Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 valla en son bir arkadaşın motoru tamir olurken adam aküyü bizzat çırağına tutturdu dedim çarpacak la dedi bundan en fazla gıdıklama olur adam sadece eksi artıya dikkat et yanlış yaparsanda sigorta atar en fazla dedi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 dedigime dikkat et sen, sorun olmaz :) 12v'un sana bir zarari olmaz zaten de, hani kisa devre yaptirirsan akuye zarar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bende çarparsa birşey olur mu diye soracaktım, ona da cesap vermişsiniz iyi olmuş :). Kırmızı zaten +, siyah - oluyor renklerde üstünde herhalde sorun olmaz. Aldığım alet bu http://www.h-tronic.eu/product_info.php?info=p29_al-600-fuer-2-6-12v-batt-.html Saatte 0,6 Amper deb 9ah lik aküyü 15 saat de doldurması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sarj ederken basi bos birakma ama sik sik kontrol et, otomatik duracagini zannetmiyorum bunun, yesil isik yandiktan sonra da charge devam ediyordur buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bu arada biten akünün bir daha işe yaradığını görmedim... motorlarda.. sanırsam 100 lirayı gözden çıkarıcan alıcan akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Manuelini okdum dolucna akımı kendi kesiyormuş, sulu akü olduğu için bilmem ne şeylerini gevşetin diyor akünün ve saf su ekleyin eğer eksilme olursa deniyor o kadar. Birde bu saf su ütü suyu olarak da geçiyor nalbur veya bakkallarda bulunur herhalde. 3 hafta yattı motor normalde aküyü söksem iyi olurdu bağlı olarak kalınca yinede tüketim oluyormuş. 3 hafta sonunda akü ışığı yandı motorda ayak marşıda var onunla çalıştırdım ama maksimum 2-3 saat sürüyoruz günde o sürede de akünün dolması için yeterli değil. haftasonları da sürdüğüm için 1 haftada akü yine boşalıyor tam olarak dolmadığı için. Bir kaç foruma baktım aynı sorunla karşılaşmışlar aküyü söküp tam olarak doldurmak lazım deniyor bende onu deneeyceğim işte büyük ihtimal bir sorun kalmaz 4 aylık akü sonuçda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 saf su akücülerde satılıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bakim gerektirmeyen akulerde o su ekleme olayini yapamiyorsun, akuyu acip kontrol etmen lazim, boyle ustunde kapaklar olur. youtube da falan bir ton video vardir bununla ilgili ordan kontrol et nasil yapildigini. aman bi de ustune basina dokeyim deme icerideki siviyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bir kaç video izledim, asitli su olduğu için akü dolunca ısınma yapıyormuş ve hafiden kaynama bundan dolayı içere gaz birikmesi olmasın diye akünün üstündeki su ekleme kapaklarını gevşetin diyor. Hava laan bir yerde şarj edin diyorlar aküyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Soktum akuyu, icindeki su miktarida belirlenen degerlerin altinda kalmis.Saf su ekledim 21 saatde tam sarj olmasi lazim. Birde aku 12v luk, sarj aletinin ustunde 3 switch var 3v, 6v, 12v diye ben 12v yaptim. Umarim dogrudur. Kullanim kilavuzunda sadece uygun switche getirin diyor baska aciklama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 12V'a getirmen lazimdi dogru yapmissin, sen gene de kontrol et arada, yesil isik falan yaninca cek, zaten motoru surerken kendi kendine sonuna kadar dolar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bu arada ninja300 7000 euro (ABSlisi 7500) dan TR listesine girmiş. Ninja 250 ise 5000euro. Yani arada 50cc fark için 2000euro bence verilmez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Harbi ilginç bunlar, 50 cc fark var arada. 4600 tl fazladan para verilecek. 6 veya 7 beygir fark var arada üstelik. Nasıl bir strateji bu ? Gerçi alan yine alır. Başlangıç motoru olarak düşünen biri 250 liği alır geçiş motoru olur onun için. 4600 tl daha verip 300 lüğü almaz. Hani adam az yakan birşey alayım bana ufak cc de yeter diyen biri yine 250 liği alır. 4600 tl si cebinde klaır yani 50 cc ve 6-7 beygir için o farka değmez. Kaldı ki spor bir sürüş de sunmuyor, şöyle 45-50 beygir honda nın eski cbr 250 rr ları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Vergi dolayısıyla fiyat bir anda zıplıyor. 250cc üzeri 37% vergi var, 8% yerine. Gerçi daytona motora iki tane gelmiş, biri aynı gün satılmış :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ben zaten vergiden dolayı gelmez diye tahmin ediyordum. Ancak 250'nin yenisi gelmemiş henüz, 250nin yenisini beklemeyecek olanlara alternatif olabilir belki, o gelene kadar. 9000euroya canavar gibi er6-f varken bence mantıksız. Ben bu gidişle er6-f alıcam sanırım, başka bi cruisera geçmezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ne guzel motoru satmistim, sakin sakin takiliyordum ki bugun bi is icin arac lazim oldu arkadasin motoru aldim, ki almaz olaydim. cok pis deprtsti icimdeki motor sevdasi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aktiftablet said: Ben zaten vergiden dolayı gelmez diye tahmin ediyordum. Ancak 250'nin yenisi gelmemiş henüz, 250nin yenisini beklemeyecek olanlara alternatif olabilir belki, o gelene kadar. 9000euroya canavar gibi er6-f varken bence mantıksız. Ben bu gidişle er6-f alıcam sanırım, başka bi cruisera geçmezsem. Abimle aynı cümleyi kurmuşsunuz sdf bi terslik olmazsa ve istediğim gibi bulursam ay sonunda alıyorum ben tekrar motur. @manve Depreşsin abi duyguların bide çünkü motur güzel motur cici =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Perşembe cuma yağış var, cumartesi pazar hava güzel olacak.Haftasonu İki gün en az 500 km yapmayı planlıyorum. Motordan dolayı şu son bir aydır hava raporlarını takip eder oldum, kışda yaklaşıyor malum :(. Yamaha nın xj6 sı (naked olanından bahsediyorum her halde doğru yazdım) ne kadar güzel bir aletmiş. kompakt bir görüntüsü var 4 silindir 77 beygir ama gayet ufak bir görüntüsü var seleside alçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Fena değil ancak yok. Naked, yarı naked ya da karenajlı, farketmez, gelmiyor TRye nedense. (Ben yazın sorduğumda öyleydi) Yalnız biraz kalitesiz duruyor. 3 modelde de aynı ön far bi şekilde karenejlara tutturulmuş falan. Fazer8'le ortak olan gösterge panelinin ucuz plastiği vs. Kullanmadım, muhtemelen sürüşü çok iyidir ama bu dediklerim soğutuyor biraz, ben ısınamadım o motora tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hava yagmurlu olacak diye garaja çekip örtü örttüm motora 2gündür mis gibi hava, dalga geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://www.mgm.gov.tr/index.aspx#sfU Burayı takip edin, diğer tüm sitelerden daha doğru tahminler yapıyor uzun süredir takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bende burayı takip ediyorum salıdan cumaya kadar saganak gökgürüültülü yagmur verdi ancak hiç tutmadı güvenipte çıkamıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Haftabaşındna beri takip ediyorum p.tesi salı parçalı bulutlu diyordu hep. Telde applicationu kurulu sürekli takipteyim mal bulmuş mağribi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Sonbahar kış aylarında kar hariç her türlü hava koşulunda binmeyi düşünüyorum. Gore-tex ekipman tamam. Bakalım nasıl olacak :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Selam, Güvenlik, motor, aksesuar gibi değişik konuları acaba ayırsak mı? Çok kenara itilmiş gibi oluyor bu şekliyle motorcu arkadaşlar : Ne dersiniz? Başka aklınıza gelen konular da eklenebilir ve aralarda kaynamasın diye sabitlenebilirler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar