satılıyor. 2012de siyah vardı, beyaz yerine. Gelmiyor yani, yoksa kırmızısı en güzel ibence bizim çeteden bi görüntü :) önde ben, arkada beyaz yamaha diversion ve kırmızı monster http://i.imgur.com/UCdCBRr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kirmizi monster yonetir, kusura bakma ama =) gerci esas kirmizi saseye siyah monster 796 akrep egzoslu yonetir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Onun sürücüsü de biraz heyecanlı bi arkadaş olduğundan zor yetişiyoruz zaten kendisine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar