Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ihtiyaç kredisi çekip aldım ben, biz kredi çekmesini de iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Vingthor said: ya eminim sanırım şu anda harley 883 alacağım. tam elimde para yok beklemek istemediğimden kredi çekeceğim sanırım. ne yapsam nasıl yapsam nerden çekilir? özel bişeyi var mıdır araç kredisi falan gibi hiç anlamadığım işler buraya da sorayım motosiklet için var, işbankası'nda ben de kredi çekip aldım, fakat benim aldığım motosiklet listelerinde yoktu. bazı markalar için veriyorlar kredi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben de krediyle motor aldim, motoru sattim sonra parasi baska yere gitti, simdi kredisini hala oduyorum 2 senem daha var (23ay tam olarak) yani krediyle alma bence, iddaa fln oyna daha iyi. iki tane 25 oranli mac tuttursan koy 100 tl motor sende, hatta ustune araba da alirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 cbr125 veya ybr125 esd düşünüyodum fakat yaz geldigi icin herhalde 2. fiyatları bi acayip bi arkadaş dedi cbrye 4 milyar verecegine tvs apache 150 al sıfırı 4 milyar dedi alet şu: http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-150.asp şimdi bunu sıfır alsak, ruhsat vergisi, plaka masrafı derken kaca cıkarız bu işin içinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ruhsat + sigorta 400ü falan bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Geçen sene bi arkadaş aldıydı forumdan hatırlayamadım ismini de 44xxe getirdim her şeyiyle demişti sanırım apacheyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Sundan alayim ben de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Taşıyabilecek misin sen onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Motoru tasimak diye bisi yok. Ama evet gorunus acisindan biraz atski kelebek goruntusu cikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Pek ince görmüştüm seni sanki fotonun birinde de o yüzden sordumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 1.76 , 65kg Kassiz, gobeksiz ince adamim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 napmis o motora ya normal otomobil lastigi mi takmis, neden o kadar kalin yanakli o lastikler, iron 883e benziyor motor ama oynanmis, birseyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 custom sporster 883 iron evet. ben bunun normalini alacağım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 benim de cok begendigim bir motor ama su an oyle bir imkanim yok malesef almak gibi, bir de 25 30k param olsa ducati monster 796ya da kayabilirim onu da cok begeniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=cBVjXQzZjv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 bu herif efsane ya aramızda para toplasak da program yapmaya devam etse, çok severdim on numara izletirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9ulqdP9hqzY vazgeçtim ahahahahah kargocu motoru alayım bari adam çok kötü dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ER6F ABS 2012- satmayı düşünen veya tanıyan var mı? Bir arkadaşa bakıyoruz, bir türlü 2. el bulamadık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bugün kemerburgaz-bahçeköy virajlarını denedim, baya korkutucu bir deneyimdi. İlk inişte az kalsın uçuyodum: ), haftaya bir daha gidip antreman yapabilirim. Üstüne Kilyos'ta biraz toprak yola girdim, lastikler hiç uygun değil ama baya eğlenceliydi. https://pbs.twimg.com/media/BPIzsBcCYAA3pWu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Laorx said: Bugün kemerburgaz-bahçeköy virajlarını denedim, baya korkutucu bir deneyimdi. İlk inişte az kalsın uçuyodum: ), haftaya bir daha gidip antreman yapabilirim. Üstüne Kilyos'ta biraz toprak yola girdim, lastikler hiç uygun değil ama baya eğlenceliydi. https://pbs.twimg.com/media/BPIzsBcCYAA3pWu.jpg Abi biz de 5 motor ordaydık ya? Hatta bi ara baya agresif gazladık, haberadr olsaydık keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 seigen said: ER6F ABS 2012- satmayı düşünen veya tanıyan var mı? Bir arkadaşa bakıyoruz, bir türlü 2. el bulamadık :D. Motorun kullanıcısı olarak şunu söyliyim ki sakın ABSsiz almayın. Üzerinde gelen dunlop 'un touring lastiklerini adamlar kaliteli asfalt için üretmiş, TEMde falan mükemmel yol tutuyor lastikler, ancak, bizim dandik asfaltı caddelerde frene dokunmakla absnin cayırdaması bir olabiliyor. Bulamadık ABSsiz alalım falan demeyin, benden tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 aktiftablet said: Abi biz de 5 motor ordaydık ya? Hatta bi ara baya agresif gazladık, haberadr olsaydık keşke. Zaten motor sayısı baya fazlaydı, hatta 10-12'li gruplar bile gördüm yolda. Öne cruiser'ları koymuşlar, çete gibi geziyolar ehe. Haftaya gene gidersem haber ederim, yakınlarda olursanız görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ben motorla acemiliği bahçeköy, kemerburgaz virajlarında dolanarak geçirdim. Çok keyifli bir yol. Sarıyerden başlar göktürk e kadar giderdik 20 km lik bir güzergah. 3 hafta kadar öncede arkaşdaşın ducati 620 sini sürdüm, ilk doğru düzgün 600 lük deneyimim oldu yani 20 km kadar virajlı yollarda falan. Ağzım daha bir kulaklarıma vardı. Sonrasında zaten benim 150cc yi satmanın vaktinin geldiğine daha bir ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Quel-Thul said: cbr125 veya ybr125 esd düşünüyodum fakat yaz geldigi icin herhalde 2. fiyatları bi acayip bi arkadaş dedi cbrye 4 milyar verecegine tvs apache 150 al sıfırı 4 milyar dedi alet şu: http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-150.asp şimdi bunu sıfır alsak, ruhsat vergisi, plaka masrafı derken kaca cıkarız bu işin içinden? Law said: sdf Ben motorla acemiliği bahçeköy, kemerburgaz virajlarında dolanarak geçirdim. Çok keyifli bir yol. Sarıyerden başlar göktürk e kadar giderdik 20 km lik bir güzergah. 3 hafta kadar öncede arkaşdaşın ducati 620 sini sürdüm, ilk doğru düzgün 600 lük deneyimim oldu yani 20 km kadar virajlı yollarda falan. Ağzım daha bir kulaklarıma vardı. Sonrasında zaten benim 150cc yi satmanın vaktinin geldiğine daha bir ikna oldum. Arkadaş law imiş paslaşın bence güzel bakıyordu hatırlıyorum motoruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 TVS apashe konusunda yardımcı olabilirim. 4000 km lik sürüş izlenimlerimi paylaşabilirim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar