zipzip Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ısınmasın daha.kartal var elde sattığım gibi bi venox alıcam fiyatlar artmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bahar gelsin =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 arılarrrrr >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ben ninjadan sıkıldım artık, nisan gibi satmayı düşünüyorum ya da mayıs tam sezon başlarken satım ki iyi fiyata gitsin diyorum. sonra bu sezonu boş geçip seneye kışın fln bir ducati monster alayım diyorum 2010 2011 falan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İlanını buraya da yazıver bakayım bende bi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 daha satmıyorum, ama satarken pastelerim buraya da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Dün A2 ehliyetine yazıldım :) Bende scooter ile başlayıp KTM duke almayı düşünüyorum 125 lik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Selam, Karar ver ama; Audi vs 2 teker! Hem oraya hem buraya mavi boncuk dağıtmak olmaz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 bence direk ktm duke al, scooterun sana cok bir katkisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Spiegel said: ben ninjadan sıkıldım artık, nisan gibi satmayı düşünüyorum ya da mayıs tam sezon başlarken satım ki iyi fiyata gitsin diyorum. sonra bu sezonu boş geçip seneye kışın fln bir ducati monster alayım diyorum 2010 2011 falan. =) Fiyat, renk, kaç km'de, hangi sene gibi bilgileri verebilirmisin ? Ducati monster 696 kırmızı çok güzel bir motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kırmızı mı alırım siyah mı kararsızım o konuda, kırmızı motor her yerde gitmez çünkü =P benim ninja 2010 model 7000 km civari siyah renk baya da içiyle dışıyla oynanmış bir motor. 10 bine aldım bir 3-4 bin de harcama yaptım sağına soluna bişiler takarak ederek ama super sport tarzı biraz baydı beni bir de 250 cc olması kesmiyor gibi artık. dediğim gibi nisan sonu mayıs başı satmayı planlıyorum o ara sahibindene ilan koyunca buraya da postlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 abi ducati diyorsun ve kirmizinin disinda renk mi dusunuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 siyah renk severim ben her turlu aracta ama kirmizi ducatiye kotu demiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 paramecium said: Selam, Karar ver ama; Audi vs 2 teker! Hem oraya hem buraya mavi boncuk dağıtmak olmaz :D Saygılar. Hepsini birden yapıcam para:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Selam, :P Hadi hayırlısı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Selamlar , Uzun süredir yazmıyordum buraya , cunku uzun süredir motora binemiyorum . Çalınıp geri bulunduktan sonra hayrını göremedim daha bi türlü. Aküde sorun vardı çalışmıyordu , bugün çalışmaya başladı , şarj edince ( daha önce etmeme rağmen çalışmıyordu ) Bakalım yağmur çamur bitsin , çalıştırıp bi ustaya götürücem , havalarında iyileşmesine az kaldı , motor öğrenmeye başlıyabilirim artık :) Hyo GT250R dı benim bu arada , stock lastikler duruyor , değiştireyim diyorum . Michelin Pilot Active 610 TL ne diyorsunuz ? Alternatif önerebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 pilot iyidir, daha ucuza bulursun belki ama pazarlık fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Benim de lastikler michelin pilot active idi sanirsam ya da onun bir degisik modeli vardi ondandi :) Michelin verdigin her kurusa degen bir lastik ama 610 lira bana da cok geldi, biraz daha arastir vardir belki daha ucuza satan bir yer. Alirken lastigin uretim yilina dikkat et yalniz. Lastigin uzerindeki yaziyor ama tam olarak neresinde idi unuttum. Bu arada motoru kurcalamaktan cekinme abi, zamanin varsa service manuali bul internetten, yabanci forumlari falan da karistir. Onceden ota boka servise gotururdum, hem motora nasil davrandiklarini bilemiyorsun, orjinal parca kullanip kullanmadiklarindan emin olamiyorsun, ustune bi ton iscilik bayiliryosun. Yeni aldigim motorda karburatoru soktum, temizledim, ayarini falan yaptim, subab bosluklarini duzelttim, sagi soluyla falan oynadim. Hani kolay olmadi, baya zaman da aldi ama en azindan zevk alarak yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Selam, Lasitiğin üretim tarihi soğuk mühür gibi fark edilir durumdadır. Genelde hafta no-yıl şeklindedir: 3811 (2011'in 38'inci haftası gibi) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Olabildiğince yeni olması mı önerilir ? Son 6 ay , ya da 1 yıl makul mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 sym motor kullanan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 2 yıla kadar makul sanırım 2 yıldan eski lastik iyi değil diye biliyorum. bu arada motoru satışa koyuyorum tekrar sahibinden linki yaratmadım daha yaratınca buraya kopyalayacam, ilgilenenlere duyurulur. ninja 250 2010 siyah 7000 km de modifiyeli bir motor. ayrıca kaskım ve montlarımı vesaire de satarım ama onlar da pahalı yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Koy koy bakalım bi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 kaskı montu niye satıyorsun , bırakıcan mı motorculuğu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 kask racing kaski ben naked roadstera gecicem montlar da 3 tane mont var 2 sini saticam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar