Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

bugün şirket arabasıyla müşteriye giderken viaportta durup yemek yiyelim dedik. Dağ başındaki avmde bile deli gibi kalabalık var çekilir dert değil.
Vallahi motor kullanmaya başladığımda tamamen hobiydi benim için ama artık görüyorum ki İstanbul'da taşıma aracı olarak da en mantıklısı. Hala araba kullananın aklına şaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu arada alıyorum arkadaş bu cbf-150 dimi? öğreniyorum falan bide ilk kez trafiğe çıkacağım. araba falan kullanmadım. yani kullandım da ehliyetim yok ki senelerdir kullanmadım.
en son geçen yaz izmirde araba kiraladıklarını unutup istanbula döndü aile. nasıl götürdüm o arabayı bilmiyorum konaktan gaziemire.

neyse şimdi cbf-150 alıyorum. böyle en az altıay götürür beni o. istanbul trafiğine alışmam falanda o motorla olacak. sonra kademe kademe yükseltirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kar ve buzlanma hariç kışın hiçbir sorun yok. Ana yollar yine çabuk açılıyor ama ara yollarda sulu kar veya gölgede kalmış bölgelerde buzlanma büyük risk. En ağır sağanakta bile kullandım, yağmur sorun değil ama buza dokunduğu gibi asfaltı öpüyorsun :P. Bizzat test ettim. Öğrenme motoru konseptini bir adım ileri taşıyarak her türlü hava ve yol koşulunda sürmüşlüğüm var.

İşe giderken de artık motorla gidiyorum, büyük rahatlık. Kışın da gore-tex mont, eldiven + yağmur geçirmez overpants ile günlük kıyafetle de gidiyor olacağım. İsteyene takım elbise üstü yağmur geçirmez tulum gibi çözümler de mevcut :P.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

Spiegel said:

abi cbf leri bilmem neleri birakin bence, onlara 25 30bin tl verene kadar birinci el monster 696 ya da ikinci el 796 alin, veya Harley iron 883 alin, sekliniz olsun. illa japoncu olmayin motosiklette yani, tamam racingde iyi japonlar ama gerisinde tirtlar.

Ducati monster tip olarak çok kötü bence :P. Streetfighter 848 almak isterdim veya Triumph Street Triple ama TR'deki fiyatlarını bolca şişirmişler.

bu arada street triple'a rakip geliyor, yamaha mt 09.

3silindir 115bg safkan japon :)

half fairing versiyonu gelir mi bilmiyorum, ama istediğini karşılayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

ben bu arada alıyorum arkadaş bu cbf-150 dimi? öğreniyorum falan bide ilk kez trafiğe çıkacağım. araba falan kullanmadım. yani kullandım da ehliyetim yok ki senelerdir kullanmadım.
en son geçen yaz izmirde araba kiraladıklarını unutup istanbula döndü aile. nasıl götürdüm o arabayı bilmiyorum konaktan gaziemire.

neyse şimdi cbf-150 alıyorum. böyle en az altıay götürür beni o. istanbul trafiğine alışmam falanda o motorla olacak. sonra kademe kademe yükseltirim.
cbf 150 ile ybr arasında epey araştırma yapmıştım alırken, cbf nin olayı geçti gibi biraz. 150lik motor olsa da ybr 125 ile aynı sayılır ama honda rekabet edebilmek için cb 125leri çıkardı onlar da çin malı bildiğin oyuncaktan bozma motorlar. honda olsun dersen az daha çıkıp cbr 125 almanı çıkmayacaksan ybr 125 tavsiye ederim. veya tvs apache rtr düşünebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abi keşke önceden trafik içi bi ara kullansaydın iyice.

motorcuların büyük eksisidir araba kullanmamış olmak,
sonra kaza yapınca "ama ben haklıydım11!!!" oluyor.

aman hocam dikkat yani

2 ay önce falan seat leon almaya niyetlendim. sonra vazgeçtim. aslında elimdeki parayla şu anda harley'de alırım vefakat sokakta yatarım dkfhk

cbr 125'e de bakayım. 2 milyar fark varmış diğeriyle arasında ama en azından şeklen kurye motoru değilmiş abi.

bide küçücük motor demişsiniz ben çok küçük bir adam değilim ya şeyolmasın böyle. poniye binmiş gibi gezmeyeyim
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

honda cbr250 r ile motora başlamayı düşünüyorum da, hata mı yapıyorum? illa 125-150 cc ile mi başlamak lazım?

250cc civarı başlamak bence daha mantıklı. 125-150cc başlayan bütün tanıdıklarım 2-3bin yapmadan sıkılıp sattılar.

200cc üstü daha uzun süre gidiyor, mesela Seigel son hatırladığım cbr250 ile 25k yol yapmıştı:), 30k olmuştur onun.
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

Vingthor said:

3 5 bisey koy dedigin yirmi milyar lan

bide slim modelleri seviyorum ya tombikler benlik deil

iron 883 dedim zaten bi baksaydın ataryapmadan önce asdasfasdas

http://www.smartcycleshopper.com/images/articles/Harley_883_Iron/09_xl883_Iron03.jpg

ayrıca yamaha dragstar kullanmaktan daha kolaydır bunu kullanmak

kuzende var. hastasıysam dizlerin titrer yanında başlangıç olmasına rağmen:) eklemeden edemicem çoğu harley'de olduğu gibi selesi rahat değil ama bu onun tarzı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...