Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ya şu honda rebel veya suzuki marauder falan cok hoş gözüküyor ama sahibindende yazıyorum 2-3 tane çıkıyor bunun sebebi nedir hiç onlarla ugraşma cbr125 gogo mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Eski motorlar oldukları içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yenisi de var hocam ama türkiyede satılmıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ya şu karbon kaplamaya heves ettim şimdi şunun gibi http://i.imgur.com/UK1yjwh.jpg yalnız egsoz korumasına da kaplasak sıkıntı olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ısınmayan yüzeyde sıkıntı olmaması lazım. Bi de her şeye ben cevap veriyorum ya topic ölü mü? nerde motorcular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 zipzip te sattı bende sattım :( ondan görmesek daha iyi bu topiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 yanarsa yansın (: adam yapmış işte. http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/09/9qJ2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 PÖF ya nikahı beklıodum ama daha erken alabirilim tabi erken alırsam cbr250r almıcam fiyat nedeniyle. ne alayım daha ucuz ya, böle kullanımı rahat yeni öğrenene uygun kurye motoru olmayan alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 125cc'lere bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 suark bende aynen senin durumdaydım da deneyimli bir arkadaş injeksiyonlu olsun, su soğutmalı olsun, kullanımı kolay olsun, bakımı masrafsız olsun, ikinci eli güçlü olsun dedi görünümüde hoşuma gitti cbr 250 almak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 2 tur atayım dedim zincirden şıkır şıkır ses geliyor.. geçenlerde yağlamıştım ondanmıdır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 elinle kontrol etmen lazım, sarkmış gibiyse servise götürebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben artik param olursa ducati alicam, olmazsa da motor almiycam, sadece onlari begeniyorum cunku. ha bir de harley davidson iron 883. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ilk depo bitti, 250km(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 1-2 çizik var sticker ile kapatayım diyorum. internette nerden buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Spiegel said: ben artik param olursa ducati alicam, olmazsa da motor almiycam, sadece onlari begeniyorum cunku. ha bir de harley davidson iron 883. ben de bu yuzden almiyorum.şu an onlara yeticek param yok, ilerde mutlaka alıcam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yani 25-30 bin tl arasi bir para gerek ducatiler icin en azindan. o da az buz para degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İtalyan motoru alacaksanız 2. el alın. Çünkü 2. el de değer kaybediyor en azından alırken de ucuz almış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dün akşam bi tane göbekte sola dönerken yarım gaz veriyim dedim, demez olaydım, motor yağ gibi kaydı altımdan. sol taraf aliminyum vites kolu kırıldı, grenaj çatladı, bir de gidon sanki sola çekiyo, bugun servise götürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ooyy gecmıs olsun sende var mı bısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sağol, sol dizimin üzerine düştü motor galiba biraz şişti, ama ağrı sızı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Geçmiş olsun. Memleketin asfaltı berbat, virajda gaz açmaya gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 geçmiş olsun.ilk mi?iyi atlatmışın geçmiş olsun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sağolun, evet ilk düşme. Hızım çok düşüktü, ama kaydığım göbekte asfalt buz pisti gibi parlayan cinsten, benim lastiklerde dandik galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar