Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

bugun birkaç tamirat daha geçirdi kaynak yapıldı lambası değişti yağ değişmesi gerekiyor aynaların değişmesi gerekiyor.

Deponun üzerindeki su lekeleri ve janttaki yağ lekeleri nasıl çıkar?

Lan bide dün gece çingenler benim motoru sırtlayıp götürmeye kalkmışlar beceremeyince karşıda duran scootera saldırmışlar onuda komşu görmüş kovalamış. Ne cenabet motormuş bu arkadaş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ya eminim sanırım şu anda harley 883 alacağım.

tam elimde para yok beklemek istemediğimden kredi çekeceğim sanırım. ne yapsam nasıl yapsam nerden çekilir? özel bişeyi var mıdır araç kredisi falan gibi

hiç anlamadığım işler buraya da sorayım

Esnaf tanıdığın varsa git kredi çektir esnaf kefaletden dönem dönem faizsiz kredi veriyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ya bayi 6 milyar peşinatlı falan veriyor ama 30 milyara geliyor 2 senede ayda 400-500 tl ödeyerek.

ikinci eli 2000 km'de buldum 18 bin'e
onu almak için bi kredi yoksa tüh o zaman işin yoksa biriktir

onun için kredi yok.ihtiyaç çekeceksin.taşıt kredisinden yüksek faizi ama çaresi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ya bayi 6 milyar peşinatlı falan veriyor ama 30 milyara geliyor 2 senede ayda 400-500 tl ödeyerek.

ikinci eli 2000 km'de buldum 18 bin'e
onu almak için bi kredi yoksa tüh o zaman işin yoksa biriktir

Araba olsaydı 5 yaşa kadar taşıt kredisi veriyorlar ama motora vereceklerini düşünmüyorum tüketici kredisi çekmen lazım o yüzden. Evin var ise konut kredisi çek daha uygun olabilitesi var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...