Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 valla ben 250lik alıp bırakmam gibime geliyor. çünkü 27milyar motora vermem die bakıorm; motor alış sebebim araba almanın inanılmaz masraflı vs oluşu. e 600 lük alınca bi manası kalmıo, en azından yagmur camurda rahat ederım hehehe. 27mılyarda 600luk motora hype resmen. gidip 1400lük araba alırsın 10bin daha koysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ondan bitane var beyogluna gelıo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kithnos_1 said: Aslında , 50-60 hp lik bir moto , ömür boyu zevkle kullanılır .O yüzden de doğal olarak 11-14 k TL yi hak eder , ama illa da 600 lük diyor bizim millet. Hatta birçok insan geçiş motoru bile almıyor , direk 2. el 8-10 bin liraya alıyor bi tane 600 lük SS :D Açıkçası ben de isterim 2-3 sene ilerde , 75 hp+ motolarla dolaşmayı , o yüzden geçiş motoru seçtim , geçiş için de 250 RR fazla olurdu mesela , tercih etmezdim . Son yıllarda arabanın daha çok gideninden ziyade daha az yakanı makbul olmaya başladı, hatta insanlar benim ki daha az yakıyo diye hava atar oldular. Motorculara da uğrasın bu akım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Benim motora bakışım zevk amaçlı olduğu için farklı düşünüyorum tabi . Bi de Impreza kullandığım için benim motor 4-4.5 yakınca neredeyse halay çekiyordum :D Naked , commuter tarzı 600 lüklerde 5 litre falan diyor ecnebi siteleri (Xj 6 diversion a baktım) Bence süper :) 27 bin çok ama o konuda haklısın , sıfır alırsam ilerde şu an 19 bin TL civarı olan XJ6 diversion düşünüyorum , ya da temiz 2. el bulmak lazım 12-15 arasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 diversion'ın fiyat iyi. Bir de cbf600 kestiriyorum gözüme bi yandan. Yalnız bu devirde hala ABSyi 2bin TLlik bir opsiyon olarak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kithnos_1 said: Benim motora bakışım zevk amaçlı olduğu için farklı düşünüyorum tabi Aynen ben tamamen oyuncak olarak bakıyorum keyif amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Benim için de öyle de memlekette hatırı sayılır miktarda insan motorlu taşıtları "piyasa yapmak" için alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://www.kawasaki.eu/W800 şundan çok istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Loex said: http://www.kawasaki.eu/W800 şundan çok istiyorum ya Abi nasıl bir truimph taklidi olmuş belli değil. http://www.motorcycledaily.com/wp-content/uploads/2010/08/083110top-i.jpg http://www.geyikmerkezi.com/resimarsivi/Triumph-Bonneville.jpg Japonlar iyi güzel, teknolojisidir, kalitesidir lafım yok ama, bir İtalyan ya da İngiliz'in tarihi, ruhu, kültürü başka hiçbi markada yok anca taklit edebiliyolar, arabalar için de geçerli aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Capon kardeşlerim , daha iyisini daha ucuza satıyor ama her zaman , helal olsun demek laızm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 fiyatına göre çok daha iyi tabi ama daha iyisi olduğunu sanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Mekanik olarak hep sanki daha iyi yapıyorlarmış gibime geliyor bana ya , psikolojiktir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kawasakide triumph a yönelme olayı var çok uzun süredir. rol model benimsemişler adeta. regalin hd rocker c yi keewayin hd fatboyu çaktığı gibi 1e 1 çakarsan kawasaki gibi firmada sırıtır. komik olur : < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 kithnos_1 said: Mekanik olarak hep sanki daha iyi yapıyorlarmış gibime geliyor bana ya , psikolojiktir belki :) Daha iyinin tanimi guc, tuketim, dayaniklilik falansa olabilir. Ama bunlar bi motosikleti iyi yapan seyler degil bence, motosiklet kalbe hitab eden bi nesne cunku, akla deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Evet mühendislik açısından düşünüyorum ben , kalbe yönelme konusunda haklısın ama o da ayrı bir mevzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 benim kalbim japonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 benim kalbim de harleyde ama bi ömür birleşemicez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Şahsen italyanların hava/yağ soğutmalı 90derece V2 ve V4leri dururken japonların sıralı4lüleri ancak daha modern görünebilir, kalbimi asla çalamazlar :) Ha şunu da ekliyim, Truimph'a 40bin verene kadar Kawa bunu 20ye bıraksın aliyim, orası ayrı. Motor çok güzel çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 18 22 arası bişi olucak benim tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 650liliği 15 olsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 650 liği yok artık 800 yaptılar 2. el de yok sanırım türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Abi tramway raylarından geçerken benim kadar rahatsız olan var mı? Berbat iğrenç bişey ya? Bir de adam gibi sticky threadimiz olsa, ve bir de listemiz olsa, kimler hangi motoru kullanıyo bilsek, güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben dusucek gibi oldum bi iki kere raylardan gecerken, o yuzden artik cok dikkatli ve yavas geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 raylardan ben de bir kere dusuyordum da son anda yirtmistim. Gozumun onunde 2-3 kisi dustu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aktiftablet said: Bir de adam gibi sticky threadimiz olsa, ve bir de listemiz olsa, kimler hangi motoru kullanıyo bilsek, güzel olmaz mı? 3 5 kişi var benim bildiğim motorcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar