Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

ya eminim sanırım şu anda harley 883 alacağım.

tam elimde para yok beklemek istemediğimden kredi çekeceğim sanırım. ne yapsam nasıl yapsam nerden çekilir? özel bişeyi var mıdır araç kredisi falan gibi

hiç anlamadığım işler buraya da sorayım

motosiklet için var, işbankası'nda

ben de kredi çekip aldım, fakat benim aldığım motosiklet listelerinde yoktu.

bazı markalar için veriyorlar kredi
Sosyal ağlarda paylaş

cbr125 veya ybr125 esd düşünüyodum fakat yaz geldigi icin herhalde 2. fiyatları bi acayip

bi arkadaş dedi cbrye 4 milyar verecegine tvs apache 150 al sıfırı 4 milyar dedi

alet şu: http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-150.asp

şimdi bunu sıfır alsak, ruhsat vergisi, plaka masrafı derken kaca cıkarız bu işin içinden?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün kemerburgaz-bahçeköy virajlarını denedim, baya korkutucu bir deneyimdi. İlk inişte az kalsın uçuyodum: ), haftaya bir daha gidip antreman yapabilirim.

Üstüne Kilyos'ta biraz toprak yola girdim, lastikler hiç uygun değil ama baya eğlenceliydi.

https://pbs.twimg.com/media/BPIzsBcCYAA3pWu.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

Bugün kemerburgaz-bahçeköy virajlarını denedim, baya korkutucu bir deneyimdi. İlk inişte az kalsın uçuyodum: ), haftaya bir daha gidip antreman yapabilirim.

Üstüne Kilyos'ta biraz toprak yola girdim, lastikler hiç uygun değil ama baya eğlenceliydi.

https://pbs.twimg.com/media/BPIzsBcCYAA3pWu.jpg

Abi biz de 5 motor ordaydık ya? Hatta bi ara baya agresif gazladık, haberadr olsaydık keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

ER6F ABS 2012- satmayı düşünen veya tanıyan var mı? Bir arkadaşa bakıyoruz, bir türlü 2. el bulamadık :D.

Motorun kullanıcısı olarak şunu söyliyim ki sakın ABSsiz almayın. Üzerinde gelen dunlop 'un touring lastiklerini adamlar kaliteli asfalt için üretmiş, TEMde falan mükemmel yol tutuyor lastikler, ancak, bizim dandik asfaltı caddelerde frene dokunmakla absnin cayırdaması bir olabiliyor.
Bulamadık ABSsiz alalım falan demeyin, benden tavsiye.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Abi biz de 5 motor ordaydık ya? Hatta bi ara baya agresif gazladık, haberadr olsaydık keşke.

Zaten motor sayısı baya fazlaydı, hatta 10-12'li gruplar bile gördüm yolda. Öne cruiser'ları koymuşlar, çete gibi geziyolar ehe.

Haftaya gene gidersem haber ederim, yakınlarda olursanız görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben motorla acemiliği bahçeköy, kemerburgaz virajlarında dolanarak geçirdim. Çok keyifli bir yol. Sarıyerden başlar göktürk e kadar giderdik 20 km lik bir güzergah.

3 hafta kadar öncede arkaşdaşın ducati 620 sini sürdüm, ilk doğru düzgün 600 lük deneyimim oldu yani 20 km kadar virajlı yollarda falan. Ağzım daha bir kulaklarıma vardı.

Sonrasında zaten benim 150cc yi satmanın vaktinin geldiğine daha bir ikna oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

cbr125 veya ybr125 esd düşünüyodum fakat yaz geldigi icin herhalde 2. fiyatları bi acayip

bi arkadaş dedi cbrye 4 milyar verecegine tvs apache 150 al sıfırı 4 milyar dedi

alet şu: http://www.tvsturkiye.com/apache-rtr-150.asp

şimdi bunu sıfır alsak, ruhsat vergisi, plaka masrafı derken kaca cıkarız bu işin içinden?

Law said:

sdf

Ben motorla acemiliği bahçeköy, kemerburgaz virajlarında dolanarak geçirdim. Çok keyifli bir yol. Sarıyerden başlar göktürk e kadar giderdik 20 km lik bir güzergah.

3 hafta kadar öncede arkaşdaşın ducati 620 sini sürdüm, ilk doğru düzgün 600 lük deneyimim oldu yani 20 km kadar virajlı yollarda falan. Ağzım daha bir kulaklarıma vardı.

Sonrasında zaten benim 150cc yi satmanın vaktinin geldiğine daha bir ikna oldum.

Arkadaş law imiş paslaşın bence güzel bakıyordu hatırlıyorum motoruna
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...