aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 o motor cruiser olduğu için sürüşü biraz zor olaiblir. Bir de çin malı olması nedeniyle, vites geçmez etmes vs olursa soğursun hepten motordan. Bence alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/39416_138808186176068_4867629_n.jpg Motosiklet türlerine göre motor sürüşünün insana hissettikleri temalı güzel bir resim koymuşlar, paylaşayım dedim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 SS sürüşü aslında şunu hissettiriyor :). http://riverdaughter.files.wordpress.com/2009/07/free-fall1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 NolaxThensbane said: Bana akıl verir misiniz nasıl öğrenirim sürmesini ne yapmam gerekir almaya niyetlendiğim motor iyi midir? A2 ehliyeti bana kaça patlar falan filan.. Bu arada bursadayım. 2 ay kadar önce aldım ehliyeti B'ye A2 eklettim sınıf ekleme oluyor. Dolayısı ile daha ucuza patladı sınıf ekleme olduğu için. 250TL kurs aldı, 40tl sağlık raporu,5 tl savcılıkdan kağıt, 50 tl sınav ücreti, 97 tl ehliyet çıkarma harcı. 442 TL verdim toplam. Ama A2 ilk ehliyetin olacaksa fiyat artıyor 200 tl üstüne koy. Bisiklet sürmesini biliyorsan kolayca öğrenirsin. İmkanın varsa bursada özel ders al, yoksa tenha yerde kıyıda köşede sür acemiliği at. Ehliyetsiz trafiğe çıkma biri sana çarpsa bile ehliyetin olmadığı için idari para cezası var. 3000 tl kadar olması lazım yani savcının takdirine kalıyor tam emin değilim miktardan, artı ehliyetsiz olduğun için sen kusurlu oluyorsun her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 B ehliyetim var hali hazırda. Motoru alacağım kişi iş yerinde oldugu için olmadı ögle tatillerinde kaçırıp park alanında çalışabilirim dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 şu nasıl başlangıç için http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uzay-kasa-ybr-125-92341923/detay fiyat, kullanım, bakım vs olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Yamaha ybr 125 sürebileceğin, en rahat, en kolay, ve en sorunsuz manuel vitesli motorlardan biridir. Hafif, gücüde düşük ben bunda öğrendim motoru mesela. Bakımlarını zamanında yaptır, ve sıfır alamaycaksan ilk sahibide motorla kaza yapmamış adam gibi sürmüşse, piyasadaki en sorunsuz motorlardan biridir. Basit, hava soğutmalı ilkel bir motoru var. Dolayısı ile sorunsuz ve tamiri kolay ve basit motorlardan biri. 115 kg civarı, çok rahat kullanımı, kıvrak birde hafif olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Sabah kullandım çok yeto bişi ya tam öğrenmelik agfashd sınava girince bu ne ya diye kalmayım dedim ama kendi motorumuzla girebiliyor muyuz sınava? Çok hafif minik bişi kaldı garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Biri trafiğe ehliyetsiz çıkıp üstelik kaza yapmış demek ki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Pratik yabarken olmuş o ya eahuhaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 benim almayı düşündüğümde bu modelden ne düşünüyorsunuz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-jinlun-sahibinden-cok-temiz-71927606/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Benim motorda buna benziyor ilk motor olarak kullanabilirsin ama marka hakkında bilgi sahibi değilim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Jinlun çin mal olması lazım ve genel kanaat ÇİNDEN UZAK DUR. Bir kaç foruma bak araştır derim, kullanıcılar ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 evet çin malı suzukinin yan sanayisi diyorlar. amaç ilk motor olarak alıp kullanıp ögrenip satmak max 1 sene takılırım buunla gibime geliyor olmaz mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Neden olmasın dicem de az zamanın kaldı o yüzden demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 az zamanın kaldı derken O.o tırstırma olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 2012 aralığı kastediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 orası öyle zaten askerlik olmasa bile kış vakti o motoru sürmem ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Öyle deme, dayanamayıp sürüyo insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ben sürerim sanırım ya sıkıntı olmayan havalarda, gerçi ankarada soğuk fena oluyor ama bakarız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-beles-neredeyse-90389616/detay yarın şunu arıcam bakalım.baya ucuz geldi bana.bi problemi falan yoktur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 zipzip said: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-beles-neredeyse-90389616/detay yarın şunu arıcam bakalım.baya ucuz geldi bana.bi problemi falan yoktur umarım. Venox satıyorum istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kaça?nerdesin?motor kaç binde?kaç model falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Gerçi sen İzmir'desin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 zipzip az daha bütçe kasıp dragstar 400 falan almaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar