NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 bugun birkaç tamirat daha geçirdi kaynak yapıldı lambası değişti yağ değişmesi gerekiyor aynaların değişmesi gerekiyor. Deponun üzerindeki su lekeleri ve janttaki yağ lekeleri nasıl çıkar? Lan bide dün gece çingenler benim motoru sırtlayıp götürmeye kalkmışlar beceremeyince karşıda duran scootera saldırmışlar onuda komşu görmüş kovalamış. Ne cenabet motormuş bu arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi sokaga motor birakmak cok sakat, kapali otoparka birakacaksin, en kotu aciksa bile site icerisinde olacak, yoksa oyle ya da boyle er ya da gec gider o motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://www.motorcyclenews.com/upload/298560/images/1.jpg yamaha ne güzel motor yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yamaha çok güzel motorlar çıkarıyo bu sene bu da mt 09 http://rideapart.com/wp-content/uploads/2013/06/Yamaha-MT-09.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 105 KG bir insan olarak , vespa alıcam işe rahat gider gelirim dedim ,arkadaşlarım bişi geçtiler ne geçtiklerini burada yazmiim banlanmamak için ama anladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 vespa senin kalıba küçük gelebilir evet. maxi scooter araştır. http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/maxi-scooters/12.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben gerçekten güzel bir çapır istiyorum ya. alıcam şimdi o boktan hondalardan falan ama. neyse öğreniym. kenshinin motoruna binerim (kıps) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 modeli ne o yamahanın siyah olanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yamaha bolt 2014 dedi imajdan aratınca http://www.cycleworld.com/2013/03/09/2014-yamaha-star-bolt-and-bolt-r-spec-first-look-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Yamaha XV950s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 900 sisiymiş pahalıdır yae bu xv950r çıktı sitesinde derken yazmış biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 biri demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bu arada belki bilenler vardır ama: http://cycle-ergo.com/ şu siteden boy vs bilgileri girip hangi motor üzerinde nasıl bir oturuş pozisyonu olacak temsili çizimi gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya eminim sanırım şu anda harley 883 alacağım. tam elimde para yok beklemek istemediğimden kredi çekeceğim sanırım. ne yapsam nasıl yapsam nerden çekilir? özel bişeyi var mıdır araç kredisi falan gibi hiç anlamadığım işler buraya da sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 motor için yok diye biliyorum taşıt kredisi.bayi ile görüş belki onların anlaşmalı olduğu yerler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Vingthor said: ya eminim sanırım şu anda harley 883 alacağım. tam elimde para yok beklemek istemediğimden kredi çekeceğim sanırım. ne yapsam nasıl yapsam nerden çekilir? özel bişeyi var mıdır araç kredisi falan gibi hiç anlamadığım işler buraya da sorayım Esnaf tanıdığın varsa git kredi çektir esnaf kefaletden dönem dönem faizsiz kredi veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya bayi 6 milyar peşinatlı falan veriyor ama 30 milyara geliyor 2 senede ayda 400-500 tl ödeyerek. ikinci eli 2000 km'de buldum 18 bin'e onu almak için bi kredi yoksa tüh o zaman işin yoksa biriktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 paran yoksa alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 alçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 iyi, umarim tefeciden alirsin parayi, sonra geri odeyemeyince seni seks kolesi yapar, ayak fetisistidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 en büyük tefeci ailem abi benim. onlardan istesem verirler de bedeli 1 sene çalışıp almaktan daha fazlaya gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Vingthor said: ya bayi 6 milyar peşinatlı falan veriyor ama 30 milyara geliyor 2 senede ayda 400-500 tl ödeyerek. ikinci eli 2000 km'de buldum 18 bin'e onu almak için bi kredi yoksa tüh o zaman işin yoksa biriktir onun için kredi yok.ihtiyaç çekeceksin.taşıt kredisinden yüksek faizi ama çaresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Vingthor said: ya bayi 6 milyar peşinatlı falan veriyor ama 30 milyara geliyor 2 senede ayda 400-500 tl ödeyerek. ikinci eli 2000 km'de buldum 18 bin'e onu almak için bi kredi yoksa tüh o zaman işin yoksa biriktir Araba olsaydı 5 yaşa kadar taşıt kredisi veriyorlar ama motora vereceklerini düşünmüyorum tüketici kredisi çekmen lazım o yüzden. Evin var ise konut kredisi çek daha uygun olabilitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hah eyvallah biraz daha bakınayım o vakit şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar