aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bir kere cesaret edip girmek gerekiyo, sonra o kadar tehlikeli olmadığını görüyosun zaten. Motosiklet sürmek araba kullanmak gibi değil, ayrı bir olay, bir meditasyon, trans hali adeta. O konsantrasyon içerisinde öküzleri ayırd edip menzillerine girmemek de bir refleks olarak gelişiyor zamanla. Kendi adıma konuşursam, motosiklet daha emniyetli arabadan. Çünkü arabayı daha agresif kullanıyorum, çünkü araba kullanmak işkence gibi geliyor bana, nefret ediyorum, dolayısıyla konsantre olmadan sürüyorum ve hata yapma olasılığım artıyor. Ama motosikleti olabildiğince defansif kullanıyorum ve her zaman tam konsantrasyonumu korumaya çalışıyorum. Arabayla her yıl 2, 3 kere kaza yaparken, daha 3 yıllık motorcuyum ama kaza yapmadım hiç. İnşallah bu şekilde devam ederim. Bilinçli kullanıldığında motosikletin tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu arada söylemeden geçemiycem, alet akıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 heuahueahu https://www.facebook.com/photo.php?v=10151454153413509 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Aha benim küheylan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 wastyrx said: heuahueahu https://www.facebook.com/photo.php?v=10151454153413509 şaka mı bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aktiftablet said: Aha benim küheylan :p çogzel Güle güle kullan tekrar ^_^ @lama kask reklamı işte abi, darbeyi emiyor sekmiyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Eyw. Yalnız yol bilgisayarında en uyuz olduğum şeyi yapmışlar. Yakıt tüketimini L/100km yerine, km/L şeklinde ters gösteriyo. Amerikan versiyonun el kitapçığında tarif edilen şekilde değiştiremiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kazasiz belasiz surusler dilerim abi, cok guzelmis cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 aktiftablet said: Eyw. Yalnız yol bilgisayarında en uyuz olduğum şeyi yapmışlar. Yakıt tüketimini L/100km yerine, km/L şeklinde ters gösteriyo. Amerikan versiyonun el kitapçığında tarif edilen şekilde değiştiremiyorum da. Hayırlı olsun. Bir inceleme yazarsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sonunda geldi bizimkiler de http://i.imgur.com/NousjBX.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Yeşil siyah çok güzel duruyor :). Bugün öğlen Kemerburgaz Bahçeköy virajlarında birkaç sefer gidip geldim. İstanbul'da benzeri viraj bulmak çok zor :P. Yokuş aşağı ve yukarı keskin dönüşler de var, viraj tekniğini çalışmak için ideal. Yokuş aşağı virajlarda biraz tedirgin oluyordum, bu yer sayesinde yendim :P. 10 dk'lık bir kısmını youtube'a attım. Kemerburgaz Bahçeköy virajları http://www.youtube.com/watch?v=22YqlCfch3Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 60 fps'yken ne kadar güzeldi, youtube'a ekleyince kalite bozuldu ya :S, illa ki 1080p 30fps çekeceğiz belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 çokta kötü değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 seigen said: Yeşil siyah çok güzel duruyor :). Bugün öğlen Kemerburgaz Bahçeköy virajlarında birkaç sefer gidip geldim. İstanbul'da benzeri viraj bulmak çok zor :P. Yokuş aşağı ve yukarı keskin dönüşler de var, viraj tekniğini çalışmak için ideal. Yokuş aşağı virajlarda biraz tedirgin oluyordum, bu yer sayesinde yendim :P. 10 dk'lık bir kısmını youtube'a attım. Kemerburgaz Bahçeköy virajları http://www.youtube.com/watch?v=22YqlCfch3Y Göktürk'te bir iş görüşmesine gitmiştim geçen yaz motosikletle, dönüşte bu yoldan döndüm, hakikaten İstanbul içinde zevkli bi yol. Hatta beraber sürelim bi ara :) Bu arada neyle çektin? edik: Benim dediğim kemerburgaz-cendere yoluydu, bahçeköy değilmiş, ama aynı bu ayarda bi yol orası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Law said: aktiftablet said: Eyw. Yalnız yol bilgisayarında en uyuz olduğum şeyi yapmışlar. Yakıt tüketimini L/100km yerine, km/L şeklinde ters gösteriyo. Amerikan versiyonun el kitapçığında tarif edilen şekilde değiştiremiyorum da. Hayırlı olsun. Bir inceleme yazarsın artık. Herkese teşekkürler tekrar. Walla inceleme yazısı yazacak kadar motor kullanmışlığım yok. Konuyu takip edenler bilir kymco venox vardı bende, 250cc için ağır bir cruiser. Ondan sonra sürüş kalitesi ciddi arttı. Lastikler, amortisörler vs güven veriyor. Ön fren henüz kendine gelemedi :) Sıkınca çok iyi tutuyor ama diskler yeni takılmış gibi çizikli, ön frende bi hissizlik var. Arka frende de vardı ama onu zorlaya zorlaya adam ettim :) Alışamadığım hadise gaz kesince motor çok fena yığılıyor, şehir içinde , düşük viteste giderken, bu ağırlık değişiminden dolayı avuçlarım ağrır oldu, aynı zamanda bu sebepten pek fren kullanmaya da gerek kalmıyor. Zaten motor rodajda olduğundan 2k - 4k rpm aralığını kullandığımdan çok fazla vites değiştirmem gerekiyor, bu da bi etken tabi. Aldığımda ön cam en alt konumdaydı, göbeğim hari rüzgar yiyordum, orta konuma aldım, rüzgar boğazıma vuruyor. Yarın en üst konuma alıp deniycem bir de. Bir de 2 silindirli motordan sinek vızıltısı çıkar diye düşünüyordum ama bunda resmen italyan hırıltısı var, bu da hoşuma gitti. Bugün 2. günümüz bitti beraber :) 150km yol yaptım, en uzun yol olarak da Sabiha Gökçen'e gidip geldim. 5k devirde 100km hız yapıyor, ve tasmasını bıraksan fırlayacak kızgın köpek gibi adeta, bayağı bi testosteron salgılatıyo otobanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Gördünüz mü bilmiyorum ama fake değilse baya başarılı buldum. dikiz aynalı kask https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/734536_373831469381975_379993620_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Işık nereden giriyor içeri? korumaları atmışlar mı tepeden? pek mantıklı gelmedi edik: Ayna değil kamera varmış, mantıklı geldi şimdi, hatta baya iyi gibi :D edik2: aynaymış ya :D nası yapmışlar anlamadım http://www.youtube.com/watch?v=VYFla-d1lKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 benim venoxu sattım dün.satınca içim bi rahat edemedi motorsuz.gv 650 bakınıyorum.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ben-daha-temizini-gormedim-resimlere-bakmadan-karar-verme-107427656/detay şu ilan var.bütün kronik sorunlarını da çözmüş adam.ama çok ikilemdeyim.hazır sezon da yeni açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Temiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 çok arada kaldım.adamla da konuştuk, tek problem ön tekerleğin değişmesi gerekiyormuş.ama garajsız çok zor oluyor motor.her gece en ufak tıkırdıya uyanıyorum.azcık gazla alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Alarmlı disk kilidi alıcaksın , en iyi çözüm bence :) Lastiği de değiştiriverirsin fiyat uygun sonuçta. Hem de için rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi ilk defa görüyorum bunu.ne güzel bişeymiş.kaldırıp götürmelerinden korkuyorum ben motoru.olacak şey değil de neblim.bunu her bindiğimizde tak çıkar mı yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 eğer taktıysan, binmeden önce de çıkarman lazım doğal olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ya bunu daha önce okumuştum sanırım.binmeden önce çıkarmayı unutup kıranlar varmış.benim korkup kamyona yükleyip götürücekler diye :D paranoyak oldum iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 zipzip said: çok arada kaldım.adamla da konuştuk, tek problem ön tekerleğin değişmesi gerekiyormuş.ama garajsız çok zor oluyor motor.her gece en ufak tıkırdıya uyanıyorum.azcık gazla alabilirim gece yatağında alarım çaldırdığın geceleri bilirim.. olum ben hiç motoru kitlemiyordum bile la keşke satmasaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar