Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v2.0 (+Motosiklet olayına yeni girmece)

import

Öne çıkan mesajlar

NolaxThensbane said:

Bana akıl verir misiniz nasıl öğrenirim sürmesini ne yapmam gerekir almaya niyetlendiğim motor iyi midir? A2 ehliyeti bana kaça patlar falan filan..

Bu arada bursadayım.

2 ay kadar önce aldım ehliyeti B'ye A2 eklettim sınıf ekleme oluyor. Dolayısı ile daha ucuza patladı sınıf ekleme olduğu için. 250TL kurs aldı, 40tl sağlık raporu,5 tl savcılıkdan kağıt, 50 tl sınav ücreti, 97 tl ehliyet çıkarma harcı. 442 TL verdim toplam.

Ama A2 ilk ehliyetin olacaksa fiyat artıyor 200 tl üstüne koy.

Bisiklet sürmesini biliyorsan kolayca öğrenirsin. İmkanın varsa bursada özel ders al, yoksa tenha yerde kıyıda köşede sür acemiliği at. Ehliyetsiz trafiğe çıkma biri sana çarpsa bile ehliyetin olmadığı için idari para cezası var. 3000 tl kadar olması lazım yani savcının takdirine kalıyor tam emin değilim miktardan, artı ehliyetsiz olduğun için sen kusurlu oluyorsun her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Yamaha ybr 125 sürebileceğin, en rahat, en kolay, ve en sorunsuz manuel vitesli motorlardan biridir. Hafif, gücüde düşük ben bunda öğrendim motoru mesela.

Bakımlarını zamanında yaptır, ve sıfır alamaycaksan ilk sahibide motorla kaza yapmamış adam gibi sürmüşse, piyasadaki en sorunsuz motorlardan biridir. Basit, hava soğutmalı ilkel bir motoru var. Dolayısı ile sorunsuz ve tamiri kolay ve basit motorlardan biri.

115 kg civarı, çok rahat kullanımı, kıvrak birde hafif olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...